Trekrugzak Easyfit voor dames 50 +10 liter donkerblauw
99,99 €*

Reviews on

Trekrugzak Easyfit voor dames 50 +10 liter donkerblauw

4.5 / 5 12 Reacties
12 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    21 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    prima rugzak, goed draagcomfort
    draagcomfort regenhoes te klein!

    gebruikt voor een trektocht van 2 weken door Noorwegen. k ben zeer tevreden over de ruimte. alles paste er goed in. de rugzak past goed en draagt erg prettig.
    enige minpuntje is de regenhoes. bij een volgepakte rugzak past deze er nauwelijks overheen

  • Vrouw
    40-49
    20 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Trekking
    Kleding bereikbaar via voorkant. Geen vergrendeling van borstzakcompartiment

    Handige rugzak met goed draagcomfort.

    Antwoord van het merk :

    Beste Els,

    bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de rugzak van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Als negatief punt haal je de vergrendeling aan van je borstzak aan, wat bedoel je hier juist mee? Kan je mij daar eventueel wat meer info en/of eventueel een foto van bezorgen?

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    09 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rugzak symbium acces
    mooi en handig geen

    Ik kan nog geen reaktie geven degene die ik het cadeau heb gegeven trket momenteel door Vietnam, (met de rugzak)!!!!!

  • Vrouw
    40-49
    03 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Trekkings rugzak
    makkelijk in gebruik, mooie kleur, comfortabel geen

    Heel tevreden over deze rugzak, comfortabel te dragen, geen schuurplekken gehad >> top product

    Antwoord van het merk :

    Beste Nickey,
    bedankt alvast om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de zware trekking rugzak van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op www.decathlon.be te posten.
    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    29 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne backpack met veel opberg mogelijkheden!
    Vakken, bewegende onderste deel, uibreidt deel Bovenste deel zakt soms wat weg maar klein puntje

    Ik ben zeer tevreden over de backpack vooral omdat ik veel verschillende vakken heb en de backpack kan uitbreiden naar 60L. Het bewegende deel geeft meer comfort en de tas zit niet direct tegen de rug wat fijn is ivm zweten in warmere landen. Er zit een regencover in wat natuurlijk ook zeer handig is! Het enige kleine minpuntje wat ik kan bedenken is day het bovenste deel wat je over je hoofd naar voren kan trekken niet altijd goed blijft zitten, maar daar stoor ik me niet echt aan.

  • Vrouw
    20-29
    15 June 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne backpack voor langere reis
    ritstoegang groot vak

    Ik heb deze tas gekocht voor mij reis in Azië en was zeker handig. Goede verdeling van vakken en mogelijkheid om nog verder uit te breiden aan beide zijkanten. Heen met 9 en terug met 15 kilo. Dat is denk ik wel het maximale, maar had ook veel warme kleding erin zitten. Wat ik zelf enorm handig was waren doorzichtige plastic tassen, zodat je niet elke tas eruit hoeft te halen.

  • Vrouw
    14 May 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rugzak Symbium Access 50+10 liter
    De rist aan de voorkant. De bovenkant.

    Als je iets in de bovenkant van de tas had kon je hem bijna niet dicht doen. Hij viel elke keer maar achteren door de stiek die er in zit.

  • Man
    20-29
    28 December 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi tassie
    Ruime tas, veel vakken! Draagt fijn!

    Lange levertijd! Belofte werd niet nagekomen.

  • Vrouw
    20-29
    22 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Alles wat je nodig hebt
    Ruim, helemaal in te stellen op jouw lichaam Niks

    Voor mijn 3 maanden durende reis heb ik dit artikel aangeschaft. Het bijbehorende filmpje legt je alle trucjes uit die deze tas kan. Ik ben zeer tevreden!

  • Vrouw
    20-29
    03 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima rugtas
    De rits kan in de lengte-richting open Losse tas bovenop, was geen andere 60l tas

    Er waren weinig 60L tassen in store. Deze tas besteld. Ben niet weg van het losje tasje bovenop. De tas is goed af te stellen en uiterst comfortabel. Kan in de lengte-richting open zodat je gemakkelijk bij de spullen kunt. Slaapzak met losse bandjes onderaan de rugzak te bevestigen, ook erg handig.

NAAR BOVEN