Wandelsandalen voor heren Arpenaz 200 beige
Vanaf
19,99 €*

Reviews on

Wandelsandalen voor heren Arpenaz 200 beige

3.8 / 5 12 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    01 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lekkere wandelsandalen
    goede pasvorm geen

    sandaal gekocht voor vakantie. voldeed aan verwachtingen. liep lekker ..

  • Man
    50-59
    03 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    praktische wandelsandalen
    goede pasvorm en stevigheid en natuurlijk de prijs VOORLOPIG GEEN

    heel gemakkelijke wandelsandalen, goede pasvorm en stevige tred
    was reeds heel tevreden over een vorig paar vandaar opnieuw dezelfde aankoop

    Antwoord van het merk :

    Beste Guy,
    bedankt alvast om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de sandaal van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op www.decathlon.be te posten.
    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    16 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Vlotte service
    goede communicatie

    Geen

    Antwoord van het merk :

    Beste Ludo,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelsandalen van Quechua.
    Het doet ons plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    11 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede wandel sandaal
    goed en zacht zool ,makkelijk aan en uit te doen moeilijk goed af te stellen

    goede prijs kwaliteits verhouding

    Antwoord van het merk :

    Beste Mark,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelsandalen van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Bij moeilijkheden bij het afstellen van je sandalen, ben je steeds welkom in de Decathlon winkel in je buurt en zullen wij je met plezier hierbij helpen.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    29 February 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Verassend en verademend voor de voeten
    Zeer comfortabel en makkelijk te dragen

    Kreeg deze thuis en meestal omdat ik een hoge wreef heb kan ik niet alles dragen. Doordat ik de sandaal op vele punten kon instellen door de klitteband zit het als gegoten hoefde het niet eens in te lopen, ik ga ze gebruiken in Thailand heb via de site meer kleding besteld voor dat warme klimaat, fotos volgen.

  • Man
    40-49
    07 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer goeie sandalen!
    Voelt ligt en confortabel aan

    Zeer makkelijke wandelschoene, licht, verfrissend

  • Man
    60 of ouder
    22 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    De sandalen zitten goed omsloten ,het voelt zacht
    de soepelheid de bovenste velcrosluiting is te kort

    Goed zittende sandaal ,soepel om aan te doen,Kan een stoot verdragen.

  • Man
    15 July 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wrijvende hiel
    De schoenen wrijven aan de binnenkant van de hiel

    De schoenen wrijven aan de binnenkant van de hiel

  • Vrouw
    40-49
    14 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sandalen Arpenaz 200 beige
    de tip die naar omhoog gaat geen

    ideaal om vele kilometers te stappen

  • Man
    60 of ouder
    17 October 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mijn mening
    Lopen erg goed Het opstaande randje voor vind ik minder leuk

    Het voetbad is erg comfortabel de sluiting is krap

NAAR BOVEN