Wandelschoenen voor dames Arpenaz 100 waterdicht grijs/roze
29,99 €*

Reviews on

Wandelschoenen voor dames Arpenaz 100 waterdicht grijs/roze

4 / 5 17 Reacties
15 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    02 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wandelschoen
    waterdicht licht lopend vrij kleine maar.

    Goede stevige schoen, waterdicht.

  • Vrouw
    30-39
    23 August 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
    heel comfortabel, stevig maar niet te stijf veters gaan snel los (dubbele knoop nodig)

    De schoenen vind ik heel geschikt voor bergwandelen en wandelen over oneffen terrein in het algemeen, niet te lomp en zwaar maar wel goed stevig. Redelijk waterdicht (voor normale regen, een keer in een plas stappen), als je ze insprayt van tevoren zijn ze 100% waterdicht (stortregen etc.). Uiteraard kan er water bij de hiel in de schoen lopen als je een korte broek draagt (heb dit voorkomen door waterdichte gamaschen te dragen). Al met al voor de prijs een hele goede koop.

  • Vrouw
    30-39
    30 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne schoenen, maar aan de kleine kant
    Stevig, goede grip aan de kleine kant

    Normaal heb ik altijd maat 39, maar tijdens de eerste wandeltocht was duidelijk dat dit toch te krap was. Heb dus een grotere maat besteld.

  • Man
    50-59
    23 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wandelschoenen

    Prima spul

  • 17 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Precies wat er staat

    Hele fijne, comfortabele schoen. Waterdicht en ook nog eens winddicht, wat erg fijn was 's avonds op de camping (warme voetjes!). Lopen erg prettig, stevige zool, voldoende steun. Lopen ook goed in Mul zand, naast waterdicht en winddicht zijn ze ook nog eens zanddicht. Enige minpunt: de veters zijn glad en gaan daardoor wat sneller los als je niet goed stevig strikt.

  • Vrouw
    60 of ouder
    09 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wandel/nordicschoenen
    lopen goed en zetten goed aan de voeten tot nu toe geen negatieve punten

    Zijn fijne schoenen en fris van kleur.

  • Vrouw
    40-49
    16 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super fijne schoen.
    Lekker licht. tot op heden geen

    Heb sinds kort een paar van deze schoenen en heb er mee door een flinke regenbui gelopen, Alles was nat behalve mijn voeten die bleven droog. Tevens had ik goede grip op de ondergrond waar we liepen wat best een gladde ondergrond was (rotsen en modder) wel heb ik ze van te voren even geïmpregneerd..Dat doe ik standaard met alle schoenen maar dit is het eerste paar dat mijn voeten zonder problemen droog houdt. en ik ga er niet in zweten. Als deze versleten zijn koop ik ze opnieuw.

  • Vrouw
    60 of ouder
    14 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wandelschoenen
    Helemaal goed Tot heden nog niks

    Ik loop er goed mee

  • Vrouw
    20-29
    19 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Niet waterdicht
    Zitten comfortabel Niet waterdicht

    Deze schoenen zitten comfortabel, maar ik had moeten weten dat ze voor deze prijs geen waterdichte schoenen konden produceren. Na een heftige regen waren onze voeten kletsnat (mijn man en ik hebben dezelfde schoenen gekocht). Ik zie hier op de website de extra tip staan, maar in de winkel hebben ze hier niets over gezegd. Conclusie: goedkoop kopen is duur kopen...

    Antwoord van het merk :

    Beste Sophie,

    Bedankt voor het schrijven van een product review over de Arpenaz 100 wandelschoenen van Quechua.
    Vervelend om te horen dat de schoenen niet naar wens zijn.
    Wanneer het water niet binnen is gesijpeld rond de enkel, maar door de stof heen, is er sprake van een productiefout en kunt u de schoenen omruilen voor een nieuw product, voor hevige buien raden we aan om hoge schoenen aan, daar komt regen minder snel naar binnen.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

    Sophie find this answer useful

  • 22 November 2015
    That review has been deposited on this product version
    Wandelschoen
    Waterdicht, prijs Slechte pasvorm

    Meteen teruggedaan omdat de linkerschoen helemaal niet goed zat. Misschien had ik de pech om een verkeerd exemlaar te ontvangen. De randen van beide schoenen waren verder hard en oncomfortabel rond mijn enkels. Met het goedkopere, niet waterdichte model, had ik geen problemen met de pasvorm. Op de foto's zien beide modellen er bijna identiek uitzien (de waterdichte is wat donkerder van kleur). Ik heb dan ook de goedkopere versie gehouden. Jammer, ik had liever nl de waterdichte exemplaren gekocht. Maar dan hadden ze dus wel comfortabel moeten zitten!

    Antwoord van het merk :

    Beste klant,

    Bedankt voor het schrijven van een product review over de Arpenaz 100 waterdichte wandelschoenen van Quechua.
    Vervelend om te horen dat de pasvorm van de schoenen oncomfortabel was.
    De pasvorm zou vergelijkbaar moeten zijn met het niet waterdichte model, er kunnen wel kleine verschillen zijn.
    Om het product waterdicht te produceren is wel gebruik gemaakt van andere materialen, dit kan een verschil in stijfheid van het product verklaren. We zullen de feedback over comfort van deze schoen blijven monitoren.
    We hopen dat het andere model schoenen wel goed bevalt.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

NAAR BOVEN