Wandelschoenen voor heren Forclaz 500 waterdicht bruin
59,99 €*

Reviews on

Wandelschoenen voor heren Forclaz 500 waterdicht bruin

4.1 / 5 20 Reacties
17 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    24 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ALLES NAAR ZIJN GELD
    De prijs is natuurlijk gunstig loopt niet echt lekker !!!

    Het is een robuuste schoen, maar het verschil met een bever wandel schoen is erg groot. de afwikkeling met lopen is niet bijzonder te noemen . ik zal deze schoen niet meer nieuw kopen dan maar meer geld betalen de volgende keer.

  • 50-59
    18 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer comfortabele wandelschen
    uitzicht, pasvorm, wandelcomfort geen

    Heel goede wandelschoenen; veel steviger dan gewone sportschoenen. Zeer tevreden!

    Antwoord van het merk :

    Gerda,

    bedankt om ons je mening te geven over de lage wandelschoen van Quechua.
    Het doet ons veel plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te zetten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • 30-39
    02 September 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima schoen, wel smal
    Goede steun, maakt het lopen makkelijker. De breedte van de schoen.

    De schoen bleek na gebruik toch te smal te zijn wat resulteerde in blaren na 1,5 dag. Tip is om of de schoen eerst te passen in de winkel of er een omschrijven op de site bij te doen.

    Let op: ik ben geen ervaren wandelaar en dit zijn mijn eerste paar wandelschoenen.
    Algehele indruk is verder prima.

  • Man
    60 of ouder
    18 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    gemak

    ik ben tevreden

  • Man
    60 of ouder
    06 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima schoen
    waterdicht geen

    Prima schoen zit goed en wat vooral belangrijk is hij is waterdicht.

  • Man
    30-39
    23 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Schoenen
    Lopen gemakkelijk en zitten goed Zweet voeten amai zeg

    Oké

    Antwoord van het merk :

    Beste Tom,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze waterdichte wandelschoenen van Quechua.
    Het doet ons steeds veel plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Deze schoenen zijn zowel waterdicht als ademend. Indien je last blijft hebben van zweetvoeten is het aangeraden om wandelkousen te dragen.
    Onze forclaz kousen bevatten geen katoen, hierdoor gaan ze sneller drogen waardoor ook blaarvorming tegen wordt gegaan.
    Hopelijk ben je hiermee geholpen.
    Voor meer uitleg kan je steeds terecht in een Decathlon winkel in je buurt.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    tom find this answer useful

  • 40-49
    07 June 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Veters komen steeds los

    Is helemaal niet zo goed als zijn voorganger. Deze koop ik absoluut niet meer, z'n voorganger kocht ik elk jaar opnieuw

    Antwoord van het merk :

    Erik,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelschoen van Quechua.
    Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Deze wandelschoen staat al enkele jaren in onze rekken en er wordt aan de ontwikkeling van een vernieuwd model gewerkt.
    Het probleem kan komen door de ronde veters die in de wandelschoen zitten.
    Daarom mag je, op vertoon van deze mail, gratis platte veters halen in je dichtsbijzijnde Decathlon winkel.
    Hopelijk kunnen we je zo verder helpen en is je probleem opgelost.

    Met sportieve groeten!



    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    50-59
    29 January 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    mooie uitstraling
    goede kwaliteit geen

    geen

  • Man
    60 of ouder
    14 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima
    Stevige zool, prettig draagcomfort. Geen

    Een stevige schoen voor een prima prijs

  • Man
    30-39
    27 August 2015
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Goede allrounders
    Goede grip, waterdicht, vrij stevige zool Warm, vrij zwaar voor een lage schoen

    Stevig genoeg voor iets pittiger terrein, goede stevige zool met veel grip. Sluit goed aan de voet en steunt ook in afdalingen goed (voor een lage schoen). Goed waterdicht, als je natte voeten krijgt zal het zijn van water dat er van bovenaf in loopt. Ik zal er nu zo'n kleine 200km op gestapt hebben en de waterdichte laag is nog tiptop.
    Voor een lage schoen vrij zwaar en lomp en ook behoorlijk warm aan de voeten, hoewel het qua zweetvoeten goed meevalt. Op warme dagen en op niet al te zware ondergrond verkies is ze desondanks altijd boven mijn hoge lederen Meindls.

    Antwoord van het merk :

    Beste heer,Bedankt om uw feedback omtrent de trekkingschoenen Forclaz 500 laag met ons te delen.
    We zijn gelukkig te lezen dat u grotendeels tevreden van uw aankoop bent, maar toch wensen we u onze verontschuldigen aanbieden voor de ongemakken die u hebt ondervonden.
    Inderdaad, zoals gezegd in de technische informatie van de web pagina van dit product (4de punt), zal een schoen met een waterdicht en ademend membraan, ongeacht het merk of het model, over het algemeen veel minder ademend zijn dan een schoen zonder membraan. Dat is belangrijk te weten wanneer het ademend vermogen een belangrijk criterium is in je keuze.
    Als u wilt hebben onze producten 2 jaar garantie en dus nodig ik u uit om uw schoenen te ruilen of uw geld terug te krijgen, zelfs als ze beschadigd zijn. Dit kan in uw decathlon winkel naar keuze. Onze verkopers gaan u met veel plezier helpen om de goede schoenen te vinden.

    Met vriendelijke groeten,
    Maxime Mathieu
    VDSP Quechua

NAAR BOVEN