WELDRA UITGEPUT

Trekkingschoenen voor dames Arpenaz 50 blauw/roze

Ref :
8342415
Pluspunt van het artikel
Comfortabel en voordelig.
vanaf
12,95 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Productvoordelen

Grip
CrossContact-zool: specifiek ontwerp en speciale stof, voor een goede grip.
Schokdemping
EVA-inzet aan de hiel, voor een goede demping op verharde paden.
Lichtheid
311 g per schoen in maat 39
Waterdichtheid
Niet waterdicht.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Buitenkant van : 50.0% Polyester, Buitenkant van : 50.0% Polyurethaan Zool van : 100.0% Thermoplastische polyethyleen Binnenkant van : 90.0% Polyester, Binnenkant van : 10.0% EVA
Ontworpen voor
tochten van een halve dag op vlak en gemakkelijk terrein, bij droog weer. Voor recreatief gebruik.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Onderhoud je schoenen regelmatig zodat ze langer hun goede eigenschappen behouden. Onderhoud: Verwijder alle aarde met een nylonborstel. Maak de buitenkant schoon met een vochtig doek en wat neutrale zeep. Laten drogen aan de lucht, niet in de nabijheid van een warmtebron. Niet machinewasbaar.
Opslag Tips
Opbergen op een droge plaats, buiten het bereik van UV-stralen.
Gebruikslimiet
Niet geschikt voor zware trekking.

Bijkomende informatie

CrossContact-concept
Een zoolontwerp dat het resultaat is van uitvoerig onderzoek in onze laboratoria, gekoppeld aan een speciale rubbersamenstelling voor een optimaal compromis tussen grip en hechting. Het zoolontwerp van de Arpenaz 50 biedt meer slipvastheid dan grip. Grip: zorgt ervoor dat je niet uitglijdt op zachte (drassige of droge) ondergrond. Slipvastheid: zorgt ervoor dat je niet uitglijdt op harde (vochtige of droge) ondergrond.
Welke maat kies je?
Wandelschoenen mag je gerust een maat groter nemen dan je gewone schoenmaat; zo voorkom je dat je tenen in de afdaling tegen de voorkant van de schoen stoten en wandel je dus een stuk comfortabeler. Tip: knip je nagels kort en controleer voor elke afdaling of je veters goed aangetrokken zijn, zodat je voeten niet naar voren kunnen glijden.
Testen op het terrein.
Al onze schoenen worden uitgetest in gebruik en op hun draagcomfort, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het product bestemd is, in omstandigheden die identiek zijn aan die in gebruik. Tijdens die 'testmissies' werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan QUECHUA om onze producten uit te testen en te beoordelen.
Laboratoriumtesten
In het lab worden testen gedaan om de volgende dingen te controleren: loskomen van ogen en riempjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
NAAR BOVEN