Trekkingsandalen voor dames Arpenaz 50 grijs/roze
12,99 €*

Reviews on

Trekkingsandalen voor dames Arpenaz 50 grijs/roze

4.5 / 5 28 Reacties
27 gebruikers bevelen dit product aan
  • 30-39
    03 October 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede sandalen met een minpuntje
    Comfortabel en fijn want ik heb hielspoor Dat de voorbanden aan de buitenzijkant een opening

    Ik trek een sterretje eraf omdat ik twee piepkleine kleinste tenen heb en die steken er steeds van voor in het midden uit. Daar moet ik steeds op letten en vermindert het comfort een beetje voor mij. Als de voorband gelijk de achterband dicht zat aan de buitenzijkant had ik vijf sterren gegeven.

    Antwoord van het merk :

    Beste Priscilla,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze sandalen van Quechua.
    Het doet me plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    De opening aan de tenen is voorzien voor als er een steentje of dergelijke in je sandaal terecht komt.
    Zo kan deze er ook weer makkelijk uit.
    Indien dit een probleem voor je blijft mag je deze steeds omruilen in je dichtsbijzijnde Decathlon winkel.
    Heb je nog leuke foto's, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    PRISCILLA find this answer not useful

  • Vrouw
    50-59
    03 September 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfect voor mijn voeten .
    Licht , comfortabel , leuk om te dragen . Graag ook in andere kleuren ,

    Vorig jaar een paar van deze meegenomen naar Oostenrijk , heerlijk fris en toch geschikt voor niet al te lange en zware bergtochten .
    Opgepast nooit in het wasmachine best gewoon een sopje geven en zeker geen droogkast . per ongeluk was er eentje tussen de was gekomen en helemaal krom getrokken . gelukkig dit jaar weer kunnen aankopen .

  • Vrouw
    03 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Draag lekker en je er loopt ook goed mee
    Dat het zo lekker aan je voeten past De kleur, zou graag een kleur willen

    Kan goed mee lopen en past goed

  • Man
    50-59
    27 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gewoon goed
    passen perfect geen

    Geen

  • Vrouw
    60 of ouder
    21 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sandalen
    Super sandalen! Zitten en dragen heerlijk! geen enkele

    Trekkingsandalen voor dames Arpenaz 50 grijs/roze van het merk QUECHUA
    Geweldige sandalen die vanaf het eerste ogenblik heerlijk aan mijn voeten zitten.
    Ik ben er echt heel erg gelukkig mee! Ook de sokken T shirts en badpak bevallen ons heel goed!
    Wij zijn blij Uw bedrijf te hebben gevonden!

  • Vrouw
    60 of ouder
    14 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zomer wandel sandaal voor dames
    uitstekend geschikt voor zomer wandeling alleen in grijs/roze gekocht

    uitstekend geschikt voor zomerwandelingen op verharde wegen.
    Het is een open schoen dus op boswegen kan een takje in de sandaal komen. Bij warmer weer is dit een perfecte schoen. Een gesloten schoen geeft dan gauw een broeierig gevoel.
    lekker licht aan de voet en toch stevig genoeg.

  • Vrouw
    50-59
    04 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijne sandaal
    waterproof, goede pasvorm -

    goed voetbed

  • Vrouw
    04 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima sandaal.

    gewoon goed

  • 60 of ouder
    09 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sandalen
    48

    Had vroeger reeds dezelfde sandalen en perfect om mijn steunzolen.

    Antwoord van het merk :

    Rene,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelsandalen van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop van Decathlon.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    07 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Heerlijke sandaal
    Loopt goed, ziet er stevig uit Niet verstelbaar bij de tenen

    Mooie sandaal, mooie kleur. Ik loop er nu een week op en tot nu toe geen problemen. De voorkant had verstelbaar mogen zijn, deze had iets wijder mogen zijn, maar lijkt nu opgerekt na een weekje stevig wandelen. Nog geen slijtage te zien.

NAAR BOVEN