Trekkinghandschoenen Forclaz 700 Wind volwassenen touch wart

Ref :
8344469
Pluspunt van het artikel
Aanbevolen gebruikstemperatuur: van -4° tot 2°C. Winddicht en met touchscreen-stof.
Users reviews
3 / 5 1 Reactie
vanaf
19,99 €*

Users reviews

 • Man
  Jonger dan 20
  21 February 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Goed voor de prijs
  Fijn materiaalgebruik, goede pasvorm Niet echt winddicht, niet bijzonder warm

  Bij een kort fietstochtje met temperatuur rond het vriespunt niet voldoende om warme handen te houden. Bij wandelen verwacht ik dat het beter te doen is, maar gezien de naam verwachtte ik betere winddichtheid. Dit is een prima paar handschoenen voor korte wandelingen en een kort sneeuwballengevecht, maar niet voor serieuze winter- en buitensporters. Ik heb nu een paar lichte sporthandschoenen voor fijne handelingen, met daaroverheen wanten die ook in het leger worden gebruikt. Dat houdt me voor een tientje meer warm tot makkelijk -20.

Productvoordelen

Warmte
Aanbevolen gebruikstemperatuur: van -4°C tot 2°C. Winddicht membraan.
Precisie
Met deze handschoenen kan je voorwerpen gemakkelijk hanteren.
Precisie
Touchscreen-stof. Verstevigde handpalm en silicone voor een betere grip.
Gebruiksgemak
Lusje om je handschoenen niet te verliezen. Gesp om ze aan elkaar vast te maken.

DE KENMERKEN

Maten
van S tot XXL
Gewicht
110 g in maat L
Kleur
zwart
Samenstelling
Hoofdstof : 65.0% Polyester, 21.0% Polyamide, 14.0% Polyurethaan Voering : 100.0% Polyester Handpalm : 60.0% Polyamide, 40.0% Polyurethaan Manchet : 80.0% Polyamide, 20.0% Elastaan
Tests
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Elk jaar bedenkt en ontwikkelt het team mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
bescherming van je handen tegen de kou tijdens trektochten.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Machinewasbaar op 30°C; drogen op gematigd programma.
Opslag Tips
Bewaren op een schone en droge plaats.

Bijkomende informatie

Voorzie een aangepaste outfit
Een lichaam in beweging creëert warmte die door de thermische isolatie van kleding wordt vastgehouden. Bij een slechte isolatie koelt het lichaam af en stroomt er minder bloed naar je handen, om de warmte in de kern vast te houden. Zowel handschoenen als kleding moeten dus aangepast zijn aan het gebruik als je warme handen wilt hebben. Kies bij twijfel altijd beter grotere trekkinghandschoenen dan te kleine handschoenen.
Aanbevolen temperatuur = 2°C
Komt overeen met een omgevingstemperatuur die 100% van de testers aanvaardbaar vonden voor hun handen. Die temperatuur bedraagt 2°C voor de Forclaz 700 Wind handschoenen.
Minimumtemperatuur = -4°C.
Komt overeen met een omgevingstemperatuur die 90% van de testers aanvaardbaar vonden voor hun handen. Die temperatuur bedraagt -4°C voor de Forclaz 700 Wind handschoenen.
Hoe wordt de gebruikstemperatuur gemeten?
Al onze handschoenen zijn in het lab getest op een thermische hand om het warmteniveau en de minimale gebruikstemperaturen te bepalen. De minimale gebruikstemperaturen (advies- en limiettemperatuur) werden bepaald na tests met een panel van 23 testpersonen, die wandelden aan temperaturen van 5°C tot -20°C bij een windsnelheid van 10 km/u. Deze temperaturen zijn alleen geldig in beweging.
Waterafstotende stof
De regendruppels rollen van de stof. Maar de handschoen is niet waterdicht. Om je duurzaam te beschermen tegen de regen, moet je waterdichte overhandschoenen of -wanten dragen.
Behendigheid
De behendigheid verwijst naar de mate waarin je met deze handschoenen gemakkelijk voorwerpen kunt hanteren. Onze handschoenen krijgen in het lab een score van 1 tot 5. Hoe hoger de score, hoe meer deze handschoenen het gevoel en de behendigheid met blote handen benaderen. We hebben ook getest hoe gemakkelijk je je jas kan open- en dichtritsen met de handschoenen.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

NAAR BOVEN