Trekrugzak Forclaz 60 liter rood
54,99 €*

Reviews on

Trekrugzak Forclaz 60 liter rood

4 / 5 12 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    27 October 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima rugzak!
    Veel vakjes, opvallende kleur, draagcomfort Stof is niet erg sterk

    Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Het is geen dure rugzak, maar alles is netjes afgewerkt, kleur komt overeen met de afbeelding en draagt lekker op de rug. Ik ben niet al te lang (1.64 m), maar de rugzak past goed! Er zitten lekker veel vakjes in en de rugzak is goed af te sluiten.

    Minpuntje: na 1 week er mee te hebben gereisd zit er al een klein gaatje in de stof. Ik denk dus niet dat de tas erg geschikt is voor een lange reis met zware omstandigheden, maar daar betaal je ook niet voor.

  • Vrouw
    20-29
    09 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rugzak Forclaz 60 blauw?
    Oké opbergruimte Kleuren komen niet overeen

    De kleur van de tas is in het echt heel anders (zeegroen) dan op het plaatje staat (azur blauw). Dit was voor mij een teleurstelling. Ik heb uiteindelijk een andere backpack gekocht. Die was ruimer en praktischer.

    Antwoord van het merk :

    Beste Melissa,

    Bedankt voor het delen van je ervaring met de Forclaz 60 liter backpack van Quechua.
    Vervelend om te horen dat de kleur van de backpack niet naar verwachting is.
    Na het product zelf bekeken te hebben begrijp ik je teleurstelling, de kleur is inderdaad een stuk donkerder.
    Wanneer ik een foto van het product maakte leek deze wel op de foto zoals op de website, waarschijnlijk vertekent de belichting bij de foto's.
    Ik heb je feedback gemeld bij Quechua en we zoeken naar een oplossing.


    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    13 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top rugzak
    ruim en handige opening aan de voorkant geen

    Fijne rugzak, mee door Thailand getrokken en alles paste er makkelijk in. De rits aan voorkant die je helemaal kan openritsen zodat je rugzak net een weekendtas is, is echt super hanig. Je hoeft niet je hele rugzak leeg te trekken als je iets uit de onderkant moet hebben. Verder zit hij erg comfortabel. Denk niet dat hij waterdicht is, maar dat heb ik niet aan de hand gehad. Mocht je naar een regenachtig gebied gaan, zou ik er wel een waterdichte hoes omheen kopen, maar dat zou ik voor iedere rugzak.

  • Vrouw
    40-49
    04 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super prijs/kwaliteit
    lekker licht geen afgescheiden vak

    Prima rugzak om comfortabel meer rond de reizen. De 60 liter voorkomt dat je teveel onnodige zooi meeneemt. Jammer dat "de romp" geen twee afgescheiden vakken heeft (met twee ritsen). Maar door de flap binnenin, kom je een eind om spullen gescheiden te houden.

  • Man
    50-59
    13 September 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Hele praktische rugzak
    Rits, waarmee je de gehele voorkant kunt openen! Heupband verloopt

    Ik heb de voorganger van dit model. Het mooie van dit model en van deze nieuwe uitvoering is de rist waarmee je de gehele voorkant kunt openen. Dus nooit meer graaien van boven uit naar iets onderin. Wonderlijk dat je dit niet meer ziet

    De enige opmerking die ik heb, is dat ik de heupgordel steeds opnieuw op een dag/tocht moet instellen omdat ie verloopt. Bij veel gewicht lopen de kunststof riemen door de vergrendeling van de gesp heen. En dat is hinderlijk, want dat merk je op een gegeven moment aan je schouders. Ik weet natuurlijk niet of dat ook voor deze nieuwe uitvoering geldt

  • Vrouw
    40-49
    16 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rugzak forclaz 60
    Gewoon een prima rugzak, Jammer dat bovenzijde niet afsluit met rits

    Ben er 1 maal 2 weken mee op vakantie geweest,....
    Er is echter een sluitgesp van de voorflap afgebroken...
    Begrijp dat er garantie opzit, kunnen jullie mij dat onderdeel toesturen?
    Hoe werkt dit?

  • Vrouw
    30-39
    01 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=

    Uitstekend

  • Vrouw
    20-29
    27 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Goede aankoop
    Heel handig

    Super handige rugzak Past juist genoeg in en zit toch comfortabel op de rug hebben er zo een 2 en zou ze zo opnieuw kopen

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    22 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    kwaliteitsrugzak
    groot volume, licht gewicht geen

    heel praktische rugzak.
    prima verhouding prijs/kwaliteit

  • Vrouw
    50-59
    20 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rugzal
    Heel veel opbergmogelijkheid

    Goed gekocht

NAAR BOVEN