comment-reparer-arceau-tente-2-seconds-quechua-decathlon

Wat kan je doen wanneer een boog van je 2 Seconds-tent breekt?

(1)

Wij bieden hoe dan ook 2 jaar garantie voor productiefouten bij de 2 Seconds-tenten. Maar ook tentbogen die geen productiefouten vertonen, kunnen breken wanneer de tent niet juist wordt opgevouwen. Ontdek er alles over in het artikel Hoe vouw ik mijn 2 Seconds-tent op, om je tentbogen in een uitstekende staat te houden.

 

Wat kan je doen wanneer je tentboog is gebroken?

 

Een duidelijke breuk toont aan dat het om een productiefout gaat, terwijl een breuk met uiteengesprongen vezels veeleer te wijten is aan incorrect gebruik.

 

We raden onze klanten af om de bogen van dit model zelf te proberen herstellen. 

 

Je moet immers met zorg omspringen met de bogen en het uitoefenen van druk kan ertoe leiden dat ze breken. We raden je dan ook aan om de tent binnen te doen in de  dichtstbijzijnde Decathlon-winkel. Daar kunnen ze de nodige herstellingen in alle veiligheid uitvoeren.

 

(Ter indicatie: de prijs van de herstelwerken bedraagt ongeveer € 22. De prijs van de bogen bedraagt afhankelijk van het model tussen € 7 en € 15. Wanneer ook de buitentent moet worden vervangen kan de prijs oplopen tot € 40 of € 50. Je kan dus zelf oordelen of het interessanter is om de tentbogen te herstellen of om te investeren in een nieuwe tent).

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
NAAR BOVEN