Trekrugzak Easyfit voor dames 70 +10 liter donkergroen

Ref :
8300846
Pluspunt van het artikel
Bij deze rugzak ligt de nadruk op het comfort (schuim, vrouwelijke lichaamsbouw, bewegingsvrijheid, verluchting... ) en kun je tijdens het stappen bij je spullen, ideaal dus bij lange trektochten.
Users reviews
5 / 5 1 Reactie
vanaf
139,99 €*

Users reviews

5 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  20-29
  02 August 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Geweldige multifunctionele tas
  Hij beweegt mee met je lichaam. Goedkoop Dat hij alleen online verkrijgbaar was

  Een service dat je in de winkel hulp krijgt bij het optimaal instellen van de tas. Ook uitleg van de tas was fijn geweest, dat heb ik nu wel in een filmpje kunnen vinden. Was fijner geweest als in de winkel uitleg had gehad

Productvoordelen

Draaggemak
Schuim voor verluchting/comfort. Model voor vrouwen. Regenhoes.
Verdeling van opbergvakken
Zakken: 3 buiten, 1 binnen, 2 heup. Stok-/ijsbijlhouder. Toegang onder, vakken.
Sterk
10 jaar garantie.
Inhoud
Inhoud 70 + 14 liter / gewicht 2,6 kg / afm. bij gebruik: H82 x B36 x D30.
Ventilatie
Opencellig schuim op de rug voor een goede luchtcirculatie.
Milieuvriendelijk
Vergelijking levenscyclus: Rugzak - sustainability.decathlon.com

DE KENMERKEN

Duur
langer dan 7 dagen
Inhoud
80 liter
Technologie
bewegingsvrijheid.
Regenhoes
meegeleverd
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyamide Inzetstuk : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester
Approved by
Al onze tassen en rugzakken worden uitgetest door een panel van testers die representatief zijn voor de uiteindelijke gebruiker en in echte omstandigheden. Tijdens die 'testmissies' werkt de productmanager samen met mensen die niet verbonden zijn aan Quechua, om onze producten uit te testen, te verbeteren en te beoordelen.
Tests
In een lab en in de praktijk testen we de rugzak op schuur- en scheurvastheid, de uv-bestendigheid van de kleuren, de wasbestendigheid van de stof en de waterdichtheid. Vervolgens simuleren we de slijtage van de rugzak door hem te verzwaren en op een pop te hangen die versneld en gedurende duizenden cycli een wandelbeweging nabootst, om zo zijn stevigheid te testen. De stoffen, gespen, riempjes, schuimdelen, ritsen...worden ook apart getest, zo kunnen we 10 jaar garantie geven op onze rugzakken.
Ontworpen voor
dames die regelmatig deels op hun eentje meerdaagse trektochten maken in de bergen.
Garantie
10 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Hou de waterdichtheid van de stof intact en stop de rugzak niet in de wasmachine of de droogtrommel. Vermijd chemisch reinigen en gebruik ook geen bleekwater. Strijken is niet nodig. Reinig je rugzak met de hand. Gebruik daarvoor lauw water met een beetje zeep. Eventueel kun je ook een borstel gebruiken. Na een paar jaar kun je de waterdichtheid van de stof vernieuwen met een impregneerspray.
Opslag Tips
Bewaar je rugzak op een droge plaats.
Gebruikslimiet
Als je klein bent, controleer dan goed of deze rugzak wel past

Bijkomende informatie

Hoe je rugzak inpakken?
Leg onderaan je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk op je rug. Schik je kleding errond. Het grondzeil kan onder de klep; de tent kan onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer is. Stop een regenjasje en fleece ergens waar je er gemakkelijk bij kunt. In de vakken steek je dan wat 'kleine' benodigdheden voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak stop je in het voorziene compartiment (dat zich meestal langs de rug bevindt).
Hoe de hoogte van je rugzak verstellen?
Verstel tot een hoogte die je geschikt lijkt en pas dan de rugzak aan (zie 'Hoe je rugzak verstellen?'). Met de heupgordel op het bekken moeten de schouderriemen over het voorste deel van de schouders komen en moeten de stabilisatieriemen (soms ook verstelbaar in de hoogte) een hoek van ongeveer 45° maken (ze mogen niet horizontaal noch verticaal lopen). Als bij de test blijkt dat de rug te lang of te kort is, verstel hem dan opnieuw en blijf proberen tot hij goed zit.
Hoe je rugzak verstellen?
MAAK alle riemen LOS (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). TREK DE RUGZAK AAN. Bij rugzakken van 50L en meer plaats je de HEUPGORDEL OP HEUPHOOGTE (rond het bekken) en TREK je DE GORDEL AAN. Bij kleinere rugzakken bevindt de gordel zich ter hoogte van je middel. Trek de schouderriemen aan. Stel als laatste de STABILISATIERIEMEN naar wens AF.
Het Symbium Access-systeem
De Symbium Access combineert de voordelen van het Symbium-systeem (bewegingsvrijheid dankzij het draaipunt aan de riem aan de lenden) met het Access-systeem: 1 zakje dat makkelijk verplaatsbaar is naar de voorkant van het lichaam. Je kunt vlot aan alle spullen tijdens het wandelen en gemakkelijk een kaart lezen. Zo kan een deel van het gewicht naar voren worden verplaatst: je kan dan iets meer rechtop lopen, in een houding die de natuurlijke wandelhouding dichter benadert.
Ventilatie van de Symbium Access-rugzakken
De rugzakken met 'Air Cooling'-label zijn getest in het laboratorium om de doeltreffendheid van het verluchtingssysteem te testen: met behulp van een pop die warm wordt en transpireert, kan wetenschappelijk en objectief worden gemeten in welke mate de rugzak transpiratie beperkt. Het label wordt alleen toegekend aan rugzakken die beduidend beter presteren dan een 'basismodel' (zonder speciaal verluchtingssysteem). We vergelijken ze ook met de concurrerende producten op de markt.
Hoe wordt de inhoud van onze tassen en rugzakken gemeten?
De inhoud van elke tas en rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: met kleine balletjes vullen we het hoofdvak en alle andere eventuele zakken. Vervolgens gieten we die balletjes in een maatbak, waar we de inhoud in liter kunnen aflezen met een foutenmarge van enkele procenten. Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Er kunnen lichte variaties optreden.
Garantie van 10 jaar, voorwaarden
De garantie dekt gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en abnormale gebruiksomstandigheden. Deze bijzondere garantie van 10 jaar geldt alleen op vertoon van het product en van de kassabon. Indien je product door de garantie gedekt is herstellen of vervangen wij hem gratis. Deze garantie sluit de geldende wettelijke garanties in jouw land niet uit.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor zijn volledige levenscyclus en aan de hand van verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

U hebt misschien ook interesse in deze producten

64,99 €*
4.00 / 5 119 Reacties
  54,99 €*
  4.10 / 5 112 Reacties
   64,99 €*
   4.00 / 5 119 Reacties
    NAAR BOVEN