Trekrugzak Arpenaz 20 liter zwart: ideaal voor dagtochten.
7,99 €*

Reviews on

Trekrugzak Arpenaz 20 liter zwart: ideaal voor dagtochten.

4.3 / 5 11 Reacties
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    28 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rugzak
    De maat De buikband vind ik wat krap

    De banden mogen langer zijn

  • Man
    50-59
    27 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prijs kwaliteit niets aan op te merken.gemakkelijè
    Zoals ik zij klein rugzak maar zeer gemakkelijk en Ik persoonlijk niets negatief

    Zeer confort rugzak .klein en toch zeer goed .prijs caliteit niets geen opmerking positief.

    Antwoord van het merk :

    Beste Claude,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze dagrugzak van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    claude. find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    26 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne, praktische rugzak!
    Het is een lichte rugzak. Goed verstelbaar

    Het zou handig zijn als er een klein vakje er rits in de grote ruimte zou zitten (voor telefoon en geld)

  • Vrouw
    20-29
    28 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lichte confortabele rugzak
    Weinig gerwicht. Vrij groot en stevig Bandjes om middel werken niet heel goed

    Het is een prettige Rugzak om mee te nemen op bijvoorbeeld een Lang weekend op stedentrip. Erg licht en vrij ruim. Ook redelijk stevig materiaal.

  • Vrouw
    60 of ouder
    27 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lichte soepele rugzak
    grote voorzak, netjes opzij voor flesjes, geen zakje binnenin

    de borst en heupriemen doen het uitstekend
    een zakje binnenin en eventueel een ring om sleutels aan te hangen zou dit product nog beter maken

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    Alvast bedankt om ons een review te schrijven over de Arpenaz 20 rugzak van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    20 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geel Mevrouwtje

    Kwaliteit! heel veel liefde voor m'n gele rugzakje!

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om je mening te geven over de Arpenaz 10 dagrugzak.
    Het doet ons steeds veel deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog leuke foto's hebben van jezelf en je rugzak, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    19 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prettige rugzak, waar veel ik kan
    meerdere vakken

    prettig draagcomfort door 2 kliksluitingen
    een netje aan weerszijden, zodat er ook drinkflesjes gemakkelijk meekunnen

  • Vrouw
    20-29
    25 June 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    leuke tas
    handig formaat

    Zeer leuk tasje. Heb het gekocht om te gebruiken tijdens het fietsen. Zeer handig!

  • 05 June 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed en compact ligt

    zeer tevreden makkelijk te dragen

  • Man
    60 of ouder
    17 May 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima fietsrugzak
    lichtgewicht en vast op de rug helaas geen regenhoes onderin

    goede verstel-mogelijkheden
    ligt vast op de rug

NAAR BOVEN