Trekkingtas 40 L zwart

Ref :
8243256
Pluspunt van het artikel
Voor korte reizen of om mee te nemen op het vliegtuig, deze tas kan je dragen als rugzak of over de schouder. De vorm en materialen doen denken aan trekkingmaterialen.
Users reviews
4.5 / 5 4 Reacties
vanaf
29,99 €*

Users reviews

4.5 / 5 4 Reacties
4 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  20-29
  05 March 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Goeie tas
  Ruime tas, handige opbergvakken, mooi strak design

  Zeker een aanrader!

 • Man
  09 October 2015
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Degelijke tas, goede prijs
  Degelijke tas, functioneel

  Degelijke tas, zowel als rugzak en als schoudertas te gebruiken. Stuk sterker uitgevoerd dan een vergelijkbare tas van de ANWB.

 • Vrouw
  17 September 2015
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Top!
  Water dichte stevige tas! Mis een schuider band

  Dagelijks in gebruik voor school.

Productvoordelen

Inhoud
inhoud 41 liter / gewicht 1 kg / afmeting gevulde tas: H31 x B55 x D31
Gebruiksgemak
3 netzakken met rits binnenin, 1 opgezette zak met rits aan de buitenkant.
Transportgemak
Met 2 schouderriemen te dragen als rugzak, of over de schouder of in de hand.
Stevigheid
Garantie 5 jaar
Ecodesign
Dit artikel bevat geen pvc (polyvinylchloride).

DE KENMERKEN

Approved by
Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze 'testmissies' werkt de productmanager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Tests
Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze 'testmissies' werkt de productmanager samen met mensen die niet aan QUECHUA verbonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Ontworpen voor
voor lange trektochten, precies gepast voor gebruik als handbagage.
Garantie
5 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Om ervoor te zorgen dat de stoffen hun (vooral waterdichte) eigenschappen behouden, raden we aan de tas niet in de machine te wassen, noch te drogen in de droogtrommel, chemisch te laten reinigen of te behandelen met bleekwater. Niet strijken. Om de rugzak schoon te maken gebruik je best wat lauw water met een beetje zeep en eventueel een borsteltje. Na enkele jaren kan je de stof opnieuw waterafstotend maken met een impregnerende spray.
Opslag Tips
Bewaar de tas op een droge plaats.
Gebruikslimiet
Niet volledig waterdicht, bescherm de inhoud bij regen

Bijkomende informatie

Technische tests voor rugzakken.
In het lab testen wij alle elementen: stoffen, lussen, riemen, schuim, ritsen... Voor een stof bijvoorbeeld: slijt- en scheurvastheid, uv-bestendigheid, kleurvastheid bij het wassen, waterdichtheid... Vervolgens wordt het afgewerkte product onderworpen aan een verouderingstest, waarbij de tas versneld wordt belast om de sterkte van de assemblages te controleren. De rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die een snelle stapbeweging nabootst gedurende duizenden cycli.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken berekend?
De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens legen wij de rugzak in een maatbak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.
Milieu-indicatoren
Oxylane en Quechua willen je informeren over de milieu-impact van onze trekkingrugzakken gedurende hun hele levensduur. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores van A tot E werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
NAAR BOVEN