Verlichting op trektocht, lamp Clic Hike blauw
18,99 €*

Reviews on

Verlichting op trektocht, lamp Clic Hike blauw

4.4 / 5 8 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    02 December 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ideale lamp voor iedereen
    veel gemak, waarschuwd bij lage batterij

    gemakkelijk om mee te werken, trekken,...

    Antwoord van het merk :

    Beste Cynthia,

    bedankt alvast om even de tijd te nemen om een review te schrijven over de hoofdlamp van Quechua!
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Cynthia find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    25 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Verlichting trektocht lamp
    Dat het vel licht geeft

    De verlichting trektocht lamp is handig en klein kunt het gemakkelijk in u handtas steken en heel gemelijk kunt het gewoon opladen this gewoon super !

    Antwoord van het merk :

    Beste Lydia,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze trekking lamp van Quechua.
    We zijn blij te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop,aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Lydia find this answer useful

  • Man
    50-59
    19 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    ik moet er nog leren mee werken

    ik krijg het lampje niet ingesteld op vast licht, ik krijg alleen knipperend rood, knipperend zwak wit, knipperend medium wit en knipperend fel wit licht uit. wat doe ik verkeerd?
    frans.nys1@telenet.be

    Antwoord van het merk :

    Beste Frans,

    Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons je mening te geven over onze Clic Hike lamp van Quechua.
    Het is zo dat onze Clic lampen nooit minderen in lichtsterkte als de batterij bijna plat is. In plaats daarvan gaat deze even knipperen, daarna heb je nog 20 minuten om deze opnieuw op te laden voor hij uitvalt.
    Ik denk dat je probleem al zal opgelost zijn als je deze eerst volledig terug oplaad.
    Indien dit niet het geval is, raad ik je aan om deze om te ruilen in een Decathlon winkel in je buurt.
    Hopelijk heb ik je hiermee verder kunnen helpen.

    Met sportieve groeten!
    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Frans find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    08 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijn hoofdlampje
    De intensiteit en hoogte is instelbaar Elastiek is wat kort

    Dit is een fijn hoofdlampje. Het geeft helder licht en je kan hem instellen zodat je anderen niet in de ogen schijnt. Het hoofdelaatiek is wat kort. Ik heb hem redelijk ruim staan en heb maar een relatief klein hoofd.

  • Man
    60 of ouder
    20 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super

    gemakelijk om overal te gebruiken

  • 50-59
    15 March 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Een super product
    Veelzijdig. Tot 4 lampen in 1 keer opladen. geen

    Deze lampjes werden bijna dagelijks gebruikt tijdens onze 2 maanden durende reis in Myanmar en Thailand. We hadden elk 2 lampjes mee.
    Daar er in Myanmar bijna tot geen straatverlichting is, gebruikten we ze om 's avonds op straat te komen om te gaan eten.
    De clic lampjes konden we zowel op onze rugzak als op onze hemd vast klikken. De hoofdlamp gebruikten we bij het fietsen.
    Zelfs tijdens de nacht konden we ze goed gebruiken op de kamer daar er in Myanmar heel vaak een powercut voorkomt.

  • Man
    19 January 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    clic hike
    kantelbaar bevestigingssysteem geen

    grote lichtopbrengst, echt een aanrader

  • Man
    20-29
    21 July 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    top en veelzijdig
    gebruik, veelzijdigheid kantelsysteem lijkt zwak

    een erg veelzijdig product voor een hele scherpe prijs !! het kantelsysteem lijkt wat zwak, maar gaat men hier fatsoenlijk mee om dan gaat het erg lang mee

NAAR BOVEN