Trekkingbroek voor heren Arpenaz 50, beige
9,99 €*

Reviews on

Trekkingbroek voor heren Arpenaz 50, beige

4.1 / 5 11 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    30 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfecte wandelbroek
    Lichte van gewicht, goeie pasvorm Geen

    Fijne, winddichte, lichte (qua gewicht) broek, je voelt niet dat je hem aan hebt. Maatvoering perfect. Niks op aan te merken!

  • Man
    50-59
    15 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goeie hiking broek
    Licht van gewicht, snel droog, grote zijzak, lage Zakt beetje af

    Prima broek voor redelijke prijs

  • Man
    30-39
    05 October 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Hele slechte broek!
    De stof is zeer licht Geen litsen om een riem door te steken van voor.

    Hier heb ik echt een miskoop met gedaan, deze broek is goed als je niet lang een broek moet aan houden als je bv. aan het strand werkt.
    Als je gaat wandel en je moet af en toe op de fiets is deze broek echt dikke rommel!
    Er zit ook geen logica in het ontwerp, vanachter maken ze een lits om een riem door te steken maar van voor niet, ik heb dit jammer genoeg niet opgemerkt toen ik ze aankocht met als gevolg dat ik nu continu de broek moet op trekken.
    €8 de vuilbak in!
    Ik versta niet waarom deze zo'n goeie reviews heeft.
    Ik raad aan om wat meer geld uit te geven aan betere kwaliteit want dit is echt dikke rommel!

    Antwoord van het merk :

    Beste Bjorn,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om je mening te geven over deze wandelbroek van Quechua.
    Het spijt me te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Ik wil even verduidelijken dat het litsje achteraan niet ontwikkeld is om een riem door te steken maar om een drinkbus aan te hangen.
    Daarom dat je er ook maar 1 vindt aan de broek.
    Je kan deze broek steeds omruilen in je dichtsbijzijnde Decathlon winkel.

    Met sportieve groeten!


    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    50-59
    14 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    heel goed

    is ideaal bij warm weer en gemakkelijk in onderhoud even wassen en laten drogen

    Antwoord van het merk :

    Beste Rudy,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelbroek van Quechua.
    Het doet ons plezier te horen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten!

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    11 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Trekkingbroek
    Comfortabel Geen

    De broek is echt een aanrader voor stadswandelingen .

  • Vrouw
    20-29
    27 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Verkeerde maat ontvangen: foutieve info maattabel
    Meewerkende klantenservice Verkeerde maat ontvangen: foutieve info maattabel

    Ik heb een andere maat ontvangen dan dat ik heb besteld. Ik had deze broek in eu maat 54 voorheen al gekocht voor mijn vader die MS heeft, en veel moeite heeft met comfortabele broeken te vinden. Dit was zo'n succes dat ik twee dagen na mijn initiële aanschaf weer naar decathlon ben gegaan om hem nog een paar te halen, maar er werd gezegd dat ze deze in die maat niet meer hadden en dat er ook geen bestelling meer kwam. Wel kon ik hem online bestellen, en dit heb ik gedaan. Ik heb de broek ontvangen in een eu maat 48, Russische maat 54. Dit klopt dus helemaal niet met de maattabel op jullie site. Ik ben met de broek naar decathlon Kerkrade gegaan om hem te retourneren, waar tot mijn verbazing de broek in eu maat 54 WEL weer aanwezig was. Voor een broek van 10 euro ben ik twee keer naar Kerkrade kunnen rijden, en heb ik verzendkosten moeten betalen voor een verkeerde maat waarvoor ik alsnog weer naar Kerkrade moest rijden om hem terug te brengen/in te ruilen. Ik heb hierna de klantenservice gebeld, en gevraagd voor de verzendkosten terug. Deze zouden binnen twee weken op mijn rekening terug gestort worden. Hier ben ik nog op aan het wachten, maar dit komt vast wel goed.

    Antwoord van het merk :

    Beste Rachelle,

    Erg vervelend hoe het proces is verlopen met de aankoop van deze broek.
    We werken momenteel aan het verbeteren van onze informatie over maatvoering, we hopen zo situaties als deze te voorkomen in de toekomst.
    Mocht je de verzendkosten niet binnen 2 weken te hebben ontvangen schroom niet om contact met ons op te nemen.


    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    50-59
    02 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Trekkingbroek voor heren Arpenaz 50, grijs
    LICHT EN SNEL DROGEND DRUK KNOP KOMT LOS

    HEEL GEMAKKELIJK GOED DRAAGCOMFORT

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over deze wandelbroek van Quechua.
    Het doet ons steeds veel plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest u nog eventueel enkel leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    50-59
    01 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    WALK FREE
    geen broeksriem ,nodig, gemakkelijk in te korten geen

    waar voor je geld

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over deze wandelbroek van Quechua.
    Het doet ons steeds veel plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest u nog eventueel enkel leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    20 May 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Ook voor de vrouw
    Licht en droogt snel, goede pasvorm

    Ik ben erg tevreden met deze twee broeken. Ik heb de pech een maatje meer te zijn dus vaak grijp ik mis op een vrouwen afdeling. Mannenbroeken zijn vaak lager op de heupen maar daar had ik bij deze broeken geen last van.

  • Vrouw
    50-59
    06 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfecte broek
    Mooi en blijft mooi. Ook na veel wassen. Geen

    Deze broek is handig , wegens de elastiek in de taille, voor mijn 96- jarige vader.. Ze zit mooi en is gemakkelijk in onderhoud. Daarenboven is het een superprijs.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt met je review over de wandelbroek van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat de mensen zeer tevreden zijn over hun aankoop in Decathlon!
    Moest je nog een leuke foto hebben van je vader en je aankoop van Decathlon, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

NAAR BOVEN