Trekkingtas 100 l groen
Vanaf
49,99 €*

Reviews on

Trekkingtas 100 l groen

4.4 / 5 11 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    25 November 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    dagelijks gebruik
    waterdicht stevig geen

    ik gebruik de zak nu al een jaar om naar me werk te gaan heel tevreden over waterdicht zelfs bij hevige regenval juist op je rug dagen is niet comfortabel meestal draag ik hem over mijn schouder als een postzak

    Antwoord van het merk :

    Beste Ruben,

    bedankt alvast om even de tijd te nemen om een review te schrijven over de transporttas van Quechua!
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    30-39
    23 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Groot en stevig
    Veel ruimte Snijdende banden

    Mooie, grote en stevige tas, echter, als je de tas vol doet en op je rug doet, krullen se bandjes om en snijden ze in je schouders.

  • Vrouw
    30-39
    11 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    QUECHUA Trekkingtas 100L
    zeer veel ruimte - handig vakje aan de zijkant nog geen ondervonden

    Het is een zeer goed en praktische tas. goede prijs-kwaliteit verhouding. Kan zeer veel in.

  • Vrouw
    30-39
    10 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Erg fijne tas
    Stevige tas, makkelijk in gebruik. Ook als rugzak Nog niet getest bij hevige regenbuien

    We hebben deze tas vol met allerlei spullen geladen en op onze fietsendrager vast gemaakt. Samen met de dakkoffer een ideale manier om extra veel bagage mee te kunnen nemen. Ook bij wat slechter weer!!

  • Vrouw
    20-29
    28 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super
    ruim, stevig, waterdicht, grote opening slechts 2 apparte kleinere opbergvakjes

    Ik gebruik hem als sporttas, en alles past er mooi in. Een aanrader voor als je veel spullen mee moet! Nadeel is wel: de tas is echt groot, dus hoe meer spullen hoe zwaarder ;) en hij kan heel zwaar zijn..

  • Man
    20-29
    29 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima tas
    Ruime makkelijk te dragen en op te bergen Geen

    Hij is met veel plezier mee vakantie geweest

  • Vrouw
    40-49
    27 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super sportzak
    er kan heel veel kledij in voor op reis geen

    dit product ga ik in de kleinere versies ook aan kopen

  • Vrouw
    20-29
    21 July 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed
    grrot genoeg, kan tegen regen niet handig als je dit wil dragen op de rug !!!

    goed product. alleen voor het op de rug te dragen is dit niet handig

  • Vrouw
    40-49
    14 October 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    reistas
    prima geen

    Tas is licht en sterk, precies wat hij moet zijn.

  • 11 December 2013
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Trekking Tas Quechua 100liter ! Super praktisch
    groot, praktisch, extra zakjes Lastig om op de rug te dragen

    Er gaat heel veel in. Ik heb ze gebruikt voor een Mtb evenement in Togo (Afrika)
    Waterdicht, stevig, 2 extra opbergzakjes aan de binnenkant, handig om te dragen; er zijn extra rugriemen voorzien.
    Als je moet rondtrekken zou ik deze tas niet aanraden, omdat je ze moeilijk op je rug krijgt;

NAAR BOVEN