Trekkingshort voor heren Arpenaz 50, beige
6,95 €*

Reviews on

Trekkingshort voor heren Arpenaz 50, beige

3.5 / 5 11 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    04 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    elastiek scheurt los bij alle gekochte shorts
    Elastiek komt los ts stof en elastiek

    Ook bij ons scheurde de elastiek los van al de gekochte shorten.

    Antwoord van het merk :

    Beste Hannelore,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om de tijd te nemen om deze review te schrijven.
    We hebben inderdaad gemerkt dat deze shorten scheurden aan de elastiek.
    Dit was een productiefout en we hebben al deze shorten dan ook teruggestuurd.
    Daarom raad ik je aan naar je dichtsbijzijnde Decathlon winkel te gaan om deze shorten om te ruilen.
    Voor verdere vragen mag je zeker nog contact met me opnemen.

    Met sportieve groeten!


    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    19 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Herenshort

    Broek volledig gescheurd aan de elastiek na 1x aan te doen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Rohny,

    dit zou zeker niet mogen gebeuren! mits al onze producten een wettelijke garantie hebben van 2 jaar, kan u best langsgaan bij u dichts bijzijnde Decathlon om daar u broek om te ruilen voor een nieuw exemplaar.
    Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en hopen dat u meer plezier mag beleven aan je nieuwe short van Quechua.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    rohny find this answer useful

  • Vrouw
    60 of ouder
    07 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    we kopen er nog
    past perfekt prijs zeer goed

    prijs pasvorm kleur tevreden

  • Man
    60 of ouder
    05 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede ptijs
    goed

    Voor die prijs kun je niet verwachten dat het super is

    Antwoord van het merk :

    Beste Marcel,

    bedankt alvast om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de wandelshort van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op www.decathlon.be te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    marcel find this answer useful

  • Man
    60 of ouder
    15 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Korte broek
    Kleur en stof De brede bovenband kan niet strak om de heupen.

    ????

    Antwoord van het merk :

    Beste Piet,

    Bedankt voor het geven van een beoordeling op de heren short Arpenaz 50 van Quechua.
    Vervelend om te horen dat de broek niet goed om de heupen past.
    Na het krijgen van vergelijkbare feedback heeft Quechua besloten om in het nieuwe model lussen toe te voegen zodat er een riem in de broek gedragen kan worden.
    Wanneer je niet tevreden bent met het product is het mogelijk het terug te brengen of om te ruilen.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    50-59
    30 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Herenshort Arpenaz 50
    De stof is heerlijk draagbaar en is snel droog. Niks

    Hij zit lekker

  • Man
    30-39
    09 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    een top artiekel

    geen

    Antwoord van het merk :

    Pieter,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelshort van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop van Decathlon.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    pieter find this answer useful

  • Vrouw
    60 of ouder
    06 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super model, prijs,onderhoud
    Licht, prijs Voor die prijs: geen

    Heel licht (bagage) en aangenaam om dragen. Gauw gewassen en droog. Geweldige vakantieshort. Spijtig dat er niet meer kleuren beschikbaar zijn.

    Antwoord van het merk :

    Martine,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandel short van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop van Decathlon.
    Deze short is ,voor heren, verkrijgbaar in zes kleuren en voor dames in vier. Door op onze website, bij zoeken, 'short Arpenaz 50' in te geven, kan je alle kleuren bekijken.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    martine find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    05 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super short
    Licht .en toch net Zakken

    Als je fiets vallen uw spullen gemakkelijk uit de zakken

    Antwoord van het merk :

    Hadewijch,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandel short van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop van Decathlon.
    Doordat onze Quechua shorts zijn ontworpen voor wandelingen, zijn de zakken niet altijd afsluitbaar.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    02 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top
    Goede kwaliteit Geen

    Had er beter twee gekocht goed om te wandelen maar ook fijn op de fiets

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over deze short van Quechua.
    Het doet ons steeds veel plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest u nog eventueel enkel leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

NAAR BOVEN