Trekkingschoenen voor heren 100 grijs

Ref :
8319097
Pluspunt van het artikel
Voor trekkingliefhebbers zijn deze hoge, lichte schoenen de perfecte keuze. Ze bieden je een optimale voetafrol. Perfect voor lange trektochten op goed begaanbare paden!
Users reviews
4.3 / 5 22 Reacties
vanaf
65,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Users reviews

4.3 / 5 22 Reacties
20 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  60 of ouder
  27 January 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Prima zittende en gemakkelijk lopende wandelschoen
  zie boven neen.

  Ondanks het moderne jasje: een degelijke schoen. Goede instap; lekker breed; goede grip op de weg en op paden in het bos. Geen te zware schoen: prima want al dat gewicht moet je anders maar meezeulen. Prima prijs-kwaliteitsverhouding.

 • Vrouw
  30-39
  22 January 2017
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  na amper 4 maanden is de zool gebarsten

  na amper 4 maanden is de zool van deze schoen doormidden gebarsten aan beide voeten. Tot nu toe waren we heel tevreden over de quechua kwaliteit maar deze laat nu te wensen over. Spijtig.

  Antwoord van het merk :

  Beste,

  Alvast bedankt voor uw tijd om deze feedback met ons te delen over deze schoenen. Het spijt me te horen dat deze niet hebben voldaan aan uw noden. Een gebarsten zool kan wijzen op een productiefout. Ik kan u aanraden om de schoenen weer binnen te brengen in uw dichtstbijzijnde Decathlon winkel.

  Met vriendelijke groeten,

  Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

 • 05 November 2016
  That review has been deposited on this product version
  Levensduur.

  Prima schoen, veel comfort maar de levensduur van de zool laat te wensen over. Ik gebruik deze schoenen bijna dagelijks om met men hond in het bos te gaan wandelen en het profiel is op de raakpunten nu compleet weg in tegenstaande dat de schoen zelf nog zo goed als nieuw is. Ik heb deze schoen nu net een jaar in gebruik en vind het jammer dat ik nu weer een ander paar moet aanschaffen wanwege dit euvel.

Productvoordelen

Waterdichtheid
Waterdicht membraan, getest op 16 km wandelen in water tot half de schacht.
Positiebehoud product
2 haakjes bovenaan, 1 blokkeerhaakje. Een zool die de voetafrol bevordert.
Hechting
CrossContact-zool voor een goede grip op harde en drassige ondergrond.
Lichtheid
506 g per schoen in 42!
Schokdemping
PU-demping: duurzaam en krachtig.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Zool van : 60.0% Thermoplastisch polyurethaan, Zool van : 40.0% Polyurethaan Buitenkant van : 50.0% Polyester, Buitenkant van : 30.0% Runderleer, Buitenkant van : 20.0% Polyurethaan Binnenkant van : 100.0% Polyester
Approved by
De berggidsen van ASTER dragen bij tot de ontwikkeling van onze wandelschoenen, in nauw overleg met de ontwikkelaars en ingenieurs van Quechua. Deze mensen kennen de bergen op hun duimpje en gebruiken het hele jaar door de wandelroutes, zij kunnen de artikelen testen in alle soorten omstandigheden.
Tests
Al onze schoenen worden getest op hun instap- en gebruikscomfort, door representatieve gebruikers en in de omstandigheden die je zelf op je trektochten zult aantreffen. Zo organiseren we testmissies waarbij onze productmanagers samenwerken met mensen die niet verbonden zijn aan Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en te verbeteren.
Ontworpen voor
trektochten op goed bewandelbare paden.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Gebruik een borstel en/of spons om de schoenen schoon te maken en aarde of modder te verwijderen. Wrijf met de borstel steeds in dezelfde richting om het nubuck zijn originele aanblik terug te geven. Voor onbewerkt leer wordt een voedende crème of leervet niet aanbevolen. Op zich is dat geen probleem voor het leer, maar het wijzigt het uitzicht van je schoenen.
Opslag Tips
Bewaren in een donkere, droge en goed verluchte ruimte.
Gebruikslimiet
Niet geschikt voor bergbeklimmen.

Bijkomende informatie

Waterdichtheidstest
Test van de waterdichtheid van de schoenen: alle schoenen met waterdicht en ademend membraan worden zowel in het lab als in gebruik getest, om een optimale bescherming tegen de regen te garanderen. De schoenen worden eerst onder druk in water ondergedompeld, waarbij men nagaat of er zich nergens luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Daarna worden ze, deels onder water, op een mechanische arm geplaatst die een wandelbeweging simuleert om na te gaan of de binnenkant perfect droog wordt.
3 waterdichtheidsniveaus
Bij de waterdichtheidstest testen we 3 niveaus van waterdichtheid: 2000 buigingen (ongeveer 4km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16km wandelen). Uiteraard is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin.
Waterdichtheidsniveau
De Trek 100 onderging 8000 buigingen om de waterdichtheid te testen, bij een gesimuleerde wandeling van 16 km in water tot op halve hoogte.
Laboratoriumtesten
In het lab worden testen gedaan om de volgende dingen te controleren: - loskomen van ogen en haakjes - goede verlijming van de zool - toxicologie - UV-bestendigheid - schuurvastheid van de zool en van het bovenwerk - versnelde veroudering.
Aankooptips
Pas de schoenen rechtopstaand en met wandelkousen aan. Pas indien nodig verschillende modellen en maten. Twee punten waar je op moet letten: zit de hiel goed vast en stoten je tenen niet tegen de tippen bij een afdaling. De schoenen mogen nergens knellen bij het passen. Stap er gerust eens mee rond in de winkel. Vertrek niet op een lange tocht met nieuwe schoenen, stap ze eerst wat in.
Onderhoudstips
Gebruik een zachte borstel om de schoen schoon te vegen en eventuele zand- en modderresten te verwijderen. Wrijf met de borstel steeds in dezelfde richting om het nubuck zijn originele aanblik terug te geven. Voor onbewerkt leer wordt een voedende crème of leervet niet aanbevolen. Op zich is dat geen probleem voor het leer, maar het wijzigt het uitzicht van je schoenen.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

39,99 €*
4.10 / 5 44 Reacties
  WELDRA UITGEPUT
  NAAR BOVEN