39,99 €*

Reviews on

Trekrugzak Forclaz 50 liter grijs

4.8 / 5 19 Reacties
19 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    27 January 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    verry happy
    voldoende ruimte, zit perfect, handbagage formaat zit geen regenhoes bij

    over 3 weken ga ik een ruime week eiland hopen in Griekenland
    met het budget ticket mag ik maar 1 stuk hand bagage mee nemen dat aan bepaalde maten moet voldoen en door hem niet te vol te stoppen en de banden aan de zijkant aan te trekken valt de tas binnen de aan gegeven maten
    dus ik ben dik tevreden

  • Vrouw
    20-29
    18 January 2017
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Praktische rugzak!
    zijvakken, verschillende ritssluitingen, riemen kwaliteit van de zijzakken uit netstof

    Ik schafte deze rugzak aan voor mijn reis van 5 weken in China en Hong Kong. Hij is zeer praktisch door de verschillende zijvakken en onderverdeling binnenin. De verschillende ritssluitingen maken het handig om snel iets in je rugzak te kunnen vinden. Er zijn genoeg gordels om de rugzak te kunnen aanspannen, daardoor vormt hij ook geen probleem voor de bagage op het vliegtuig. Een van de zijzakken uit netstof hadden wel een gat op het einde van mijn reis, maar die gebruik je toch niet voor waardevollen zaken.
    Je kan de rugzak aanpassen aan je lichaamslengte, maar er zijn slechts een drietal standen beschikbaar. Daardoor voelde ik wel dat hij niet helemaal goed zat op de heupen, maar dit zorgde eigenlijk niet voor meer belasting. Kortom een prettige en handige aankoop voor de aangeboden prijs!

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om deze informatieve review te schrijven over onze rugzak. Het doet ons steeds plezier om te zien dat onze klanten tevreden zijn met onze producten. Indien u nog foto's heeft van momenten of avonturen met uw rugzak, aarzel dan niet om deze ook met ons te delen.

    Met vriendelijke groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    04 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    queschua 50 rugzak
    kleur/stellen, niet te groot, toch veel inhoud. op dit moment geen

    Top tas!! draagt fijn en is optimaal te stellen naar ieders lichaam.

  • Vrouw
    40-49
    03 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer goede rugzak
    prijs / kwaliteit niets

    De rits was stuk gegaan en ze hebben de rugzak gratis om geruild voor opnieuw een nieuwe!

  • Vrouw
    20-29
    30 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gave tas!
    Kan veel in kwijt. Is stevig. Leuke kleur.

    Super handige backpack. Veel plezier van gehad tijdens mijn rondreis in Oost Europa. Een echte aanrader.

  • Man
    30-39
    27 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    top rugzak!
    goede kwaliteit. Veel ruimte. goede prijs

    Eerste keer gebruikt naar Festival. Prima kwaliteit. Stevig kan een hoop hebben. Genoeg verschillende vakken om dingen in te verdelen.

  • Vrouw
    50-59
    09 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Verrassend mooi
    Veel migelijkheden Nog niet gevonden

    3 van deze rugzakken gekocht voor 3 tieners die naar de wereld jongeren dagen gaan.ik zocht dus grote betaalbare rugzakken. Ze zien er veelbelovend uit. Zeker voor die prijs

  • Vrouw
    20-29
    06 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Comfortabele rugtas
    Comfortabele rugtas, waar genoeg ruimte in zit.

    Er zitten genoeg afsluitbare vakken in deze tas, waardoor je heel makkelijk je spullen kan inpakken. Daarnaast is hij compact, maar kan je wel voor ruim 4 weken aan kleding meenemen en nog ruimte overhouden! Echt een aanrader.

  • 05 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Een echte aanrader

    Super handig met de grote rits vooraan want als je dan iets nodig hebt moet je niet heel je zak ondersteboven kieperen. Ook goed dat de trekkingsrugzak onderverdeeld is in verschillende vakken je hebt genoeg ruimte. Het is echt de moeite en je krijgt waar voor je geld!!

    Antwoord van het merk :

    Beste Emma,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze trekkingrugzak van Quechua.
    Het doet ons steeds veel plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    26 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super tas
    formaat, groot vak met rits! 1 sluiting hoofdklep

    Prima rugzak mooie maat. En super dat het grote vak helemaal open kan.

NAAR BOVEN