Verlichting op trektocht lamp BL 40 rood
5,99 €*

Reviews on

Verlichting op trektocht lamp BL 40 rood

4.7 / 5 21 Reacties
21 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    04 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Moderne lamp
    Onbreekbaar

    Erg praktische lamp oor de tent, zeker aan te raden!!!

    Antwoord van het merk :

    Beste Astrid,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze lamp van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!


    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    04 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    perfect lampje
    veel licht, op te hangen, neer te zetten

    Ideaal lampje, klein om mee te nemen, grote verlichting, neer te zetten, op te hangen.

  • Man
    40-49
    04 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    perfect lampje
    veel licht, op te hangen, neer te zetten

    Ideaal lampje, klein om mee te nemen, grote verlichting, neer te zetten, op te hangen.

  • Vrouw
    30-39
    01 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Warm licht
    Genoeg licht om je om te kleden of iets te zoeken Je kunt er geen boek bij lezen

    Grappig compact lampje!

  • Vrouw
    40-49
    27 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijn lampje!
    veel licht en makkelijk op te hangen aan/ uit knopje moeilijk te vinden in het donker

    Mooi formaat

  • Vrouw
    60 of ouder
    15 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    50
    50 Heb ik niet

    Het is een prima lampje

  • 26 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Super handig in gebruik

    Is super handig, geeft meer dan voldoende licht. Omdat het licht wel fel is, heb ik er een gele servieten over gehangen. Zo is het heel gezellig. Zeker een aanrader

    Antwoord van het merk :

    Beste Carine,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om de tijd te nemen om een review over deze BL 40 lamp van Quechua te schrijven.
    Het doet ons steeds veel plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van deze of vorige aankopen, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    20 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Erg gemakkelijk in gebruik
    Licht in gewicht

    Makkelijk mee te nemen en geeft goed licht ,

  • Vrouw
    50-59
    19 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    goed lampje
    klein van formaat, maar gigantische lichtopbrengst geen

    kampeer al vele jaren en heb diverse verlichting uitgeprobeerd.
    Nu in dit lampje eindelijk "de lamp" gevonden. Kan hier in de avond goed bij lezen zonder zere ogen te krijgen. Ben dan ook dik tevreden en heb inmiddels nog 2 van deze lampjes besteld.

  • Vrouw
    60 of ouder
    14 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Klein en toch handig
    Makkelijk op te bergen, goede lichtopbrengst 1 lichtstand

    Wij gebruiken de lamp onder de buiskap op onze zeilboot.

NAAR BOVEN