Veldbed Arpenaz L100
39,99 €*

Reviews on

Veldbed Arpenaz L100

4.3 / 5 38 Reacties
36 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    03 November 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede keuze
    Kleur, grootte, compactheid. Nog niet ondervonden

    Het bed is vlug opgesteld. Wij gebruiken het als bed als de kleinkinderen komen slapen.

  • 40-49
    12 October 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Veldbed

    Makkelijk op te zetten en in te klappen.
    Degelijk en mooi.
    Ligt prima.

  • Man
    60 of ouder
    03 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Bed
    slaapt heerlijk geen

    Het bed slaapt na enige aanpassing zeer goed!

  • Man
    40-49
    09 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    miskoop
    zeil kwaliteit

    bij het eerste gebruik op het kamp van mijn dochter (de instructies gevolgd) zat er al een poot door het zeil

    Antwoord van het merk :

    Beste Serge,

    omdat al onze producten beschikken over een wettelijke garantie van twee jaar, raden wij u aan om dit product om te gaan ruilen in u dichts bijzijnde Decathlon winkel.
    Wij excuseren ons alvast voor het ongemak.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    SERGE find this answer useful

  • Vrouw
    20-29
    01 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    uitstekend
    slaap prima geen

    we gebruiken het veldbed met nog een zelfopblaasbaar matje erboven op een echte aanrader ( we gebruiken het heel veel een echte topper ! )

    Antwoord van het merk :

    Beste Jolien,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over het veldbed van Quechua.
    Het doet ons deugd om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van het veldbed in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.
    Mag ik je verder nog vele aangename nachten toewensen op het veldbed van Quechua.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Karin find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    21 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Veldbed
    Slaapt prima, lekker hoog. Niet gevonden

    Prima logeerbed, makkelijk en snel op te zetten, neemt weinig ruimte in opgeruimd en ligt prima.

  • Man
    60 of ouder
    30 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Veldbed
    Goed geslapen makkelijk op te zetten Geen tot nu toe

    Prima op geslapen

  • Vrouw
    20-29
    29 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super handig!
    Het is erg compact en stevig Erg zwaar 7.5kg

    Ligt beetje hard moet er een tuinkusse opleggen dan licht het redelijk

  • Man
    60 of ouder
    21 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    een en al vernuft
    goede zithoogte om daarna te kunnen gaan liggen nog zoekende!

    bovenstaande is voor mij veel betekenend

  • Man
    60 of ouder
    16 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Veldbed
    Goed opte klappen en niet al te klein, ligt goed, Wat zwaar

    We waren op luchtbed slapen zat. Dit veldbed geeft weer mogelijkheid te kamperen

NAAR BOVEN