Trekkingschoenen Arpenaz 50 voor kinderen, met klittenband, blauw
8,99 €*

Reviews on

Trekkingschoenen Arpenaz 50 voor kinderen, met klittenband, blauw

4.7 / 5 11 Reacties
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    29 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed
    9

    nog geen slijtage sporen aan de tippen te bespeuren , terwijl bij andere schoenen al na 1 week slijtage toonden , dus wel aan te bevelen voor spelende jongens

    Antwoord van het merk :

    Peggy,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelschoen van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop van Decathlon.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze ook op onze website te posten.

    Mieke Theys Monitor en expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    10 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Blij Kind
    stevige schoenen c

    Mijn dochter was helemaal in de wolken toen ze deze prachtige roze schoenen kreeg. Mijn wildebrasje kan bomenklimmen, voetballen, rennen, eigenlijk alles wat een kind graag wil. En voor het geld hoef je het niet te laten, want kwalitatief zijn dit geweldige schoenen.
    Verder kan deze schoen best door als gymp, waardoor hij leuk staat onder een spijkerbroek!

  • Vrouw
    30-39
    26 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede schoenen
    Makkelijk aan te trekken

    Makkelijk aan te trekken, lopen lekker.

  • Vrouw
    30-39
    21 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Prima schoen
    Stevig & goed schoon te houden.

    We hebben de arpenaz 50 schoenen voor onze beide kinderen; één in maat 31 met klittenband en de ander in maat 34 met veters. Allebei nu een aantal maanden in gebruik (intensief buitenspeel-gebruik) en ze houden zich heel goed; Kan nog geen slijtage ontdekken.
    Als de kinderen zelf mogen kiezen welke schoenen ze aan doen die dag dan kiezen ze deze: dus ik ga ervan uit dat ze ook lekker zitten.

  • Vrouw
    40-49
    11 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super schoenen
    goede schoen voor lage prijs nog niet kunnen ontdekken

    deze schoenen voor onze zoon gekocht. Hij heet ze super graag aan ze zitten erg lekker.

  • Vrouw
    30-39
    01 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Makkelijke stevige schoenen
    klittenband, stevige zolen

    Wij hebben deze schoenen gekocht voor de vakantie in Oostenrijk. Ze geven goed grip en zijn prima voor niet te uitdagende wandelingen. Echte bergtochten zou ik er niet mee doen. En onze zoon vind de schoenen ook erg mooi.

  • Vrouw
    40-49
    19 July 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede speelschoenen voor de kids

    Goede kwaliteit

  • Vrouw
    30-39
    13 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekend
    Zitten goed,makkelijk aandoen,stevige zolen Niets

    Aan te raden

  • Vrouw
    30-39
    04 June 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sportschoenen
    Stevige schoenen voor weing geld

    Meer maten voor kinderen en meer keuze

  • Vrouw
    40-49
    06 August 2014
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Arpenaz 50 kd met klittenband
    Comfortabel en goedkope schoenen Bij sommige maten, gebrek aan exemplaren

    Prima schoenen voor school.
    Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

NAAR BOVEN