Verlichting op trektocht, lamp BL Dynamo blauw
15,99 €*

Reviews on

Verlichting op trektocht, lamp BL Dynamo blauw

4 / 5 12 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    09 September 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tof product, is niet lang meegegaan
    lichtsterkte, gebruiksgemak snel stuk

    Echt een kei leuk product aan een goeie prijs. Toch laadt het niet meer op na slechts 2x gebruiken, misschien was er al van in het begin iets mee mis.
    Ik ga er mee terug.

    Antwoord van het merk :

    Beste Martine,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze lamp van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Het is inderdaad niet normaal dat deze lamp na twee keer gebruiken stuk is.
    Je mag deze dus zeker gaan omruilen in je dichtsbijzijnde Decathlon winkel.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    31 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Makkelijk en goed licht
    Altijd licht door opladen met draaisysteem

    Klein makkelijk handzaam en goed licht. Zelfs nog standen in scherpte van er licht

  • Man
    30-39
    16 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed idee, maar defect
    Compact. Eenvoudig op te laden met USB kabel. Opladen met USB of hand werkt niet.

    Het idee is erg leuk: compacte verlichting voor je kampeer trip, of dat nu in je tent is, of erbuiten. Voldoende licht en met de mogelijkheid om 'op te winden' kun je zelfs wanneer de accu leeg is toch voorzien worden van licht.


    Na aankoop direct geprobeerd: lamp werkt prima. Ook het opladen via USB gaat prima. Het brand rood tijdens het laden en gaat uit als hij vol is. Nog voordat we hem willen meenemen naar een trip thuis laten staan en kort getest om te kijken hoeveel lichtopbrengst er van af komt. Prima voor in een tent en om even wat op te zoeken. De bouwkwaliteit is voldoende, het zal zover ik kan beoordelen niet snel stuk gaan. Alles is gemaakt van hard kunststof en zal niet snel stuk vallen. Via de rubberen knop op het witte deel van de lamp kun je met 1 druk een rood licht laten branden, 2 achter elkaar wit licht, 3 keer achter elkaar indrukken voor fel wit licht. Nogmaals indrukken dan wordt het licht weer uit gezet.

    Echter nog voordat ik hem dus mee wil nemen op reis nu al stuk. Gaf uit het niets geen licht meer, ook niet met pogingen op te laden via USB en ook niet meer handmatig aan te slingeren.

    Misschien een defecte unit, ik weet het niet. Zonde.
    Binnenkort omruilen via de vestiging. Ik denk dat ik toch liever voor een ga met batterij, dan heb je het zelf in handen en geen probleem met luie of defecte accu.

  • 20-29
    11 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima lamp voor kamperen
    meerdere lichtstanden, klepje om op te hangen.

    Geeft goed licht, zowel fel als iets zachtere stand doen het goed. Klepje aan de onderkant is handig om een aan op te hangen. De stand waarop er rood licht mee schijnt snap ik niet, voor ons in ieder geval niet nodig.

  • Vrouw
    60 of ouder
    10 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Quechua lampje
    goed licht, makkelijk op te laden met de hand opladen vind ik niet echt een optie

    Dit lampje heb ik gekocht als leeslampje voor een kind omdat we dat veiliger vonden dan bestaande bedlampjes. Als zodanig bevalt het goed.

  • Man
    50-59
    22 December 2015
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geen aanrader
    Veel licht, rood licht voor beter nachtzicht slechte constructie en slechte batterij

    Heb al drie van deze dingen versleten, één keer de oplaadslinger kapot, een keer de aan/uit schakelaar en één keer een batterij die na een dag al spontaan leeg bleek te zijn.

    Antwoord van het merk :

    Beste Evert,

    Hartelijk bedankt voor je review. De feedback zal doorgegeven worden aan de productmanager, zodat deze punten verbeterd kunnen worden.
    Het zou niet zo mogen zijn dat de lamp zo snel kapot gaat. Ik wil je er graag op wijzen dat de lamp terug gebracht mag worden in 1 van onze winkels. Als u de lampjes online heeft besteld, kunt u in uw account een retour aanmaken.
    Mocht u nog verdere vragen hebben, dan hoor ik dat graag.
    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • 30-39
    29 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer tevreden
    Geeft veel licht voor in de tent en goede baterij

    Baterij gaat lang mee en voldoende licht

  • Vrouw
    50-59
    28 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima apparaat
    doet waar het voor gekocht is geen

    geen opmerking

  • Vrouw
    20-29
    20 September 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lang gebruik
    veel licht, handig bij geen electriciteit draaihendel moeilijk omhoog

    Zeer goede lamp om te kamperen of in huis, ook bij geen elektriciteit kan je zelf door te draaien de batterij opladen.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    alvast bedankt voor je possietieve feedback over onze lamp BL dynamo!

    Wij zijn reeds op de hoogte van het kleine ongemak dat deze draaihendel met zich meebrengt en onze ingenieurs zijnook reeds op de hoogte gebracht.
    Wij hopen dat dit euvel bij de toekomstige producten niet meer aanwezig zal zijn.

    Met sportieve groeten,

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    30-39
    05 August 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed. Handig. Compact.
    Lange levensduur. op verschillende wijzen opladen.

    Handige compacte verlichting voor alle accommodaties.

NAAR BOVEN