WELDRA UITGEPUT

Trekkingslaapzak Forclaz 0° Ultralight rood

Ref :
8328550
Pluspunt van het artikel
0°C. 1,2 kg in L. In dons: Topkwaliteit: warm, licht en erg compact! 5 jaar garantie!
Users reviews
3.7 / 5 7 Reacties
vanaf
129,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Users reviews

3.7 / 5 7 Reacties
6 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  23 October 2016
  That review has been deposited on this product version
  Tegenvaller
  warm genoeg Slaapzak ademt niet.

  Voor het weekend deze slaapzak gekocht. Geslapen bij 5° openlucht. De slaapzak is dan nog warm genoeg. Volgende avond geslapen bij warmere temperatuur waardoor ik best wel wat gezweet heb. Door het vocht van het zweten voelde de slaapzak aan als een plastic zak vol water. De binnenstof is erg onaangenaam en ademt niet waardoor het zweet allemaal binnenin blijft. Ik wil dit product graag retourneren.

 • Man
  30-39
  20 August 2016
  That review has been deposited on this product version
  Topkwaliteit
  Heerlijk warm binnen 2 minuutjes Opbergen in de hoes is nog best veel werk

  Heerlijk warm binnen 2 minuutjes als je er eenmaal in ligt en ie helemaal dicht is en dat is echt een pluspunt waard.
  mijn excuses dat ik zei dat ze niet heeft laten zien hoe de slaapzak na gebruik weer op te bergen in de opberghoes want dat heeft ze wel gedaan nadat ik het demonstratiefilmpje nogmaals had gezien dus dat was mijn fout dus sorry daarvoor maar ik blijf er wel bij dat het opbergen in de slaapzak best veel werk is en zeker de allereerste keer dus in dat geval zou ik zeker wel hulp vragen aan een mede reisgenoot maar ondanks dat minpuntje zou ik het product nog steeds aan iedereen van harte aanbevelen.

 • Man
  30-39
  20 August 2016
  That review has been deposited on this product version
  Topkwaliteit
  Heerlijk warm binnen 2 minuutjes Opbergen in de hoes is nog best veel werk

  deze slaapzak is heerlijk is warm al binnen nog geen 2 minuutjes erin te liggen.
  jammer dat die meid in het demonstratiefilmpje na gebruik de slaapzak in de bijgeleverde zwarte waszak stopt dan en laat ze niet zien hoe de slaapzak na gebruik weer zo efficient mogelijk op te bergen in de slaapzak maar loopt ze gewoon weer weg met de slaapzak in de zwarte waszak en dan heb je er wel veel werk aan dus en zeker als je dit voor de allereerste keer doet dus een 2.0 versie van het demonstratiefilmpje waarin ze dat ook laat zien zou wel heel erg fijn zijn want dan kunnen de mensen gewoon haar goede voorbeeld gewoon volgen en het precies zo nadoen zoals zij het doet.
  ondanks dat minpuntje zou ik de mensen toch dit product van harte aanbevelen te kopen want je krijgt je gewoon goede topkwaliteit voor je geld en dat is het meer dan waard.

Productvoordelen

Warmte
Comforttemperatuur 0°C / limiettemperatuur -5°C
Transportgemak
In maat L: gewicht 1200 g / volume 6,1 l. 2 zakken: compressie- en opbergzak.
Slaapcomfort
Afmeting: 220 x 79 cm (in L). Smal mummiemodel. 3/4-rits met dubbele trekker.
Compatibiliteit
Onderhoudsgemak
Dons vraagt een specifiek onderhoud. Houd je aan de onderhoudsvoorschriften.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: sustainability.decathlon.com

DE KENMERKEN

Maten
linkerrits: M-L-XL
Afmetingen (cm)
M210x72 L220x79 XL235x85
Verkrijgbaar in
uitsluitend in rood
Gewicht
M1100 / L1200 / XL1300 g
Afm. opgevouwen
MØ17x23 L17x27 XL17x31 cm
Omgevingstemp.
0°C en meer
Samenstelling
Garnering : 85.0% grijze eendendons, 15.0% grijze eendenveren Stof binnenkant : 100.0% Polyamide Stof buitenkant : 100.0% Polyamide Achtertas : 100.0% Polyester
Tests
Op deze slaapzak krijg je 5 jaar garantie, te rekenen vanaf de verkoopdatum vermeld op het kassaticket. Producten gedekt door de garantie worden gratis hersteld of omgeruild. De garantie dekt gebreken aan je slaapzak met uitzondering van gebreken die voortvloeien uit normale slijtage of uit abnormale gebruiksomstandigheden. De garantie wordt pas toegekend op vertoon van het artikel en van het kassaticket.
Ontworpen voor
slapen bij temperaturen rond 0°C, tijdens trektochten en op bivak.
Garantie
5 jaar

TIPS

Onderhoudstips
1 - Wassen: programma synthetische stoffen op 30°C, weinig wasmiddel. Stop 3 tennisballen in de wasmachine om het dons luchtig op te kloppen - Niet laten stoomreinigen. 2 - Spoelen: minstens 2 keer laten spoelen. 3 - Drogen: bij voorkeur in de droger, programma synthetische stoffen, met 3 tennisballen om het dons op te kloppen. Kan ook plat worden gedroogd, schud de slaapzak dan af en toe goed op. Nooit op een radiator leggen.
Opslag Tips
Steek de slaapzak met de voetenkant eerst in de opberghoes. Berg de slaapzak weg in zijn meegeleverde opberghoes, op een droge plaats zodat hij volumineus en dus warm blijft.
Gebruikslimiet
Maat en lichaamslengte: M < 1m70 / L < 1m85 / XL < 2 m.

Bijkomende informatie

Gebruikstemperatuur:
Op al onze slaapzakken vermelden wij de "comforttemperatuur" zoals getest door een onafhankelijk lab (AITEX) volgens de Europese norm EN 13537 van 11/04/2002. De "comforttemperatuur" is de laagste temperatuur waarbij een gebruiker in liggende houding in het algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (vastgelegd voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak volgens die temperatuur
Wat zijn de "limiet" gebruikstemperaturen?
Limiet comforttemperatuur: grenstemperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak met opgetrokken benen in het algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (vastgelegd voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).
Toch moet je dit weten over de temperaturen:
Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar behoudt de warmte van het lichaam. Wanneer je heel erg moe en koud bent en in een ijskoude, natte slaapzak kruipt, zul je het waarschijnlijk koud hebben, ongeacht de eigenschappen van de slaapzak! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand bestand is tegen de kou (mager of wat dikker, vermoeidheid, …), van zijn uitrusting (matje dat isoleert van de grond, …), kleding (naakt, ondergoed,…) en van het weer (regen, wind,…).
Voor meer comfort wanneer je in je slaapzak kruipt:
Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Houd je lichaamsuiteinden warm: muts, handschoenen, sokken, warmtepacks, stevig wrijven… Een drinkfles met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen gevaar is dat die onbedoeld open gaat!) Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte) maar zonder bewegingen te maken die een koude luchtstroom opwekken. Gebruik een lakenzak, zijde is ideaal.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

BIENTÔT ÉPUISÉ
34,99 €*
4.00 / 5 48 Reacties
  NAAR BOVEN