Voetpomp
6,45 €*

Reviews on

Voetpomp

4.4 / 5 10 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • 20-29
    04 October 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    So far so good
    Verplaatst redelijk veel lucht per pomp Groot

    Pomp doet wat ie moet doen

  • Vrouw
    40-49
    17 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    werkt goed
    Handig en snel

    geen

    Antwoord van het merk :

    Beste Marleen,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze voetpomp van Quechua.
    Het doet ons plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    13 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lichte voetpomp
    Goedkoop, licht, makkelijk in gebruik Geen

    Goedkope handige voetpomp

    Antwoord van het merk :

    Beste Marina,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze voetpomp van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Indien je nog leuke foto's hebt van je aankoop, mag je deze steeds op onze website posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    03 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Doet perfect wat hij moet doen
    Stabiel en snel op pompen

    Even snel als een oplaadbare pomp misschien wel sneller.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over deze voetpomp van Quechua.
    Het doet ons steeds veel plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest u nog eventueel enkel leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Johan find this answer useful

  • Man
    50-59
    06 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Voetpomp Quechua
    Pompt goed, goede prijs Tijdens pompen fluit de de lucht door de slang.

    Tijdens pompen fluit de de lucht door de slang. Dit is behoorlijk irritant zeker op een camping. dus werking is goed maar maakt naar mijn mening te veel lawaai.
    We zijn wel terug geweest naar Decathlon maar een ander pomp van Quechua gaf hetzelfde resultaat, dit is normaal volgens het personeel.

  • 05 September 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Voetpomp Quechua
    Makkelijk in gebruik Dop schiet vaak los.

    Makkelijk op te bergen

  • Vrouw
    10 October 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Voetpomp

    Goede prijs voor een prima voetpomp

  • Vrouw
    15 September 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super handig
    werkt altijd geen

    is handig in gebruik, geen stroom nodig. een dubbele luchtmatras is in zo'n 150 keer pompen volledig opgeblazen. veel handiger dan een op batterijen. en ook nog eens beter voor het milieu.

  • Man
    40-49
    27 August 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend
    uitstekend uitstekend

    goed

  • Man
    40-49
    22 July 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Voetpomp
    Goed doordacht product ,blaast goed Beetje lawaaierig

    LuchtSlang moet erop gedraaid worden terwijl bij mijn vorige voetpomp je de luchtslang er gewoon moest insteken met als gevolg dat die steeds losschoot

NAAR BOVEN