WELDRA UITGEPUT

Trekrugzak Easyfit voor heren 60 liter rood

Ref :
8300841
Pluspunt van het artikel
Licht en nauw aansluitend op de rug, voor trektochten van meerdere dagen met een middelzware last. Met het EasyFit-systeem kun je de rugzak aanpassen terwijl je hem draagt, zodat hij goed aansluit.
Users reviews
4.7 / 5 7 Reacties
vanaf
89,99 €69,99 €*
Prijs geldig van 13/01/2017 tot einde voorraad

Users reviews

4.7 / 5 7 Reacties
7 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  40-49
  18 August 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Prima rugzak
  Zeer goed instelbaar -

  Prima rugzak, heel veel ruimte veel apparte vakken en zeer goed instelbaar.

 • Man
  20-29
  13 August 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Uitgebreide review: goede backpack, paar minpunten
  Comfort, gebruik, mogelijkheden,bevestigingspunten Te kleine regenhoes, 2e heuptas, waterfleshouder

  Ik heb deze tas twee weken gebruikt om door de Balkan heen te backpacken. Hij zit perfect en aan het einde van de vakantie had ik niet eens meer door dat ik 15kg op mijn rug had! De tas is erg gebruiksvriendelijk en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding met slechts minieme verbeterpunten (en ik ben kritisch).

  Zijvakken:
  Deze zijn eigenlijk bedoelt voor kaarten maar kunnen redelijk groot uitvouwen en zijn vrij diep. Ik had in de ene klein spul en toiletspullen gestopt, deze verdwijnen echter snel naar onder waar lastig bij te komen is. Klein geld verdwijnt bijvoorbeeld in de vouw. Het andere vak had ik leeg gelaten zodat aan de buitenkant het elastieken vakje gebruikt kon worden voor mijn 1L waterfles. Ondanks dat deze hier voor bedoelt is is het zakje hier eigenlijk te ondiep voor en heb ik een constructie van de bovenliggende spanbandjes moeten maken om hem op zijn plek te houden. Ook is de waterfles niet te pakken zonder de tas af te doen. Ik wil zelf nog een horizontaal elastisch vak maken ónder te tas waar een waterfles zijwaarts in en uit te schuiven is onder het lopen. Maar een dieper zijvak zou het probleem al half oplossen.

  Grote vak:
  Het grote vak is van boven goed vol te proppen terwijl alles goed bereikbaar blijft door de rits aan de voorkant. Het volproppen verkleint wel het onderste vak voor schoenen en vuil goed, daarom is het verstandig deze eerst te vullen. Ik kom er net achter dat aan de binnenkant nog een vak tegen de rug aan zit voor een waterzak, ik zou deze eerder gebruiken voor documenten die plat moeten blijven.

  Bovenflap:
  De inhoud is goed te bereiken, ook tijdens het lopen/dragen. Wel moet je dan een beetje voorzichtig zijn dat niet alles er uit valt. Aan de binnenkant van de flap zit een lastiger te bereiken vak voor paspoorten e.d. Het elastiek aan de bovenkant heb ik veel gebruikt voor reserve 1,5L waterflessen, deze bleven goed zitten zolang je een koopt met wat meer vormt.

  Heupvakje:
  Mijn reisgenoot had dit niet op zijn backpack, maar het is echt een uitkomst! Mijn camera, telefoon en pinpas zaten hier in. Zeer goed bereikbaar en het zit nauwelijks in de weg. Een nadeel van meerdere dingen erin opbergen is dat wanneer je snel de camera pakt, de telefoon en pinpas ook voor het grijpen liggen. Doordat dit accessoire er op zat mistte ik eigenlijk een tweede heupvak aan de andere kant. Misschien dat ik deze nog ga maken.

  Regenhoes:
  Ik wist dat er bij deze tas een regenhoes onder het onderste vakje zat. Zonder deze te testen ben ik op reis gegaan, gelukkig heb ik weinig regen gehad. Wanneer de tas tot de nok toe gevuld is krijg je deze namelijk niet in zijn geheel om de tas heen. Ik had daarnaast nog een klein liftbord op de voorkant gebonden en een waterfles in het zijvak waardoor de regenhoes al helemaal niet meer paste.

