Trekkingschoenen 100 heren blauw

Ref :
8319098
Pluspunt van het artikel
Een hoog en licht model dat de voetafrol bevordert, perfect bij lange trektochten op begaanbare paden.
Users reviews
4.4 / 5 20 Reacties
vanaf
65,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Users reviews

4.4 / 5 20 Reacties
19 gebruikers bevelen dit product aan
 • 05 November 2016
  That review has been deposited on this product version
  Levensduur.

  Prima schoen, veel comfort maar de levensduur van de zool laat te wensen over. Ik gebruik deze schoenen bijna dagelijks om met men hond in het bos te gaan wandelen en het profiel is op de raakpunten nu compleet weg in tegenstaande dat de schoen zelf nog zo goed als nieuw is. Ik heb deze schoen nu net een jaar in gebruik en vind het jammer dat ik nu weer een ander paar moet aanschaffen wanwege dit euvel.

 • Man
  40-49
  02 November 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Eerst goed in lopen tip.
  Ze lopen echt lekker Iets te korte veter

  Ik zal ze eerst goed in lopen en goede in leg zool en niet meteen eerste dag te veel mee lopen je voeten moeten eerst nog even wennen en dan lopen ze echt lekker heel veel plezier nog en loop ze oh ja een tip nog koop iets langer veters heel veel loop plezier.

 • Vrouw
  30-39
  16 September 2016
  Gebruikt voor meer dan 2 jaar
  That review has been deposited on this product version
  prima
  - prijs kwaliteit -

  beide kinderen hebben deze schoen, en hebben inmiddels beide een tweede paar. Ze wilde geen andere!!! Het is een lichte schoen met een prettig voetbed, er is voldoende grip tijdens wandelingen in de bergen, maar ook voor een hollandse boswandeling volstaan deze schoenen. Geen natte voeten! Er is nog nooit 1 blaar tevoorschijn gekomen. Ik vind het een prima schoen voor deze prijs klasse, een schoen met voldoende mogelijkheden.

  De schoen is erg licht, hier moet je van houden.

Productvoordelen

Waterdichtheid
Waterdicht membraan, getest op 16 km wandelen in water tot half de schacht.
Positiebehoud product
2 haakjes bovenaan, 1 blokkeerhaakje. Een zool die de voetafrol bevordert.
Hechting
CrossContact-zool voor extra grip op harde en natte ondergrond. Noppen van 5 mm
Lichtheid
506 gram per schoen in maat 42.
Schokdemping
PU-demping: duurzaam en krachtig.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Zool van : 60.0% Thermoplastisch polyurethaan, 40.0% Polyurethaan Buitenkant van : 50.0% Polyester, 30.0% Runderleer, 20.0% Polyurethaan Binnenkant van : 100.0% Polyester
Approved by
onze trekkingklanten, die via hun commentaren en beoordelingen bijdragen tot de ontwikkeling en onophoudelijke verbetering van onze wandel- en trekkingschoenen.
Tests
Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers en in omstandigheden die identiek zijn aan jouw gebruik. Tijdens die 'testmissies' werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan QUECHUA om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Ontworpen voor
trekkers die op de paden blijven.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Gebruik een borstel en/of spons om de schoenen schoon te maken en aarde of modder te verwijderen. Wrijf met de borstel steeds in dezelfde richting om het nubuck zijn originele aanblik terug te geven. Voor onbewerkt leer wordt een voedende crème of leervet niet aanbevolen. Op zich is dat geen probleem voor het leer, maar het wijzigt het uitzicht van je schoenen.
Opslag Tips
Opbergen op een luchtige, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet
Niet geschikt voor bergbeklimmen.

Bijkomende informatie

Waterdichtheidstest
Deze schoenen met waterdicht membraan werden getest in het lab en in gebruik en zijn optimaal waterdicht en ademend. De schoen wordt eerst onder druk in water ondergedompeld om te controleren of er zich geen luchtbelletjes vormen op het oppervlak. Vervolgens wordt de schoen, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die die een stapbeweging simuleert om na te gaan of de binnenkant droog blijft.
3 niveaus van waterdichtheid.
Bij de waterdichtheidstest testen we 3 niveaus van waterdichtheid: 2000 buigingen (ongeveer 4km wandelen) 4000 buigingen (ongeveer 8km wandelen) 8000 buigingen (ongeveer 16km wandelen). Uiteraard is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin.
Niveau van waterdichtheid van de schoen.
De Trek 100 onderging 8000 buigingen om de waterdichtheid te testen, bij een gesimuleerde wandeling van 16 km in water tot op halve hoogte.
Laboratoriumtesten
In het lab worden testen gedaan om de volgende dingen te controleren: - loskomen van ogen en haakjes - goede verlijming van de zool - toxicologie - UV-bestendigheid - schuurvastheid van de zool en van het bovenwerk - versnelde veroudering.
Aankooptips
Pas de schoenen met wandelkousen aan. Pas indien nodig verschillende modellen en maten. Twee punten waar je op moet letten: of de hiel stevig vastzit (hij mag niet of slechts heel beperkt loskomen) en of je tenen niet tegen de tip botsen bij een afdaling. De schoenen mogen nergens knellen bij het passen. Stap er gerust eens mee rond in de winkel. Vertrek niet op trektocht met nieuwe schoenen, maar laat je voeten geleidelijk aan de schoenen wennen.
Onderhoudstips
Gebruik een zachte borstel om de schoen schoon te vegen en eventuele zand- en modderresten te verwijderen. Wrijf met de borstel steeds in dezelfde richting om het nubuck zijn originele aanblik terug te geven. Voor onbewerkt leer wordt een voedende crème of leervet niet aanbevolen. Op zich is dat geen probleem voor het leer, maar het wijzigt het uitzicht van je schoenen.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

39,99 €*
4.10 / 5 43 Reacties
  59,99 €*
  3.50 / 5 2 Reacties
   NAAR BOVEN