Trekrugzak Easyfit voor dames 50 +10 liter donkerblauw

Ref :
8300847
Pluspunt van het artikel
Bij deze rugzak voor lange wandeldagen en intensief gebruik staan comfort (schuim, vrouwelijke lichaamsbouw, bewegingsvrijheid, verluchting...) en makkelijk bij je spullen kunnen centraal.
Users reviews
4.5 / 5 12 Reacties
vanaf
99,99 €*

Users reviews

4.5 / 5 12 Reacties
12 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  50-59
  21 August 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  prima rugzak, goed draagcomfort
  draagcomfort regenhoes te klein!

  gebruikt voor een trektocht van 2 weken door Noorwegen. k ben zeer tevreden over de ruimte. alles paste er goed in. de rugzak past goed en draagt erg prettig.
  enige minpuntje is de regenhoes. bij een volgepakte rugzak past deze er nauwelijks overheen

 • Vrouw
  40-49
  20 August 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Trekking
  Kleding bereikbaar via voorkant. Geen vergrendeling van borstzakcompartiment

  Handige rugzak met goed draagcomfort.

  Antwoord van het merk :

  Beste Els,

  bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de rugzak van Quechua.
  Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
  Als negatief punt haal je de vergrendeling aan van je borstzak aan, wat bedoel je hier juist mee? Kan je mij daar eventueel wat meer info en/of eventueel een foto van bezorgen?

  Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

 • Vrouw
  09 August 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Rugzak symbium acces
  mooi en handig geen

  Ik kan nog geen reaktie geven degene die ik het cadeau heb gegeven trket momenteel door Vietnam, (met de rugzak)!!!!!

Productvoordelen

Draaggemak
Verluchtingsschuim aangepast aan de vrouwelijke lichaamsbouw. Incl. regenhoes.
Verdeling van opbergvakken
Zakken: 3 buiten, 1 binnen, 2 heup. Stok-/ijsbijlhouder. Toegang onder, vakken.
Inhoud
Inhoud 52+12 liter / gewicht 2,5 kg / afmetingen in gebruik: H75 x B34 x D27.
Ventilatie
Rug met cellenstructuur voor betere luchtcirculatie en thermisch comfort.
Schuurbestendig
Garantie van 10 jaar.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: rugzak - sustainability.decathlon.com

DE KENMERKEN

Duur
2 tot 7 dagen
Inhoud
60 liter
Technologie
bewegingsvrijheid.
Regenhoes
meegeleverd
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyamide Inzetstuk : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester
Approved by
Al onze tassen en rugzakken worden uitgetest door een panel van testers die representatief zijn voor de uiteindelijke gebruiker en in echte omstandigheden. Tijdens die 'testmissies' werkt de productmanager samen met mensen die niet verbonden zijn aan Quechua, om onze producten uit te testen, te verbeteren en te beoordelen.
Tests
In een lab en in de praktijk testen we de rugzak op schuur- en scheurvastheid, de uv-bestendigheid van de kleuren, de wasbestendigheid van de stof en de waterdichtheid. Vervolgens simuleren we de slijtage van de rugzak door hem te verzwaren en op een pop te hangen die versneld en gedurende duizenden cycli een wandelbeweging nabootst, om zo zijn stevigheid te testen. De stoffen, gespen, riempjes, schuimdelen, ritsen...worden ook apart getest, zo kunnen we 10 jaar garantie geven op onze rugzakken.
Ontworpen voor
dames die regelmatig deels op hun eentje meerdaagse trektochten maken in de bergen.
Garantie
10 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Hou de waterdichtheid van de stof intact en stop de rugzak niet in de wasmachine of de droogtrommel. Vermijd chemisch reinigen en gebruik ook geen bleekwater. Strijken is niet nodig. Reinig je rugzak met de hand. Gebruik daarvoor lauw water met een beetje zeep. Eventueel kun je ook een borstel gebruiken. Na een paar jaar kun je de waterdichtheid van de stof vernieuwen met een impregneerspray.
Opslag Tips
Bewaar je rugzak op een droge plaats.
Gebruikslimiet
Als je groot bent, controleer dan goed of deze rugzak wel past.

Bijkomende informatie

Hoe pak ik mijn rugzak in?
Leg onderaan je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk op je rug. Stop je kleding daar omheen. Het grondzeil kan onder de klep; de tent kan onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer is. Stop een waterdicht jack en fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de vakken steek je dan het "kleine" materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt, meestal langs de rug.
Hoe regel ik de hoogte van de rug van mijn rugzak?
Verstel tot een hoogte die je geschikt lijkt en pas dan de rugzak aan (zie "Hoe verstel ik mijn rugzak?"). Met de heupgordel op het bekken moeten de schouderriemen over het voorste deel van de schouders komen en moeten de stabilisatieriemen (soms ook verstelbaar in de hoogte) een hoek van ongeveer 45° maken (ze mogen niet horizontaal noch verticaal lopen). Als bij de test blijkt dat de rug te lang of te kort is, verstel hem dan opnieuw en blijf proberen tot hij goed zit.
Het Symbium Access-systeem
De Symbium Access combineert de voordelen van het Symbium-systeem (bewegingsvrijheid dankzij het draaipunt aan de riem aan de lenden) met het Access-systeem: 1 zakje dat makkelijk verplaatsbaar is naar de voorkant van het lichaam. Je kunt vlot aan alle spullen tijdens het wandelen en gemakkelijk een kaart lezen. Zo kan een deel van het gewicht naar voren worden verplaatst: de drager kan dan iets meer rechtop lopen, in een houding die de natuurlijke wandelhouding dichter benadert.
Ventilatie van de Symbium Access-rugzakken
De rugzakken met "Air Cooling"-label hebben in het laboratorium een test ondergaan om de doeltreffendheid van het verluchtingssysteem te testen: met behulp van een pop die warm wordt en transpireert, kan wetenschappelijk en objectief worden gemeten in welke mate de rugzak transpiratie beperkt. Het label wordt alleen uitgereikt aan rugzakken die beduidend beter presteren dan een "basismodel" (zonder speciaal verluchtingssysteem). Wij vergelijken ze ook met de concurrerende producten op de markt.
Hoe pas ik mijn rugzak aan?
MAAK alle riemen LOS (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). TREK DE RUGZAK AAN. Bij rugzakken van 50 l en meer plaats je de HEUPGORDEL OP HEUPHOOGTE (om het bekken) en TREK AAN. Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille. TREK DE SCHOUDERRIEMEN AAN. Stel als laatste de STABILISATIERIEMEN naar wens AF.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken berekend?
De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens wordt de rugzak uitgegoten in een maatbak, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen met een marge van een paar %. Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Lichte variaties zijn mogelijk.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/
Garantie van 10 jaar, voorwaarden
De garantie dekt de gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en bij abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Deze garantie vormt geen uitsluiting van de in jouw land geldende wettelijke garanties.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

99,99 €*
4.30 / 5 3 Reacties
  139,99 €*
  5.00 / 5 1 Reactie
   54,99 €*
   4.00 / 5 12 Reacties
    39,99 €*
    4.80 / 5 19 Reacties
     NAAR BOVEN