Wilt u langer genieten van speed hiking? De Quechua Tracking app is speciaal voor u!
Tijdens het speed hiken kunt u makkelijk uw voortgang meten dankzij de Quechua Tracking app. Dit is het perfecte middel om uw voortgang op de kaart te volgen en uw routes en emoties vast te leggen zonder dat uw uitrusting zwaar wordt.

Langer genieten van speed hiking met de Quechua Tracking app

U heeft ontdekt hoe leuk speed hiken is en wilt nog beter worden en tegelijkertijd de routes van uw bergwandelingen vastleggen? Met Quechua Tracking kunt u uw voortgang meten en uw parcours vereeuwigen! Een verlenging 2.0 waarmee u tijdens de wandeling verbonden blijft en veiliger op pad kunt.

- Quechua Tracking, een all-round GPS-systeem

Vertrek- en eindpunt, geschatte afstand en geschat hoogteverschil: met de Quechua Tracking app kunt u uw uitjes voorbereiden en uw actuele positie aangeven. U weet exact waar u bent en waar u heen gaat. U heeft zelfs toegang tot deze functies in de zones waar weinig netwerk is: u hoeft hiervoor slechts de achtergrondkaart te downloaden die u wilt, die ook offline te bekijken is. In geval van nood kunt u zelfs met een simpele schermafbeelding uw precieze locatie aan de hulpdiensten doorgeven.

In de loop der maanden profiteert u tevens van de toevoegingen van andere speed hikers die gezamenlijke gegevens aanvullen (niveaugrafieken, soort begroeiing, etc.)

- Quechua Tracking, uw sportieve partner 2.0

U heeft helemaal geen stopwatch of stappenteller nodig tijdens het speed hiken. Met Quechua Tracking op uw Smartphone kunt u het hoogteverschil op uw route, uw klimsnelheid, etc. opslaan:handige gegevens voor landmeters!

In het kader van een training kunt u op die manier de gegevens exploiteren om uw activiteiten en prestaties te verbeteren.

- Houd uw persoonlijke Hikebook© bij met Quechua Tracking

Met behulp van deze app kunt u tevens een Hikebook© bijhouden, een soort wandelfotoboek waarin u uw persoonlijke indrukken kunt opslaan: selfies vanaf bergtoppen, gevoelens die u had, bergfauna die u tegenkwam, etc. Daarnaast kunt u geolocalisatie voor de foto's activeren om uw route op de achtergrondkaart aan te geven.

Bij terugkomst kunt u uw goed ingegeven nieuwe route archiveren of delen op sociale netwerksites om andere mensen uit te dagen dezelfde route te nemen. 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
NAAR BOVEN