Trekrugzak Arpenaz 20 liter zwart: ideaal voor dagtochten.

Ref :
8330473
Pluspunt van het artikel
20 l: Een sobere en lichte rugzak, ideaal voor dagtochten. Je kan er al het nodige in kwijt Je picknick, een jas of windjack en een of meerdere drinkbussen.
Users reviews
4.3 / 5 11 Reacties
vanaf
7,99 €*

5 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Users reviews

4.3 / 5 11 Reacties
11 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  60 of ouder
  28 August 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Rugzak
  De maat De buikband vind ik wat krap

  De banden mogen langer zijn

 • Man
  50-59
  27 August 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Prijs kwaliteit niets aan op te merken.gemakkelijè
  Zoals ik zij klein rugzak maar zeer gemakkelijk en Ik persoonlijk niets negatief

  Zeer confort rugzak .klein en toch zeer goed .prijs caliteit niets geen opmerking positief.

  Antwoord van het merk :

  Beste Claude,

  Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze dagrugzak van Quechua.
  Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
  Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

  Met sportieve groeten!

  Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  claude. find this answer useful

 • Vrouw
  30-39
  26 June 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Fijne, praktische rugzak!
  Het is een lichte rugzak. Goed verstelbaar

  Het zou handig zijn als er een klein vakje er rits in de grote ruimte zou zitten (voor telefoon en geld)

Productvoordelen

Inhoud
Inhoud 21 liter / gewicht 340 g / afmeting gevulde rugzak: H 48 x B 24 x D 14.
Draaggemak
Gewatteerde rug en schouderriemen. Duimsteunen. Borstriempje. Heupgordel.
Ventilatie
Enkele rug en schouderriemen zonder verluchtingssysteem.
Verdeling van opbergvakken
Zakken: 1 buitenzak, 2 netstof zakken opzij.
Schuurbestendig
10 jaar garantie.
Milieuvriendelijk
Vergelijking levenscyclus: rugzak - sustainability.decathlon.com

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester
Tests
Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Ontworpen voor
tochten van een halve tot een hele dag.
Garantie
10 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Om ervoor te zorgen dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (met name de waterdichtheid), raden we aan de tas niet in de machine te wassen of in de droger te drogen, noch chemisch te laten reinigen of te behandelen met bleekwater. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Opslag Tips
berg je rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet
Niet waterdicht, bescherm dus je spullen wanneer het regent.

Bijkomende informatie

GEBRUIKSTEST
Al onze rugzakken worden getest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die vergelijkbaar zijn met de reële gebruiksomstandigheden. Tijdens onze "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan QUECHUA om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Technische tests voor rugzakken
In het lab testen wij alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we het afgewerkte artikel aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de verbindingen te controleren: de rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die de bewegingen van snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie, technische partner
De dienst voor onderzoek en ontwikkeling van zware confectie, partner van Quechua in het onderzoek en de goedkeuring van stoffen en assemblages, deed een aantal tests die de veroudering van een rugzak nabootsen. Die tests werden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte artikel. Op basis van die resultaten kan Quechua op de geteste rugzakken 10 jaar garantie geven, vanaf de datum van aankoop die op de kassabon staat.
10 jaar garantie, voorwaarden
De garantie dekt de gebreken van de rugzak, met uitzondering van de gebreken veroorzaakt door normale slijtage of abnormaal gebruik. Die bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel samen met de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Die commerciële garantie vormt geen uitsluiting van de in jouw land geldende wettelijke garantie.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken gemeten?
De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens gieten we de rugzak weer leeg in een bak met schaalverdeling zodat we de inhoud kunnen aflezen in liter, met een marge van een paar procent. Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Geringe afwijkingen zijn mogelijk.
Hoe een rugzak op maat afstellen?
MAAK alle riemen LOS (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). TREK DE RUGZAK AAN. Bij rugzakken van 50 l en meer de HEUPGORDEL OP HEUPHOOGTE PLAATSEN (om het bekken) en AANSPANNEN. Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille. SPAN DE SCHOUDERRIEMEN AAN. Stel als laatste de STABILISATIERIEMEN naar wens af.
Hoe een rugzak inpakken?
Leg onderin je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk tegen de rug. Stop je kleding daar omheen. Het grondzeil kan onder de klep; de tent kan onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer was. Stop je regenjack en fleece ergens waar je er gemakkelijk bij kunt. In de zakken stop je het "kleine" materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaart, zonnebril, ...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene compartiment gestopt, meestal langs de rug.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

U hebt misschien ook interesse in deze producten

7,99 €*
4.30 / 5 11 Reacties
  14,99 €*
  4.20 / 5 5 Reacties
   2,99 €*
   4.60 / 5 59 Reacties
    NAAR BOVEN