Wandelschoenen voor heren Arpenaz 100 waterdicht bruin/rood
29,99 €*

Reviews on

Wandelschoenen voor heren Arpenaz 100 waterdicht bruin/rood

4.1 / 5 23 Reacties
21 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    04 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer goede prijs/kwaliteit
    prijs/ comfort/ behoorlijk waterdicht zijn vatbaar voor geur/ moeten goed gelucht worden

    zeer goede schoen voor kortere wandelingen en dagelijks gebruik.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    Eerst en vooral willen wij u bedanken voor de tijd die u heeft genomen om uw mening te geven over dit product. We zijn verheugd te mogen horen dat u tevreden bent over deze schoenen. Mocht u nog foto's hebben van avonturen die u met deze schoenen heeft gehad, aarzel dan niet om ze ook op onze website te posten.

    Met sportieve groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

  • Man
    50-59
    10 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prijs is goed voor deze schoenen
    lekkere lichte wandelschoen nog geen

    mijn ervaring was goed met deze schoen, dus weer dezelfde aangeschaft.

  • Man
    60 of ouder
    29 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wandelschoenen
    Ze spannen niet

    Het is reeds mijn tweede paar. Het eerste paar heeft me toch een drietal jaren (ong. 4000 km) verder geholpen. Dus ben ik kei-content.

    Antwoord van het merk :

    Beste Frans,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze lage wandelschoen van Quechua.
    Het doet me plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    20-29
    14 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wandelschoen QUECHUA
    Vriendelijke prijs, goede profielzolen. Veters raken te gemakkelijk los.

    Schoen voelt wat hoog, wat stabiliteit kan beïnvloeden. Wel handig bij nattigheid.

  • Man
    60 of ouder
    18 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    een hele prettige wandelschoen.
    mooie kleuren. geen negatieve punten

    stevige wandelschoenen voor weinig geld

  • Man
    17 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    topschoenen
    licht en zitten lekker geen

    ziet er kwalitatief goed uit en lopen erg licht en lekker

  • Vrouw
    30-39
    14 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mijn zoon is er erg blij mee.
    Ze lopen lekker. En laten geen water door. Nog niets ontdekt.

    Deze schoenen gaan mee op vakantie naar Zweden.

  • Vrouw
    40-49
    12 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wandelschoenen

    Ik heb geen opmerkingen mijn zoon heeft goede steun aan de schoenen.

  • Man
    50-59
    23 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Stevige loopschoen
    Stevigheid en licht

    Prima loopschoen voor leuk prijsje

  • Man
    50-59
    02 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed
    licht en waterdicht te warm

    te warm bij lange wandelingen

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt met je review over de Arpenaz 100 wandelschoen van Quechua.
    Het ademend vermogen van deze schoen is gemaakt voor kortere tochten en het is dan ook logisch dat je bij langere of intensievere tochten snel te warm gaat krijgen in de schoen!
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van jezelf en je aankoop, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

NAAR BOVEN