• Trekkingtas 3 l: handig en sterk,
 • Trekkingtas 3 l: handig en sterk,
 • Trekkingtas 3 l: handig en sterk,
 • Trekkingtas 3 l: handig en sterk,
 • Trekkingtas 3 l: handig en sterk,
 • Trekkingtas 3 l: handig en sterk,
 • Trekkingtas 3 l: handig en sterk,
 • Trekkingtas 3 l: handig en sterk,
 • Trekkingtas 3 l: handig en sterk,
 • Trekkingtas 3 l: handig en sterk,

Trekkingtas 3 l: handig en sterk,

Ref :
8247271
Pluspunt van het artikel
een kleine en erg handige tas om al je toiletspullen, verzorgingsartikelen, medicijnen ... op dezelfde plaats op te bergen kan ook dienen om een heleboel kleine voorwerpen in op te bergen.
vanaf
9,99 €*

Productvoordelen

Inhoud
inhoud 3 liter / gewicht 170 g / afmeting gevulde tas: H13 x B24 x D13
Transportgemak
1 klein netvak aan de binnenkant. Verkocht met ingewerkt spiegeltje.
Gemakkelijk te verplaatsen
Draaggrepen
Sterk
5 jaar garantie.
Ecodesign
Dit artikel bevat geen pvc (polyvinylchloride).

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester
Tests
Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Ontworpen voor
trekkers die een tas willen voor toiletartikelen of klein materiaal.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Om ervoor te zorgen dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (met name de waterdichtheid), is het aan te bevelen de rugzak niet in de machine te wassen of in de droger te drogen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Opslag Tips
Berg de rugzak op een droge plaats op.

Bijkomende informatie

Technische tests voor rugzakken.
In het lab testen wij alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen, ... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen UV-stralen en vaak wassen, waterdichtheid, ... Vervolgens onderwerpen we het afgewerkte artikel aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de verbindingen te controleren. De rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die de bewegingen van snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken berekend?
De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: wij gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens legen wij de rugzak in een maatbak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.
Milieu-indicatoren
Oxylane en Quechua willen je informeren over de milieu-impact van onze trekkingrugzakken gedurende hun hele levensduur. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale

U hebt misschien ook interesse in deze producten

WELDRA UITGEPUT
Trekkingtas 40 liter groen
Vanaf
29,99 €24,99 €*
4.50 / 5 4 Reacties
  Tasje met meerdere compartimenten grijs
  9,99 €*
  5.00 / 5 3 Reacties
   NAAR BOVEN