Wandelschoenen voor heren Forclaz 500 Helium blauw
59,99 €*

Reviews on

Wandelschoenen voor heren Forclaz 500 Helium blauw

4.1 / 5 10 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    28 November 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lichte schoen die goed bevalt met wandelen
    licht en toch stevig, goede steun, niet benauwd valt klein uit in de praktijk

    je moet wel een extra grote maat nemen, 2 extra boven normaal anders zitten je tenen echt krap.

  • Man
    50-59
    16 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fantastische reisschoen, loopt heerlijk
    pasvorm, shoe lacing systeem, comfort geen

    voor de vakantie naar Vietnam gekocht. Wilde een lichte schoen die snel zou drogen en over alle terrein zou kunnen. Deze schoen voldoet daaraan voor mij volledig. Heeft tropische buien over zich heen gehad, modder en extreme hitte maar zijn enorm makkelijk schoon te maken en qua warmte valt het eigenlijk ook wel mee. Natuurlijk zijn ze bij temperaturen van tegen de 40 graden warmer dan sandalen maar ze lopen veel fijner en beschermen vooral ook veel beter tegen allerlei invloeden van buitenaf. Ik verwacht er nog heel lang plezier van te beleven. Ik heb zelf maat 43,5 maar heb voor de zekerheid maat 45 genomen en die zit perfect. Tot slot is het shoe lacing systeem erg makkelijk. Schoenen zijn snel aan en uit te trekken en veters strikken is niet nodig

  • Man
    30-39
    27 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima wandelschoen voor een nog betere prijs !
    pasvorm, demping, veters vastmaken, ademend Niet bepaald een modieuze wandelschoen

    Gisteren meteen 18KM gelopen met een volle backpack, fantastische schoen die lekker comfortabel zit, wat kan ik nog meer zeggen ?

  • Vrouw
    40-49
    23 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Slechte schoenen
    Niets Je krijgt er blaren in

    Betere schoenen verkopen

    Antwoord van het merk :

    Beste klant,

    Bedankt voor het schrijven van een review over de Forclaz 500 wandelschoenen van Quechua.
    Vervelend om te horen dat je last van blaren hebt gekregen na het lopen op deze schoenen. Kun je vertellen waar de blaren zijn ontstaan en na hoe lang lopen je dit begon te merken?
    Wanneer je ontevreden bent met het product kun je dit ruilen of retourneren.
    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    50-59
    23 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    erg tevreden!
    prijs geen

    Mijn zoon en ik zijn erg blij me zijn nieuwe schoenen! Prima prijs!

  • Man
    20-29
    20 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Goede schoen voor langere afstand
    Comfort, demping, gewicht /

    Deze schoen 1x ingestapt voor 15km waarbij zelf een klein stukje gelopen is. De week nadien het zwaardere werk, 50km in enorm warm weer. Afgelopen weekend met deze schoen een nachtwandeling gestapt van 43km. Ook zonder problemen, geen blaren, geen knellende stukken dankzij het enorm handige systeem om de schoen aan te spannen. Hiervoor heb ik schoenen gehad die 3x zo duur waren en waar ik nooit echt tevreden van was. Deze zijn echt top voor deze prijs! Enige minpuntje is misschien als het snoer versleten is dat dit misschien niet handig is om te vervangen.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt om een review te schrijven over de lage wandelschoenen van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat de mensen tevereden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Het is inderdaad niet zo makkelijk deze veters te vervangen, maar voor mij persoonlijk weegt dit niet op tegen de vele voordelen.
    Moest je ze ooit moeten vervangen en het wil niet direct lukken, aarzel dan niet om langs te gaan bij u Decathlon winkel, alwaar ze u met plezier zullen helpen!
    Mag ik je nog vele aangename wandel-kilometers toewensen en moest je een leuke foto hebben van jezelf met je schoenen in actie? Zet deze dan zeker op onze site

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Kevin find this answer useful

  • Man
    60 of ouder
    02 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ik ben een reus geworden
    schoen ziet er goed en solide uit maat en pasvorm

    Normaal gesproken heb ik maat 45 of 46. Bij deze schoen bleek 46 te klein in de winkel dus mt 47 besteld. In de praktijk blijkt deze zelfs nog te klein! Dan zou ik dus naar 48 moeten!! Ik ga kijken of ik ze nog kan ruilen

    Antwoord van het merk :

    Beste klant,

    Bedankt voor het schrijven van een review over de Forclaz 500 wandelschoenen van Quechua.
    Vervelend om te horen dat je al 2 keer een paar te kleine schoenen hebt moeten proberen.
    We zullen je feedback over de maatvoering delen met Quechua.
    Je kunt je schoenen uiteraard kosteloos omruilen voor een grotere maat.
    We hopen dat maat 48 wel goed past en dat deze goed bevalt.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    50-59
    01 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    interne steunband, ideaal voor steunzool dragers
    de banden in het midden van de schoen

    De banden in het midden van de schoen houden mijn voet op zijn plaats.
    Waardoor het voor mij mogelijk is met podotherapeutische steunzolen in gympen te lopen.
    Als die banden er niet in zitten is er niet genoeg steun en glijd je voet van de correctie af.
    Normaal gesproken ben ik verplicht om op stevige en zware schoenen te lopen met een hard contoform maar dit behoort door dit type schoen met die interne steunband tot het verleden :-)
    Ik heb na twee weken proberen gelijk een paar bijgekocht.
    Bedankt voor deze geweldige innovatie.
    mvg. Bjorn

  • Man
    30-39
    30 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Schoenen
    Lichtgewicht. Snel aan en uit. Mooie balans. Niet waterdicht.

    Goede aankoop

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt alvast om ons je mening te geven over deze wandelschoen van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankopen bij Decathlon.
    Moest u echt op zoek zijn naar een soortgelijke waterdichte schoen dan is deze een aanrader,
    https://nl.decathlon.be/forclaz-900-helium-novadry-id_8330519.html
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    12 April 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super fijne schoenen!
    Soepel en licht

    Zeer soepele en lichtgewicht schoenen, lopen fijn!

NAAR BOVEN