Wandelsandalen voor heren Arpenaz 100 grijs/geel
Vanaf
24,99 €*

Reviews on

Wandelsandalen voor heren Arpenaz 100 grijs/geel

4.4 / 5 9 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    22 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Arpenaz 100
    Zo wel op droge als natte ondergrond te gebruiken

    Goede wandelschoen

  • Man
    50-59
    18 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    QUECHUA Wandelsandalen voor heren
    nvt nvt

    QUECHUA

    Wandelsandalen voor heren. Nog niet gedragen, gekocht voor vakantie galapagos eilanden in december. Ga deze aankomende maand dragen
    om in te lopen,

  • Man
    40-49
    16 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed
    Zeer licht De velcro

    De schandalen zaten goed aan de voet. Ze hebben de vakantie zeer goed doorstaan.

    Antwoord van het merk :

    Beste Hendrik,

    eerste en vooral bedankt om even je tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de sandalen van Quechua.
    Het doet ons steeds en plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    23 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wandelsandalen Arpenaz 100
    Verstelbaarheid van het bovenwerk Ietwat stugge zool

    De sandalen zitten en lopen prettig. Beter dan mijn vorige sandalen (van een groot, bekend merk). De binnenzijde van het bovenwerk heeft een zachte neopreen afwerking, waardoor de banden niet schuren tegen de blote voet. De verstelbare bandjes, met klittenband, zorgen voor een prima pasvorm en de clip zorgt ervoor dat de sandalen snel en eenvoudig aan- en uit te trekken zijn. Ik heb de sandalen meerdere dagen achtereen, de volledige dag gedragen zonder noemenswaardige problemen of klachten. Daar waar ik met mijn vorige sandalen al snel last kreeg van schrijn- of schuurplekjes op de voethuid, heb ik daar bij de Arpenaz 100 (afgezien van de eerste dag) nauwelijks tot geen last van. De zolen voelen, in eerste instantie, wat stug aan, maar dat is (bij mij althans) een kwestie van wennen gebleken. Wat mij betreft een prima sandaal voor een vriendelijke prijs.

  • Vrouw
    40-49
    14 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima sandaal voor prettige prijs
    stevig, eenvoudig vast te maken, goed verstelbaar geen

    gekocht voor mijn zoon. Hij is er erg blij mee. Vindt deze prettiger dan vorige sandaal van ander merk die veel duurder was

  • Man
    50-59
    28 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Quechua Wandelsandalen, Arpenaz 100 Zwart
    Mijn Tenen, krijgen nu ook Maximaaal Air ! hahaha geen

    Ik ben zeer tevreden met deze Wandelsandalen, ik ben Lange-Afstand Sportwandelaar, maar zo nu en dan moeten uiteraard ook de Tenen de Ruimte en Lucht krijgen !
    PERFECT, HET IS ALSOF IK OVER WATER KAN LOPEN ! hahaha

  • Vrouw
    40-49
    09 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    UItstekende sandalen
    Prettige pasvorm confortabel om op te lopen

    Zeer prettige fijne sandalen. Prettige pasvorm en comfortabel voor te lopen

  • Man
    60 of ouder
    15 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend
    licht en gemakkelijk niets

    een zeer goede vakantiesandaal

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt alvast met je review over de Arpenaz 100 sandaal van Quechua,
    het doet ons deugd om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze producten.
    Moest je toch nog een leuke foto hebben van jezelf met je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    30-39
    08 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfecte sandaal voor tropen
    Stevige goed omsluitende schoen. Geen

    Schoen 3 weken gedragen in tropen / Costa Rica.
    Zowel stad als jungle. Een lichtgewicht schoen welke je goed kan verstellen. Bijvoorbeeld wanneer je voeten door de warmte opzwellen.
    Tevens door water (zwemwater / branding oceaan) gelopen.
    Perfecte prijs/kwaliteit verhouding

NAAR BOVEN