79,99 €*

Reviews on

Trekrugzak Easyfit voor dames 50 liter paars

4.5 / 5 8 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    06 January 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geweldige backpack!
    Compact, veel vakjes, ritsen

    Een geweldige backpack. Veel plezier van gehad met mijn reis door Thailand. Super fijn alle vakjes en dat hij in zijn geheel open geritst kan worden. Daarnaast erg fijn dat hij makkelijk te verstellen is zodat hij prettig draagt.

  • Vrouw
    20-29
    20 December 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Perfect voor korte trekkings!
    draagt zeer gemakkelijk, goede steun op heupen. rits aan voorkant

    De rugzak is zeer gemakkelijk en heeft voldoende inhoud. Volledig volgeladen steunt hij zeer goed op de heupen waardoor er slechts weinig gewicht op de schouders neerkomt. Ook de scheiding van de inhoud in een onderste en bovenste deel vind ik zeer aangenaam en geeft een goed overzicht in je rugzak. Het enige echte nadeel is dat de hoofdrits langs onder te openen is en dus door anderen geopend kan worden als je hem draagt.. Ik heb dit opgelost met een soort slotje. Tot slot mis ik nog enkele litsen om een slaapzak aan de buitenkant stevig vast te maken maar ook dit kan denk ik zelf aangekocht worden en bevestigd worden vermits een aansluiting wel voorzien is aan de rugzak. Ik heb hem zelf al gebruikt om 3 weken rond te trekken in Indonesie en een langer verblijf in India.

    Antwoord van het merk :

    Beste Hanne,

    Eerst en vooral bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons je mening te geven over deze trekkersrugzak van Quechua.
    Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met je aankoop!
    Let wel, er is een reden dat er geen litsen meer onderaan de rugzak hangen.
    Wij raden onze klanten niet aan om producten, zoals slaapzakken en slaapmatjes, aan de buitenkant van de rugzak te hangen.
    Dit kan je rugzak uit evenwicht brengen en zal na een tijd pijn of andere ongemakken veroorzaken aan je rug en schouders.
    Daarom kan je best alles in je rugzak steken of een licht slaapmatje kan eventueel bovenop de hoed van je rugzak gehangen worden.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze ook op onze website te plaatsen!

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    18 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ideale reistas
    Formaat, kwaliteit, prijs, kleur Nog geen ontdekt

    Inmiddels hebben twee andere vriendinnen de tas ook al gekocht, iedereen is er super blij mee. Perfecte prijs-kwaliteit verhouding en goed af te stellen!

  • Vrouw
    40-49
    02 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Superfijne Dames rugzak
    Pasvorm, verstelpunten, padding, ritsen, zakken... Grote rits vooraan had wel in 2 gedeeltes gemogen.

    Ik heb er een testrun van 13 km en een van 9 km mee gelopen. Met volle bepakking van 8 kilo. Geen enkel probleem! Hij steunt goed op de heupen, duidelijk ontworpen voor dames!! Er zitten meer dan genoeg vakken op, ik heb mijn slaapzak in het ondervak, en dat past perfect. Ik ben erg blij met deze rugzak. De prijs/kwaliteits verhouding is werkelijk super!

  • Vrouw
    40-49
    03 August 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Comfortabele rugzak waar meer ingaat dan je denkt
    Veel ruimte, comfortabel om te dragen, op maat

    Goed draagcomfort, gaat erg veel in, op maat instelbaar, inclusief regentas, super

  • 60 of ouder
    31 July 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Praktisch in gebruik
    Aanpassen van riemen aan eigen grootte. Centrale rits te openen door anderen,

    Centrale rits :vlot inladen v rugzak// Liefst te blokkeren , beveiligen tijdens uitstappen

  • Vrouw
    20-29
    12 February 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne backpack
    Draagt fijn, persoonlijk in te stellen

    De rits aan de voorkant is zowel positief als negatief. Positief dat de rits van boven helemaal tot onder open kan. Negatief dat de rits ook van onder naar boven open kan. Dit maakt de backpack meer 'inbraak' gevoelig. Het is voor buitenstaanders zo erg gemakkelijk om gelijk onder in de backpack te komen. Er is geen optie om dit vast te zetten, alleen zelf met een tyrep oid.

  • Vrouw
    22 August 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top back-pack voor 4 weken reizen in Indonesie!
    Grote rits hoofdvak. Dubbele banden naar heupgesp. Elastieken voor wandelstokken lastig vast te maken

    Ik heb deze back-pack gekozen, na heel veel back-packs te hebben gepast. De rugtassen die lekker zaten, kostten een vermogen en dat had ik er niet voor over. Deze tas heeft een handig automatisch ruglengte systeem, waar ik eigenlijk niet in geloofde toen ik het op de website zag, maar naar 4 weken intensief gebruik ben ik er wel heel erg blij mee. 1x goed afstellen, en hij zit aldoor lekker op je rug. Vastklikken en lopen maar.
    Ik heb er telkens tussen 8 en 11 kg in gehad en dat was erg goed en comfortabel te tillen. 50 liter is precies groot genoeg voor mij, om niet te veel mee te nemen, maar wel voldoende groot voor een lange reis! voor mij het ideale volume.

NAAR BOVEN