Wandelschoenen voor dames Forclaz Flex 3 blauw/grijs
49,99 €*

Reviews on

Wandelschoenen voor dames Forclaz Flex 3 blauw/grijs

4.1 / 5 10 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    13 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijne wandelschoenen!
    zitten meteen goed, ademend.

    De wandeltocht waar ik de schoenen voor heb gekocht moet ik nog gaan maken, maar tijdens het trainen daarvoor heb ik al ondervonden wat een heerlijke schoenen het zijn. In combinatie met goede wandelsokken nergens drukpunten. Ze zitten heerlijk. Wel een maatje groter gekocht dan bij normale schoenen (maar dat is meestal zo bij wandelschoenen).

  • Vrouw
    20-29
    20 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geweldig
    zitten comfortabel en zijn licht Ondanks inspuiten niet waterdicht

    Ik vind deze schoenen echt fantastisch, voelen licht aan, zijn comfortabel. Ik heb nog geen enkele keer blaren gehad in deze schoenen ondanks dat ik er mee ben gaan wandelen toen ze nog nat waren. De enige opmerking is dat ondanks dat ik ze behandeld heb tegen het vocht om ze waterdicht te maken, ze toch niet waterdicht zijn en het wel een tijd duurt voor dat ze terug droog zijn. Maar over het algemeen zeer tevreden over deze schoenen en ik zou ze zeker aan iemand anders aanraden.

    Antwoord van het merk :

    Beste Evy,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze lage wandelschoenen van Quechua.
    Het doet ons plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Let wel op, de schoenen die je hebt aangekocht zijn niet waterdicht. Een misvatting die vele mensen hebben is dat je deze waterdicht kan maken door ze in te spuiten. Dit klopt echter niet!
    Iets dat niet waterdicht is, kan je ook niet waterdicht maken.
    Indien je waterdichte wandelschoenen zoekt kan ik je de waterdichte versie aanraden van de schoen die je hebt aangekocht. Flex3 Novadry Ref: 8288512 of 8288303.
    Hopelijk heb ik je hiermee verder geholpen.
    Indien je hier nog meer vragen over hebt, kan je mij steeds mailen of langsgaan bij de dichtsbijzijnde Decathlon winkel in je buurt.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    17 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne lichte wandelschoenen
    Ze zitten heerlijk en Ijn lekker licht Bij een natte ondergrond wel wat glibberig

    Fijne lichte schoenen; wel lichtelijk glibberig bij nat wegdek

  • Vrouw
    60 of ouder
    11 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    40
    40 30

    Schoen is moeilijk schoon te krijgen. Oplossing gezocht?

  • Vrouw
    20-29
    03 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wandelschoen

    Prima wandelschoen voor een leuke prijs.

  • Vrouw
    20-29
    27 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Comfortabele schoenen
    zit super zacht niet waterdicht

    Deze schoenen hebben fantastisch gediend op onze wandelvakantie in Corsica. 5 dagen lang hebben ze ons gediend zonder ook maar één blaar of pijnlijke voeten, en dat in de bergen, in rotsachtig, bosachtig en zelfs zanderig gebied!

  • Vrouw
    30-39
    01 June 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede hikeschoenen
    Oogt smal ondanks maat 39

    Goede en goedkope hikeschoenen! Heb daarmee de Tafelberg overwonnen

  • Vrouw
    50-59
    23 March 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    forclaz flex 3 dames grijs
    schoen loopt soepel

    Geen opmerkingen

  • Vrouw
    30-39
    03 October 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer tevreden over het product. Goede kwaliteit.
    Goede ondersteuning. Stevige zool met veel grip nvt

    Goed produkt

  • Vrouw
    40-49
    24 September 2014
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Miskoop
    Het uiterlijk van de schoen De schoenen liepen voor geen meter..kreeg pijn.

    Helaas vielen deze schoenen erg tegen...op zich verwachtte ik er veel van gezien de kwalificaties van de schoen. Maar na een dag lopen wist ik niet hoe gauw ik de schoenen moest terugbrengen. Kreeg pijnklachten aan mijn been. Heb uiteindelijk wandelschoenen van New Balance gekocht, twee tientjes duurder bij de "conculega" en geen centje pijn.

    Antwoord van het merk :

    Beste Irene,

    Vervelend om te horen dat je klachten kreeg bij het dragen van deze schoenen. We zullen je feedback serieus opnemen en doorspelen aan onze producent, zodat zij dit kunnen meenemen in het productieproces.

    Luke van Ravensberg Merchandiser DECATHLON

NAAR BOVEN