Trekkingschoenen voor heren Quechua Arpenaz 50 mid zwart
15,99 €*

Reviews on

Wandelschoenen voor heren Quechua Arpenaz 50 mid grijs/blauw

4.1 / 5 21 Reacties
18 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    13 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Superschoenen voor een spotprijs
    Zit als gegoten, geen pijnlijke voeten, goedkoop! niet waterdicht, soms zweetvoeten

    Om drie weken op reis te gaan naar Scandinavië moest ik schoenen hebben om veel met de auto te kunnen rijden, veel te stappen en ze moesten grip hebben voor de gladde bergen in Noorwegen.
    Deze schoenen waren zo goedkoop maar toch zo fantastisch goed! Ongelooflijk. Ze zitten als gegoten en zetten zich volledig naar je voet. Heb je iets bredere voeten zetten ze mee, en heb je smalle voeten dan sluiten ze alsnog mooi smal aan. De anti-slip werkt uitstekend en ik heb geen enkele keer pijnlijke voeten gehad.

    Enige nadeel is als je deze schoenen 3 weken aanhoudt dat je er soms wel wat zweetvoeten in krijgt, ook al heb ik hier normaal geen last van. Ook zijn ze niet waterdicht. Maar dit weegt absoluut niet op tegen de super lage prijs voor de fantastische schoenen die je ervoor in de plaats krijgt!

  • Man
    40-49
    13 October 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer tevreden
    Snel afgehandeld Geen negatieve punten kan vinden

    Zeer tevreden.

  • Man
    40-49
    12 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fantastisch
    Lopen lekker, goed om mee te lopen Geen

    Geen

  • 17 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    grote klasse

    Lichtgewicht, geeft veel steun. Ideaal voor in de zomer.

  • Man
    30-39
    30 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super schoen
    lekker lichte schoenen

    aanrader voor een ieder die zware schoenen zat is!

  • Vrouw
    40-49
    28 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Prijs-kwaliteit onklopbaar!
    prima wandelschoen die goed zit graag (ook) terug in turqoise!

    Net een 10-daagse trekkingvakantie in de Dolomieten achter de rug. Veel wandelingen gemaakt op allerlei soorten terrein, van bos tot steile rotsen. De schoenen doorstonden de uitdaging perfect. Waren nieuw gekocht vlak voor de vakantie en toch geen enkele blaar gehad. Ze zaten meteen prima! En dat voor die prijs: ongelooflijk!
    Eén kleine opmerking: ik heb deze schoenen enkele jaren geleden ook in turquoise gekocht maar die zijn nu niet meer beschikbaar. Erg jammer vind ik dat want die waren toch wel 10x mooier dan de zwarte. Wat mij betreft mogen die turquoise dus terugkomen!

    Antwoord van het merk :

    Beste Veerle,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze wandelschoenen van Quechua.
    Het doet ons plezier te horen dat je tevreden bent over je aankoop bij Decathlon.
    Deze wandelschoenen zijn dit jaar enkel verkrijgbaar, voor dames, in het zwart met roze afwerking.
    Ieder jaar worden er producten vernieuwd en kleuren verandert. Misschien is er volgend seizoen een nieuw kleurtje voor deze schoen.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    27 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    hij loopt goed
    hij sluit goed aan je voet de veters konden iets langer zijn en dikker

    tot nu toe niks

  • Man
    30-39
    22 March 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    beoordeling schoenen
    de prijs scheurt snel bij zool bij dagelijks gebruik

    Als jullie het leer wat aanhecht bij de zool sterker maakt.gaat de schoen ook langer mee dan 6 maanden.

  • Man
    60 of ouder
    27 November 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Outdoor schoenen
    Goede pasvorm, lage prijs Na intensief gebruik, vreuk in bovenwerk

    Op zoek naar een nieuw paar bleek dat dit type in de winkel in Best niet meer te koop is

  • Man
    20-29
    16 November 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Vervelende stiknaad
    Goedkoop en prima uiterlijk Zit voor geen meter

    Aangepast in de winkel, maar teruggezet in het schap. Na de winkel doorgelopen te zijn, de schoenen weer gepakt en afgerekend. Enkele dagen later heb ik de schoenen aangedaan en bleek in het voetbed van de rechter schoen een hele grote vervelende stiknaad te zitten. Blijkbaar een ander paar schoenen uit het rek genomen dan ik eerder gepast had. De linker schoen zit prima, maar de rechter zit zwaar vervelend; gewoon niet op te lopen. LET WEL: ik moet nog terug naar de winkel voor dit bezwaar! Update volgt.

    Antwoord van het merk :

    Beste Wouter,

    Bedankt voor het schrijven van een product review over de Arpenaz 50 wandelschoenen van Quechua.
    Wat vervelend dat je niet goed kunt lopen op uw gekochte paar schoenen.
    We zullen de positie van de stiknaden nog nader bekijken aan de hand van uw feedback.
    Hopelijk bevallen het vervangend paar een stuk beter.
    We stellen het zeer op prijs als u de review zou willen updaten na het gebruik van de nieuwe schoenen.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

NAAR BOVEN