Trekkingslaapzak Forclaz 10° voor kinderen rood

Ref :
8355746
Pluspunt van het artikel
10°C. Kinderen. Erg veelzijdige slaapzak: warm, licht en comfortabel. 5 jaar garantie!
Users reviews
5 / 5 1 Reactie
vanaf
19,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Users reviews

5 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
  • 10 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Goed wasbaar met de hand, snel droog

    Wij hebben voor onze drie jonge kinderen deze slaapzak. Er gebeurt wel eens een ongelukje en dan is het fijn dat hij niet alleen makkelijk te wassen is maar ook snel droog. Zelfs met de hand goed te wassen, zij het met z'n tweeën uitwringen.

Productvoordelen

Warmte
Comforttemperatuur 10°C. Limiettemperatuur 5°C.
Transportgemak
Lichaamslengte 1m40: gewicht 790 g / volume 9,1 liter. Zak.
Slaapcomfort
Afmeting: 165 x 65 cm. Rechthoekig model met kap. 3/4-rits.
Compatibiliteit
Onderhoudsgemak
Gemakkelijk in de machine te wassen, volg de wasinstructies.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: sustainability.decathlon.com

DE KENMERKEN

Maten
één maat: kind < 140 cm
Afmetingen (cm)
één geheel 165 x 65
Verkrijgbaar in
2 kleuren
Gewicht
790 g
Afm. opgevouwen
Ø 19 x 32 cm / 9,1 l
Omgevingstemp.
10 °C en warmer
Samenstelling
Garnering : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester Hoofdstof : 100.0% Polyester Achtertas : 100.0% Polyester
Tests
Op deze slaapzak krijg je 5 jaar garantie, te rekenen vanaf de verkoopdatum vermeld op het kassaticket. Producten gedekt door de garantie worden gratis hersteld of omgeruild. De garantie dekt gebreken aan je slaapzak met uitzondering van gebreken die voortvloeien uit normale slijtage of uit abnormale gebruiksomstandigheden. De garantie wordt pas toegekend op vertoon van het artikel en van het kassaticket.
Ontworpen voor
kinderen die slapen bij temperaturen rond 10 °C op trektochten (kind van maximaal 1,40 m).
Garantie
5 jaar

TIPS

Opslag Tips
Steek de slaapzak met de voetenkant eerst in de opberghoes. Berg de slaapzak weg op een droge plaats, stop hem niet in zijn hoes zodat hij volumineus en dus warm blijft.

Bijkomende informatie

Gebruikstemperatuur:
Op al onze slaapzakken vermelden wij de "comforttemperatuur" zoals getest door een onafhankelijk lab (AITEX) volgens de Europese norm EN 13537 van 11/04/2002. De "comforttemperatuur" is de laagste temperatuur waarbij een gebruiker in liggende houding in het algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (vastgelegd voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak volgens die temperatuur
Wat zijn de "limiet" gebruikstemperaturen?
Limiet comforttemperatuur: grenstemperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak met opgetrokken benen in het algemeen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (vastgelegd voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).
Toch moet je dit weten over de temperaturen:
Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar behoudt de warmte van het lichaam. Wanneer je heel erg moe en koud bent en in een ijskoude, natte slaapzak kruipt, zul je het waarschijnlijk koud hebben, ongeacht de eigenschappen van de slaapzak! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand bestand is tegen de kou (mager of wat dikker, vermoeidheid, …), van zijn uitrusting (matje dat isoleert van de grond, …), kleding (naakt, ondergoed,…) en van het weer (regen, wind,…).
Voor meer comfort wanneer je in je slaapzak kruipt:
Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Houd je lichaamsuiteinden warm: muts, handschoenen, sokken, warmtepacks, stevig wrijven… Een drinkfles met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen gevaar is dat die onbedoeld open gaat!) Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte) maar zonder bewegingen te maken die een koude luchtstroom opwekken. Gebruik een lakenzak, zijde is ideaal.
NAAR BOVEN