Uw outfit kinderen

De producten van Forclaz zijn gemaakt voor uw zeer intensieve bergwandelingen.

De producten van dit merk geven veel bewegingsvrijheid, drogen snel en zijn zeer robuust.

- Het T-shirt Forclaz 100 is zeer ademend en houdt het lichaam van uw kind droog, zelfs bij flinke inspanning. U heeft keuze uit een groot aantal kleuren voor jongens en meisjes.

- Wij raden u de Short Forclaz 100 aan voor de onderkleding van uw zoon. De short is comfortabel dankzij de elastische, lichte heupband, droogt snel en is verkrijgbaar in drie kleuren. Wij raden u het Shortrokje Forclaz 100 aan voor de onderkleding van uw dochter. Dit 2-in-1 product is zeer praktisch. Het ziet er vrouwelijk uit met het comfort van een short, ideaal om te wandelen.

- Het Forclaz 50 fleecevest biedt warmte en is tegelijkertijd licht. U kunt het daarom makkelijk meenemen. Dankzij de polyester gaasstof is het product licht en makkelijk aan en uit te trekken dankzij de halve rits in de col.

- Bij slecht weer houdt de Forclaz 900 jas uw kind droog. Dit vest is waterdicht en ademend, dankzij de ventilatieritsen onder de armen.

Ten slotte kunt u de outfit van uw kind aanvullen met een Forclaz rugzak en een paar comfortabele, waterdichte en ademende schoenen.

Deze complete outfit heeft u al voor minder dan 145€ Bovendien zijn alle producten in verschillende kleuren te verkrijgen, zodat u de outfit op de wensen van uw kind kunt afstemmen.

U bent nu klaar voor het avontuur. Veel succes!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
NAAR BOVEN