Trekrugzak Symbium voor heren 50 + 10 liter donkerblauw
139,99 €*

Reviews on

Trekrugzak Symbium voor heren 50 + 10 liter donkerblauw

4.5 / 5 8 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    21 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede rugzak met veel functies
    Prijs/kwaliteit, lengterits, pasvorm Elastiek bovenvak te slap waardoor het zwabbert.

    Mooie rugzak, zeker voor deze prijs. De rugzak draagt goed en is makkelijk verstelbaar door de lengteschaal op het rugpand. De lengterits is erg handig om even iets uit de rugzak te halen zonder te hoeven "graven". Er zitten een aantal handige dingen aan zoals kleine vakjes op de heupband en een zijvakje voor de waterfles. Ook de geintegreerde regenhoes is handig.

    Het bovenste vak kan losgeklikt worden en op je borst gedragen worden, maar ook helemaal los gemaakt worden en als kleine dagrugzak gebruikt worden. Dit werkt goed zolang je geen zware spullen in het tasje stopt. Omdat de opgerolde elastieken band nogal slap is gaat de boel heen en weer zwabberen als er veel gewicht in zit, zowel op de rugtas als op je buik.

  • Man
    20-29
    05 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ideale backpack!
    Comfortabel, Veel ruimte, Toegankelijk, Regenhoes Regenhoes zit vast aan de tas

    Deze tas van Quechua is een hele fijne om mee te backpacken. Ik heb hem gekocht om een maand door Peru te reizen en hij was elke cent waard. Allereerst is hij met zijn vele aanpassingsmogelijkheden ook geschikt voor langere mensen en daardoor zit hij heel fijn op je rug. Daarnaast zijn er voldoende vakjes waar je bij kunt terwijl je hem draagt; je kunt zelfs het bovenste vak over je hoofd tot op je borst klappen, waardoor je al je waardevolle spullen in een keer veilig in het zicht en bij de hand hebt. De tas heeft voldoende ruimte voor al je spullen en is uitermate goed toegangkelijk van boven, de voorkant en van onder in het grote compartiment. Al met al een prima tas om al het benodigde mee op reis of trekking mee te nemen.

  • Vrouw
    40-49
    13 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super

    uitstekend geschikt om te trekken

  • Vrouw
    60 of ouder
    22 May 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    praktisch
    veel ruimte geen

    geen

  • Man
    30-39
    05 May 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede tas
    lekker groot, veel mogelijkheden, openritsbaar moet strak om de middel, geen vak of spanband voor

    Gebruikt tijdens een 4e musketier weekend in Schotland. Ging geweldig goed. Echter moet de heupband behoorlijk strak om effectief te zijn. Dit zorgde voor wat pijntjes rond de heup en onder rug. Ook miste ik soms een band onderaan de tas om iets aan te hangen, zoals een afvalzak of een slaapmat.
    Maar ik ben blij dat ik deze tas gekocht heb. En ik heb hem al goed uit kunnen testen, maar ik weet dat er nog veel meer opties op zitten die ik in de toekomst nog mag uittesten.

    groetjes, freek

  • Man
    40-49
    30 April 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Retour gebracht
    Veel goede functies op de rugzak Te groot

    Omdat ik de rug zak te groot vond heb ik deze omgeruild voor een 50+10 liter rugzak.
    Deze rugzak bevalt goed en er zitten veel goede functies op, verder is de rugzak hetzelfde als de 70+10 liter. Door de goede afstelling voel je bijna niet dat je 10-12 kg op je rug hebt.

  • Man
    30-39
    07 September 2014
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geweldige rugtas
    Groot, prijs kwaliteit, comfort, handig, compleet. Niet de lichtste tas.

    Geweldige rugtas die voor twee keer het geld nog een goede koop zou zijn. Door alle features mogelijk wat aan de zware kant, maar dat is voor de gewicht puristen.

  • Man
    40-49
    11 August 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima rugzak
    Deze rugzak zit stevig en zeer goed op de rug. Bescherming onderaan mocht steviger en slijtvaster

    Deze rugzak heb ik gebruikt voor een lange motortocht. Hij zit prima op de rug, ik heb er geen last van gehad onderweg. De zakken zijn gemakkelijk toegankelijk,, en er is een fluo regenhoes bij.
    Wel mocht de onderzijde wat steviger om op de grond te plaatsen.

NAAR BOVEN