Trekrugzak fast hiking Helium 10 liter zwart

Ref :
8329368
Pluspunt van het artikel
Rugzak speciaal ontworpen voor fast hiking of Mountain Trail. Licht; 390 g. Inhoud van 10 liter met grote opening en vak voor waterzak. Heel stabiel dankzij de omsluitende vorm
Users reviews
4.5 / 5 6 Reacties
vanaf
24,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Users reviews

4.5 / 5 6 Reacties
6 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  60 of ouder
  25 June 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  rugzakje van 10 liter
  licht-ruim voor zijn grootte en goedkoop

  zou er zo weer eentje kopen

 • Vrouw
  40-49
  26 May 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  handig met een kleine opmerking
  licht in gewicht; goede pasvorm, makkelijk tablet paste net niet en die is soms toch handig

  Ik heb de trekrugzak gebruikt in Jordanië waar we een tablet bij ons hadden voor de navigatie en informatie. Als er bovenin iets meer ruimte is in het grote vak, past dit net even beter. En dat geldt ook voor de oranje sluiting van de waterzak. Ook die is net even breder dan de vorm van de ritsen.
  Misschien is het een wat oneigenlijk gebruik, maar juist voor een trektocht zoek je een lichtgewicht rugzak, waar ook de dagelijkse dingen naast het water mee kunnen. Als het design iets wordt aangepast kan ook de tablet mee. Nu heb ik het opgelost door de waterzak niet te gebruiken en losse flesjes mee te nemen. Dan paste het net, maar het is toch jammer.

 • Vrouw
  08 May 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  praktisch, doch schurende pijn in armen
  praktisch, lichtgewicht, stoer bredere zijkant, die langs arm schuurt bij wandele

  als ik wandel en mijn armen beweeg schuurt de rugzak langs mijn armen. De rugzak had iets minder breed moeten zijn. Dan was deze ideaal geweest!

Productvoordelen

Inhoud
10 l.
Verdeling van opbergvakken
3 zakken - 1 vak voor de waterzak. 390 g zonder de waterzak
Draaggemak
Stabiel dankzij het omsluitende draagsysteem. Borstriempje, heupgordel.
Ventilatie
Eenvoudig ruggedeelte zonder ventilatiesysteem

DE KENMERKEN

Duur
een halve dag
Inhoud
10 l.
Comfort
eenvoudige rug met schuim
Afstelling
eenvoudig
Waterzak
niet compatibel
Regenhoes
niet beschikbaar
Samenstelling
Stof buitenkant : 100.0% Polyamide Stof binnenkant : 100.0% Polyester
Tests
Quechua is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen onze teams er mooie, eenvoudige en technische producten. Die worden vervolgens in de meest veeleisende omstandigheden getest op het terrein, in samenwerking met technische partners en ervaren, professionele bergsporters. We zijn er immers van overtuigd dat enkel door te testen in reële omstandigheden onze producten perfect voldoen aan de wensen en noden van onze klanten.
Ontworpen voor
regelmatige hikers die snel wandelen en op zoek zijn naar een lichte rugzak met zakjes.
Garantie
10 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Om ervoor te zorgen dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (met name de waterdichtheid), is het aan te bevelen de rugzak niet in de machine te wassen of in de droger te drogen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Opslag Tips
Berg de rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet
Niet geschikt voor alpinisme.

Bijkomende informatie

Technische tests voor rugzakken.
In het lab testen wij alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen, ... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen UV-stralen en vaak wassen, waterdichtheid, ... Vervolgens onderwerpen we het afgewerkte artikel aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de verbindingen te controleren. De rugzak wordt verzwaard en aan een pop gehangen die de bewegingen van snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie.
De garantie dekt de gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en bij abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Deze garantie vormt geen uitsluiting van de in jouw land geldende wettelijke garanties.
Gebruikstests
Quechua doet tests waarbij het de veroudering van zijn rugzakken nabootst. Die tests worden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte product. Op basis van de resultaten kunnen Quechua en Decathlon 10 jaar garantie geven op alle geteste rugzakken, te rekenen vanaf de aankoopdatum op het aankoopbewijs.
Milieu-indicatoren
Quechua informeert zijn klanten over de milieu-impact van zijn trekrugzakken tijdens hun hele levenscyclus. Het doet dat naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores van A tot E werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en over de berekeningsmethodes vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
NAAR BOVEN