Damesschoen Arpenaz 50 zwart
12,99 €*

Reviews on

Wandelschoenen voor dames Arpenaz 50 bruin

4.2 / 5 21 Reacties
20 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    01 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wandelschoenen quechua Arpenaz 50
    zeer lichte draagbare schoen ook op ruw terrein geen

    de schoen is prijs kwaliteit zeer goed en comfortabel om dragen

  • Vrouw
    40-49
    13 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne wandelschoenen

    Al de eerste keer dragen probleemloos kilometers gelopen zonder blaren of andere klachten. Ondersteunt de enkel zelfs!

  • Vrouw
    30-39
    03 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lage wandelschoenen

    heb met deze schoenen in de bergen in duitsland gelopen en ze liepen heerlijk

  • Man
    31 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wij gebruiken deze schoen op de MTB
    Veel grip op de pedalen geen

    Goedkope schoen voor maximaal gebruik.

  • Vrouw
    50-59
    25 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Overtreffen de verwachtingen
    Comfort uitzicht Niets

    Een lage prijs voor een zeer goed product. Hebben een rondreis in Amerika doorstaan. Steden, natuurparken, rotsen, woestijn, vocht. Ze zien er nog uit als nieuw. Geen enkele blaar of verhit gevoel. Meer dan een aanrader.

    Antwoord van het merk :

    Beste Raymonde,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze lage wandelschoenen van Quechua.
    We zijn blij te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • 50-59
    23 July 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Aankoop loopschoenen
    Gemakkelijk licht aan de voet Geen

    Goede bediening, klachten worden onmiddellijk behandeld . fijn om zo te winkelen.
    Heb ondertussen al 4 gezinnen gestuurd om dit soort loopschoenen te komen halen voor de ouders en voor de kinderen, en er komen er nog, ideaal in de vakantie.
    100% tevreden

    Antwoord van het merk :

    Beste Joep,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze lage wandelschoenen van Quechua.
    Het doet ons plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Let wel op, deze schoenen zijn ontwikkeld om met te wandelen en niet om met te lopen.
    Daarvoor hebben we een andere afdeling in onze winkels.
    Leuke foto's van je aankoop mogen steeds op onze website gepost worden.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    22 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prijs verhouding
    Prijs Niet

    Te slap voor mij, heb steviger schoenen nodig. Maar mooie schoen voor deze prijs. Voor mensen met smalle voeten

  • Vrouw
    60 of ouder
    19 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima wandelschoenen
    geen blaren na 40 km wandelen zonder inlopen! Niet waterdicht

    Ik denk eraan om nog een tweede paar te kopen!

    Antwoord van het merk :

    Beste Kaat,

    Alvast bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de Arpenaz 50 wandelschoen van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Ook al is deze schoen niet ontworpen om zulke afstanden mee te overbruggen, doet het ons toch deugd te zien dat u er zich goed in voelt.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    27 May 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Super schoen!
    maat klopt, zachte flexibele schoenen niks

    Online besteld, dus de maat is altijd afwachten, maar ze passen perfect! Meteen gaan hiken en nergens last van, terwijl ik vaak blaren krijg bij nieuwe schoenen. Ze zijn licht, compact, en lopen geweldig! Leuke details in het blauw verwerkt.

  • Vrouw
    40-49
    06 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima wandelschoen voor een prima prijs
    kleur, souplesse, prijs geen

    Comfortabele, soepele, goed ventilerende dameswandelschoen, een aanrader voor tochten van een halve dag of minder. Prijs/kwaliteit verhouding prima!

NAAR BOVEN