Trekrugzak Forclaz 50 liter roze
39,99 €*

Reviews on

Trekrugzak Forclaz 50 liter roze

4.8 / 5 17 Reacties
17 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    04 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    queschua 50 rugzak
    kleur/stellen, niet te groot, toch veel inhoud. op dit moment geen

    Top tas!! draagt fijn en is optimaal te stellen naar ieders lichaam.

  • Vrouw
    40-49
    03 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer goede rugzak
    prijs / kwaliteit niets

    De rits was stuk gegaan en ze hebben de rugzak gratis om geruild voor opnieuw een nieuwe!

  • Vrouw
    20-29
    30 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gave tas!
    Kan veel in kwijt. Is stevig. Leuke kleur.

    Super handige backpack. Veel plezier van gehad tijdens mijn rondreis in Oost Europa. Een echte aanrader.

  • Man
    30-39
    27 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    top rugzak!
    goede kwaliteit. Veel ruimte. goede prijs

    Eerste keer gebruikt naar Festival. Prima kwaliteit. Stevig kan een hoop hebben. Genoeg verschillende vakken om dingen in te verdelen.

  • Vrouw
    50-59
    09 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Verrassend mooi
    Veel migelijkheden Nog niet gevonden

    3 van deze rugzakken gekocht voor 3 tieners die naar de wereld jongeren dagen gaan.ik zocht dus grote betaalbare rugzakken. Ze zien er veelbelovend uit. Zeker voor die prijs

  • Vrouw
    20-29
    06 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Comfortabele rugtas
    Comfortabele rugtas, waar genoeg ruimte in zit.

    Er zitten genoeg afsluitbare vakken in deze tas, waardoor je heel makkelijk je spullen kan inpakken. Daarnaast is hij compact, maar kan je wel voor ruim 4 weken aan kleding meenemen en nog ruimte overhouden! Echt een aanrader.

  • 05 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Een echte aanrader

    Super handig met de grote rits vooraan want als je dan iets nodig hebt moet je niet heel je zak ondersteboven kieperen. Ook goed dat de trekkingsrugzak onderverdeeld is in verschillende vakken je hebt genoeg ruimte. Het is echt de moeite en je krijgt waar voor je geld!!

    Antwoord van het merk :

    Beste Emma,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze trekkingrugzak van Quechua.
    Het doet ons steeds veel plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    26 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super tas
    formaat, groot vak met rits! 1 sluiting hoofdklep

    Prima rugzak mooie maat. En super dat het grote vak helemaal open kan.

  • Man
    40-49
    21 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ruim
    prijs/kwaliteit verhouding, ruimte, funtionaliteit eigenlijk geen......

    heel prettige rugzak, waar meer dan genoeg in gaat

  • Man
    20-29
    29 December 2015
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Great value
    comfortable,cheap,many different pockets no negative points

    Couldnt have wished for a better back pack, it is comfortable to wear because the different straps, big enough to travel with for atleast a month. Never had any problems with budget airliners such as Wizz air and Ryan air. Great value

NAAR BOVEN