Trekkingschoenen voor dames Quechua Arpenaz 50 mid
15,99 €*

Reviews on

Trekkingschoenen voor dames Quechua Arpenaz 50 mid

4.3 / 5 25 Reacties
23 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    13 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Erg goede wandelschoenen
    Stevige wandelschoenen, lopen lekker.

    Erg mooie en stevige wandelschoenen. Door het profiel aan de onderkant van de schoen heb je veel grip bij het lopen op bijvoorbeeld bergen. Dit geeft je een veilig gevoel.

  • Vrouw
    40-49
    25 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    trekkingschoen dames
    doede pasvorm, licht, goede greep op ruw terrein

    het is een zeer lichte schoen met een goede greep op ruw terrein

    Antwoord van het merk :

    Beste Sonia,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze hoge wandelschoenen van Quechua.
    We zijn blij te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    19 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Trekkingschoenen voor dames Quechua Arpenaz 50
    Prijs en snelheid leveren Geen

    Prijstechnisch uitstekend, zeker bij opgroeiende kinderen die vaak maximaal 1 zomer met bergschoenen doen. Snelle en goede afwikkeling middels online bestellen.

  • Man
    40-49
    30 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima wandelschoen
    Zeer stevig en vooral licht! Niet waterdicht, maar voor deze prijs...

    Voor beginnende wandelaars is dit een prima schoen om uit te proberen!

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt alvast om ons je mening te geven over deze wandelschoen van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    01 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    trekkingschoen
    prima pasvorm, lopen licht neus een beetje kort

    prima aankoop voor dit prijsje

  • Vrouw
    40-49
    12 March 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    uitstekende schoenen voor stevige en lange bergwan
    Zitten goed aangesloten en lopen perfect geen

    Vanwege groeispurt tieners aangeschaft. Ze lopen er uitmuntend op en dan ook echte hoge en lange bergwandelingen! Na 2 weken vakantie nog helemaal prima. Top product voor zo weinig geld

  • Jonger dan 20
    07 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Goeie ravotschoen
    Perfect om te spelen en wandelen.

    /

  • Vrouw
    40-49
    27 November 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    zeer goed lichte schoen om te gaan dansen
    lichtt en toch stevig aan de voet geen

    prachtige stevige schoen om te gaan dansen en toch een prachtige prij

  • Vrouw
    20-29
    28 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima schoenen voor deze prijs
    Goede zool Witte kleur, maar die had ik bewust gekozen.

    Voor deze prijs prima schoenen voor bergwandelingen. Omdat ze zo goedkoop waren, heb ik ze ondanks de witte kleur gekocht. Ik vind dat mooi, maar dan kun je natuurlijk wel verwachten dat ze snel vies worden.

  • Vrouw
    20-29
    07 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima prijs-kwaliteit

    Prima schoenen voor wie ze toch maar heel af en toe nodig heeft. Ze vallen ietsje kleiner uit, dus neem gerust een maat groter.

NAAR BOVEN