  Al met al een zéér goede backpack met in mijn ogen geen slechte punten maar wel een paar kleine verbeterpunten die hoogstwaarschijnlijk wel in duurdere tassen aanwezig zijn!

 • Man
  30-39
  25 February 2016
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  afstelling komt nauw
  veel zakken gevoelig voor zand en brood kruimels

  goede tas

Productvoordelen

Inhoud
Inhoud 60 liter / gewicht 1,8 kg / afmeting gevulde rugzak: H69 x B28 x D28.
Draaggemak
Automatische rugverstelling. Aangepast voor mannen. Regenhoes.
Verdeling van opbergvakken
Zakken: 3 buiten, 1 binnen, 1 heup. Stok-/ijsbijlhouder. Toegang onder, vakken.
Ventilatie
Rug met cellenstructuur voor betere luchtcirculatie en thermisch comfort.
Milieuvriendelijk
A-score - CO²: 9.0 kg; Uitputting hulpbronnen: 67.9 g Sb - details: oxylane.com
Schuurbestendig
Garantie van 10 jaar.

DE KENMERKEN

Duur tocht
2 tot 7 dagen
Inhoud
60 liter
Technologie
automatische verstelling
Regenhoes
meegeleverd
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester Stof buitenkant : 100.0% Polyamide
Tests
Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Ontworpen voor
heren die bergtochten maken van meerdere dagen, in alle weer.
Garantie
10 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Om te verzekeren dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (in het bijzonder hun waterdichtheid), raden we aan om de rugzak niet in de machine te wassen of in de wasdroger te stoppen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Opslag Tips
Berg je rugzak op een droge plaats op.

Bijkomende informatie

Technische tests voor rugzakken.
Alle onderdelen worden getest in ons lab: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen UV-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. De rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die de bewegingen van snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.
Testen over de doeltreffendheid van het EasyFit-systeem uitgevoerd door onze afdeling Research and Development
Gebruikscomfort van het concept: een Easyfit rugzak is 2 tot 3 keer sneller afgesteld; met een EasyFit-rugzak hoef je nooit te herbeginnen. In tegenstelling tot een klassieke rugzak, blijft de EasyFit wel altijd goed afgesteld: het comfort van de EasyFit viel duidelijk in de smaak tijdens de statische Friedmann 4%-test. En met dit systeem stellen 6 keer meer gebruikers hun rugzak juist af.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken berekend?
De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens wordt de rugzak uitgegoten in een maatbak, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen met een marge van een paar %. Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Lichte variaties zijn mogelijk.
Hoe verstel je je Forclaz EasyFit-rugzak?
MAAK alle riemen LOS (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). TREK DE RUGZAK AAN. PLAATS DE HEUPGORDEL OP HEUPHOOGTE (hij moet om het bekken heen zitten) en TREK HEM AAN. TREK vervolgens AAN DE EasyFit-GREPEN en het schouderblok gaat om je schouders zitten. Stel als laatste de STABILISATIERIEMEN naar wens AF.
Milieu-indicatoren
Oxylane en Quechua willen je informeren over de milieu-impact van onze trekrugzakken gedurende hun hele levensduur. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
Hoe pak ik mijn rugzak in?
Leg onderaan je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk op je rug. Stop je kleding daar omheen. Het grondzeil kan onder de klep; de tent kan onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer is. Stop een waterdicht jack en fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de vakken steek je dan het "kleine" materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt, meestal langs de rug.
Het Easyfit-systeem
Met dit gepatenteerde systeem kun je je rugzak afstellen terwijl je hem draagt, met de hand en in één beweging, zodat hij perfect zit: en dat allemaal voor een maximaal comfort.
10 jaar garantie, technische partner
Het materialenmerk Strenfit, de partner van Quechua voor onderzoek en keuring van materialen en assemblages, heeft verouderingstesten uitgevoerd op de rugzakken. Die tests werden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte product. De resultaten zorgen ervoor dat Quechua en Strenfit op de geteste rugzakken 10 jaar garantie kunnen geven, te beginnen vanaf de aankoopdatum die vermeld staat op de kassabon.
Garantie van 10 jaar, voorwaarden
De garantie dekt de gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en bij abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Deze garantie vormt geen uitsluiting van de in jouw land geldende wettelijke garanties.
NAAR BOVEN