Trekkingtent Quickhiker Ultralight 4 | 4 personen
289,99 €*

Reviews on

Trekkingtent Quickhiker Ultralight 4 | 4 personen

4.7 / 5 9 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    05 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    kamperen met fiets
    gewicht, ruimte, gemak van opzetten/afbreken tentharingen graag iets langer

    Superlicht Makkelijk op te zetten. Snel weer in te klappen. Goede ventilatiemogelijkheden ook met zeer vochtig weer in oktober Fietsen kunnen binnenstaan, anders een zeer ruime woonruimte

  • 18 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Perfecte tent.

    Het is een hele fijne tent voor fietstochten.Door zijn compacte formaat (opgerold) past hij goed in een fietstas. Hij is snel opgezet en heeft dan heel veel ruimte.
    Het oprollen vereist wel enige oefening maar gaat nu goed.
    Wij hebben nog een vergelijkbare tent maar die is 3 kg zwaarder en past niet in een fietstas.
    Mijn vrouw en ik hebben deze tent nu pas 4 maanden maar zijn helemaal enthousiast over deze tent en willen nooit meer een andere!

  • Vrouw
    30-39
    11 October 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Sterke ruime tent!
    ruimte,

    We zijn érg blij met deze tent! Hij is geschikt voor 4 personen & wij zijn met z'n 2en. Daardoor hebben we extra veel ruimte en kunnen we alle accessoires kwijt. Het is een hele sterke tent, makkelijk op te zetten, duidelijk qua uitleg en is waterdicht + windbestendig.

    Daarnaast is hij superlicht, dus ideaal om in het vliegtuig mee te nemen. Dat hebben wij gedaan waardoor je koffer niet gelijk te zwaar is. Mooi ook dat hij voor 20% uit eco materiaal bestaat. Hij heeft alles wat een tent moet hebben qua comfort en daarnaast ziet hij er zeer mooi uit. Een aanrader!

  • Vrouw
    40-49
    06 September 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Hoe iets zó eenvoudig toch zó geweldig kan zijn!
    waterdicht, ruimte en lichtgewicht, snel droog Nog geen ontdekt

    Tip voor de ontwikkelaars:
    We kochten deze tent speciaal om met onze zonen van 9 en 3 op rugzaktrekking te gaan in het zuiden van Frankrijk, omdat ze zeer licht was én ons de mogelijkheid gaf om met z'n vier samen te slapen en op die manier aan warmte te winnen.
    De jongens vonden het "sterrenraam" (zo werd het gedoopt) fantastisch. Dankzij de dagelijkse 30 graden dus ook vaak gebruikt. Al merkten we wel dat er, in de bergen, midden in de nacht iemand uit moest om langs buiten de boel te laten zakken of te sluiten omdat het binnen te vochtig werd. Ik lag regelmatig nadien nageven wakker, te bedenken hoe simpel mogelijk zou zijn een systeem te ontwikkelen om vanuit de binnentent het zeil te laten zakken.
    Of misschienhet huidigesysteem te kunnen aanpassen met adaptieve stokken het zeil van onder naar buiten/boven draaiend op te klappen/ omhoog te zetten...
    Het idee laat me niet los. Zo'n fantastisch tentje vraagt om een geweldige maar simpele oplossing voor dit minimale probleempje.
    Ik werd ook elke dag geprikkeld door een tweede aandachtspuntje: het zoeken naar de ultieme manier om de achterzijdestrak te krijgen. Ik dacht even aan elastische spanriempjes, maar dan komt er misschien te veel plaats tussen grond en tent en word het te fris in de slaaptent door het grote gaas.
    Wat me naar een derde punt brengt,
    ik zou zeker liever het volledige gaas achteraan de slaapruimte voor de helft verminderen. Enerzijds om koude en vochtige wind te beperken. En om dan eventueel (indien het zeil achteraan zou kunnen opengezet worden als hoog opgespannen zeil bij warm maar regenachtig weer) toch te kunnen genieten van wat extra verluchting.
    Althans op verschillende momenten, in verschillende omstandigheden, lagen we vanuit onze slaapzakken te kijken en bedachten we: "nu zou het fijn zijn als...", of "hetzij ook handig zijn als..."
    Toch zijn we superlijm met ons "mobiel grotje"
    Trekking groeten
    FlinArti

    Alvast proficiat aan de ontwikkelaars.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral wens ik je te bedanken voor de fijne en uitgebreide feedback over de tent Quickhiker Ultra Light 4!
    Met veel plezier en aandacht heb ik je mail gelezen en herlezen! Ik ben ervan overtuigd dat de constructieve opmerkingen die u verteld over dit product zeker tot verbetering van dit product kunnen leiden.
    Daarom engageer ik mij persoonlijk om u opmerkingen en possitieve feedback over te maken aan onze hoofd ingenieur tenten.
    UIt ervaring weetik dat hij steeds een luisterend oor heeft naar contructieve opmerkingen en dat hij alles in het werk zal stellen om deze op te lossen.
    Nogmaals bedankt voor de review en ik nodig u graag uit om foto's van u ervaringen en reizen met deze tent op onze website te plaatsen, zo kunnen ook onze klanten zien hoe tevreden ze kunnen zijn met een aankoop van dit product!

