Wandelschoenen voor heren Arpenaz 500 leer oker
39,99 €*

Reviews on

Wandelschoenen voor heren Arpenaz 500 leer oker

4 / 5 10 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    30 October 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    schoenen
    goed product

    Ik heb ze pas 2x aangehad ze lopen goed

  • Man
    60 of ouder
    04 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede schoenen voor de prijs

    Prima

  • Man
    50-59
    25 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Comfortabel
    Voorlopig alles ok Maten kunnen juister, misschien met halve maat

    Nog geen

    Antwoord van het merk :

    Beste Erik,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze lage wandelschoenen van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    30-39
    28 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Review Arpenaz 500
    Comfortabel, gemakkelijk in gebruik, sterk materia Geen

    Nu een paar keer gelopen als test op vlakke ondergrond in bos. Goed resultaat. Hij loopt comfortabel en dempt lekker door de zachte zool. Gemakkelijk aan te doen, doordat de veters over de gehele schoen zitten kan je per deel bepalen hoe strak je de schoen wilt hebben.

  • Man
    50-59
    19 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima wandelschoen
    soepel, pasvorm, voetbed

    prima wandelschoen

  • Man
    50-59
    09 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wandelschoenen
    Zien er leuk uit Weinig steun

    Leuke schoenen om een wandeltje mee te maken maar geen wandeling.

  • Man
    50-59
    25 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    prima sportieve schoen
    prijs, model, geen tot hiertoe

    Heel goed zittende schoen, kan er best ver mee wandelen.
    Heel licht ,mooi voordelige prijs.... kortom ik ben er zeer tevreden mee en heb ze nu meer dan een maand en draag ze bijna dagelijks.

    Antwoord van het merk :

    Beste Jan,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om de tijd te nemen om een review over deze wandelschoenen van Quechua te schrijven.
    Het doet ons steeds veel plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van deze of vorige aankopen, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!



    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    50-59
    15 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Prima sportief uitziende schoen
    Geen zweetvoeten erin na een dag dragen

    -Schoenmaat kleiner moeten nemen en passen dan prima.
    -Goede wandelschoen met redelijk dikke zool onder de hak.
    -Goede grip.
    -Geen zweetvoeten erin na hele dag aan gehad te hebben
    -Misschien iets langere veters erin. Zijn net een cm of 3-5 te kort maar het kan net.

  • Man
    60 of ouder
    09 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fout voorgelicht en beschrijving
    kleur en maat

    De keuze viel, na advies van een medewerker van decathlon op deze schoen. Vooral een maat te groot bestellen, want ze vallen klein.
    Ik bestelde een, volgends de afbeelding, zwarte schoen en was verrast, dat op de bestelling "oker" stond.
    Na ontvangst van de schoenen bleek, dat het een donkergroene schoen was èn veel en veel te groot.
    Teruggestuurd dus en geld teruggekregen.
    Fout advies en foute afbeelding op de website.

  • Man
    60 of ouder
    13 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mijn schoen
    Zit lekker Geen

    Een pracht van een artikel

NAAR BOVEN