Vanaf
49,99 €*

Reviews on

Wandelschoenen voor heren Forclaz 100 waterdicht bruin

4.1 / 5 10 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    18 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    beoordeling wandelschoenen

    perfecte wandelschoen

  • Man
    13 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Iets te snel en te klein gekocht

    Ik heb al een paar schoenen van dit merk gehad en deze bevielen me wel. Daarom twijfelde ik ook niet wanneer ik deze aanpaste in de winkel. Ze pasten als gegoten. Enkele minuten mee rondlopen in de winkel en dan meegepakt.
    Bij mijn eerste echte wandeling bleken ze toch ietsjes te klein te zijn om goed te zijn. Dus eigenlijk had ik ze beter een maatje groter gekocht,zoals iemand in een andere beoordeling ook al aangaf.
    Ik heb er al wel wandelingen van meer dan 10km mee gedaan,maar had dan wel een compeed op mijn hielen geplakt. Ik had gehoopt dat ze zich nog beter zouden "zetten" na een tijdje, maar ik denk toch dat ik ze cadeau ga geven aan mijn broer die een maatje kleiner heeft.
    Hopelijk hebben ze deze nog in maat 45 want ik ben er van overtuigd dat dit een goede schoen is.

    Antwoord van het merk :

    Beste Chris,

    bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de lage wandelschoen van Quechua!
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Jammer dat het niet de juiste maat is maar ik hoop dat je broer tevreden zal zijn met je geschenken dat jij met je nieuwe schoen nog vele km. mag verslinden.


    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    07 January 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Goede wandelschoen, behalve het ambetant geluid.

    Als vrouw met een maat 43, moet ik dit soort schoenen kopen bij de heren afdeling. In deze schoen heb in vorige zomer maat 44 gekocht en zitten wel goed en aangenaam wandelen. 1 groot minpunt voor mij is, mn rechter schoen maakt constant een klakkend geluid bij het stappen, precies of er ziet een luchtbel in de bovenkant van de schoen, net boven mn kleinste tenen. Heel ambetant en storend om te wandelen.

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om dit product te beoordelen. Het doet ons plezier om te horen dat onze klanten tevreden zijn met onze producten. Het zou echter niet mogen dat deze schoen een geluid maakt bij het wandelen. Dit kan duiden op een productiefout. U kan uw schoenen laten omruilen in uw dichtstbijzijnde Decathlonwinkel. Deze feedback nemen wij ook mee naar de productingenieurs om dergelijke fouten of defecten te vermijden in de toekomst.

    Met vriendelijke groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

  • Man
    40-49
    18 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Leuke wandelschoen, niet duur
    Waterdicht, loopt prima, mooi Schoen is aan de smalle kant, had iets breder gemo

    Prima wandelschoenen voor die prijs, loopt comfortabel en waterdicht. Ik zou wel aanraden deze 1 maat groter te nemen dan je normaal gebruikte schoenmaat

  • Man
    40-49
    24 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Quechua Wandelschoenen heren, Forclaz 100 grijs

    prima schoenen voor een prima prijs.

  • Man
    50-59
    14 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede schoen!
    goede pasvorm, een lichte schoen met fijne demping iets minder goede ventilatie

    Deze schoen voldoet geheel aan mijn eisen: een lichte sterke schoen met een goede demping en prima pasvorm. Ik gebruik ze voor actief vissen in de polder waarbij ik behoorlijk wat loop en deze schoenen voldoen uitstekend. Ik kan ze iedereen aanbevelen.

  • Man
    60 of ouder
    01 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede wandelschoen met perfecte pasvorm.
    Pasvorm en zit goed aan voet -

    Geen

    Antwoord van het merk :

    Geachte

    bedankt met je review over de Arpenaz 100 waterproof wandelschoen van Quechua.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van jezelf en je aankoop, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    50-59
    22 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wandelschoenen Forclaz 100
    Goede steun

    Een prima schoen met een goede prijs / kwaliteit vehouding!

  • Man
    20-29
    19 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Kwaliteit tegen een aangename prijs...
    voeten blijven droog, stevige schoen, goeie grip Geen

    Na een aantal dagwandelingen bevallen deze schoenen me prima. Prijs/kwaliteit is zoals steeds bij Quechua optimaal!

  • Man
    50-59
    17 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zijn prijs meer dan waard
    zit goed, stevige schoen voor een goede wandeling,

    zit goed, stevige schoen voor een goede wandeling,

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt alvast met je review over de lage wandelschoen Forclaz 100 waterproof van Quechua,
    het doet ons deugd om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze producten.
    Moest je toch nog een leuke foto hebben van jezelf met je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

NAAR BOVEN