    Met sportieve groeten,

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Tine find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    20 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima tent
    snel op te zetten, compact, waterbestendig krap voor vier personen, haringen niet zo geschikt

    prima tent. Inderdaad snel op te zetten. De eerste keer kostte het wel enige moeite de tentstokken in de gaatjes te krijgen, maar dat ging de tweede keer al een stuk vlotter (zowel door eigen gewenning als door gewenning van het materiaal). De haringen die meegeleverd zijn, zijn dun en kort. Ik zou zelf ook rotspennen oid meenemen. Ik heb de vierpersoonsuitvoering gekocht om er met drie personen in te kamperen en dat gaat prima. Met een vierde erbij wordt het erg/te krap. Tent was ook na een fiks onweer met slagregens van binnen droog. Alleen spat er door regen behoorlijk wat aarde een eindje de voortent in omdat het tentdoek vrij hoog staat. Dus bagage in de voortent moet je niet te dicht bij het tentdoek zetten (minimaal 20cm afstand houden).

  • Man
    30-39
    16 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    leuke tent
    zet snel en eenvoudig op opbergzakje beetje aan krappe kant

    We zijn met deze tent een week op fietstrektocht geweest met onze 3 kindjes. We hadden voldoende ruimte voor 3 kindjes en 2 volwassenen (extra grondzeil bijgekocht zodat wij in voortent konden slapen voor onze privacy maar is geen must). Zakje om tent in op te bergen is wat aan kleine kant of je moet tent al heel mooi opplooien. Tent was waterdicht en droogt heel snel uit 's morgens. We zijn dus heel tevreden over deze tent.

  • Man
    40-49
    11 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Erg goed, zeker geschikt voor fietsvakanties
    Heel snel op te zetten, wind/water vast Achterzijde soms moeilijk strak op te zetten

    Wij zijn hier 10 dagen mee op fietsvakantie gegaan, dagelijks opzetten en afbreken geen enkel probleem. Handig is ook dat er een ruime sjorzak bij zit, als je haast hebt en niet super netjes wilt opvouwen.
    Zeker groot genoeg voor 3 volwassenen, of 2 volwassenen en twee kinderen.
    Het is een opvallend slim ontwerp. De tentstokken zitten vast aan de buitentent en hoeven maar aan een kant bevestigd te worden. Oook de binnen en buiten tent kunnen aan elkaar gelaten worden, wat weer enorm veel tijd scheelt bij opzetten. Achterzijde kan open voor doorluchten, ook handig als je 'm nat hebt opgeborgen en bij het opzetten snel wil drogen.
    Absolute aanrader.

  • Vrouw
    40-49
    26 May 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    TENT Quickhiker Ultralight 4
    pakformaat, ruimte, praktisch, ventilatie 1 bevestiging lijkt te missen

    + prijs/ kwaliteit
    + Klein pakformaat (prima voor fietsvakantie oid)
    + Veel ruimte in binnentent (2 volwassenen en 2 kids)
    + Veel ruimte voor bagage
    + Met plaatjes snel op te zetten en op te ruimen
    + Veel ventilatiemogelijkheden (hele achterkant kan omhoog)
    + Grote ingang binnentent
    + Veel vakjes in de binnentent
    + In te pakken met grondzeil en binnentent (snel klaar dus)
    - 1 extra bevestiging (middenvoor) voor haring was wenselijk geweest
    - extra deur zou een handige optie zijn (niet noodzakelijk en prima voor deze prijs)

  • Man
    40-49
    28 March 2015
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    super prijs en kwaliteit
    snel op te zetten, compact, licht, 100% waterdicht

    Fijne tent, snel op te zetten en kwalitatief echt een sterke en degelijke tent. zitten wat slimme dingetjes in zoals dat de stokken die je opvouw, vastbind en mee op rolt, werkt goed. Afgelopen zomer zeer intensief gebruikt met wildkamperen, ook in de regen maar geen gebruikssporen. Net als alle ribstop tenten ( behoudens extreem dure prof tenten) heeft deze condens aan binnenzijde maar nooit gelekt op binnentent. vier matrasjes passen naast elkaar,, dan niet veel ruimte meer over,,rugzakken moeten in de voortent. haringen zijn degelijk en licht en ondanks de bergen nog steeds als nieuw. Aanrader!

NAAR BOVEN