trekkingsandalen voor dames Arpenaz 100 grijs/blauw
24,99 €*

Reviews on

trekkingsandalen voor dames Arpenaz 100 grijs/blauw

4.1 / 5 13 Reacties
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    11 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Dames sandalen
    goede sandaal geen

    prijs/kwaliteit een goede aankoop.

  • Vrouw
    60 of ouder
    22 August 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima zomer schoen
    De uitstraling. En hij zit goed aan de voet. Geen.

    De schoenen bevallen prima.

  • Vrouw
    50-59
    20 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    h(eer)lijke sandalen prijs kwaliteit
    Alles, model, kleur maat comfort Geen

    Heb deze net in Antwerpen decathlon gekocht, mijn partner net dezelfde. Zitten heerlijk en zijn zelfs elegant. En dit voor weinig geld. Zijn ze nu aan't inlopen voor onze reis naar Thailand, dus zere voeten zijn niet aan ons besteed! AANRADER

    Antwoord van het merk :

    Beste Fa,

    Met veel plezier heb ik je review gelzen over de snadaal van Quechua.
    Het is steeds leuk om te zien dat mensen tevreden zijn met hun aankopen in Decathlon.
    Ik wens je nog veel plezier toe en geniet van de vakantie in Thailand.
    PS: er zijn daar nu ook Decathlon's ;-)

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Fa find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    20 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede schoenen voor mooie prijs
    lopen heerlijk zijn aan smalle kant

    je kan met klittenband de breedte bepalen

  • Vrouw
    50-59
    18 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer goed
    Dat je alles van riemjes kunt verstellen Geen

    Makkelijke sandaal

  • 40-49
    02 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    dames trekkingsandalen
    zien er heel mooie uit en hebben een stevige zool klitteband veel te kort, gaat tijdens h lopen los

    De sandalen zien er mooi uit maar zijn gewoon niet bruikbaar. Ik kan er helemaal niets mee. Met een bredere voet schiet het klittenband los tijdens het lopen. Dus kan ik ze niet gebruiken

    Antwoord van het merk :

    Beste Danielle,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review over de Arpenaz 100 sandalen van Quechua.
    Wat vervelend om te horen dat het klittenband te kort is en dat je daardoor de sandalen niet kan dragen. Ik zal jou feedback doorgeven aan de productmanager, zodat in het vervolg, bij de ontwikkeling van producten, hier rekening mee gehouden kan worden.
    Ik wil je er graag op wijzen dat je de sandalen terug kan brengen in 1 van onze winkels of door een retour aan te maken in je account op decathlon.nl
    Je kan dan je geld terug krijgen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    20 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima sandalen
    Loopt prima, goede pasvorm De klittenbanden zijn aan de krappe kant.

    Iets langer klittenbanden. Bij voeten die dik worden is het soms net te krap.

  • Vrouw
    60 of ouder
    19 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    quechua
    ik heb niets dan lof over deze sandalen, geen

    ik heb geen opmerkingen te geven, ze zijn perfect op alle gebieden

    Antwoord van het merk :

    Beste Lieve,

    Alvast bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de sandaal van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    15 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    sandalen
    straps zitten redelijk goed voedpad is vrij ruw

    Ik stuur deze sandalen terug aangezien de pasvorm niet goed is en ze niet lekker zitten vanwege de zool

  • Vrouw
    50-59
    23 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer lichte en stevige wandelsandaal.
    Geeft zowel lucht als stevigheid. Geen

    Aan te raden bij hiking in de zomer, zowel als op de werkvloer van een ziekenhuis.

    Antwoord van het merk :

    AnneElise,

    Bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de Arpenaz 100 wandelsandaal van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten.
    Verder wensen wij u nog veel wandel en werkplezier met de sandalen van Quechua.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    AnneElise find this answer useful

NAAR BOVEN