Wandelschoenen voor kinderen Quechua Arpenaz 50 mid
12,99 €*

Reviews on

Wandelschoenen voor kinderen Quechua Arpenaz 50 mid

4.2 / 5 16 Reacties
14 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    10 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede schoenen
    Goede schoen. Prijs kwaliteit prima Geen

    Maat valt normaal uit

  • Vrouw
    30-39
    08 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima schoen voor onze dochter om mee te wandelen
    Prijs

    Prima schoen! Dochter van 2 loopt er goed op en houdt het langer vol te wandelen nu.

  • Vrouw
    50-59
    30 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ogen mooi
    zijn licht om te dragen zijn er niet

    er zijn geen opmerkingen

    Antwoord van het merk :

    geachte,

    bedankt met je review over de Arpenaz 50 mid junior van Quechua.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van jezelf en je aankoop, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Gerda find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    14 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Echte jeugdbeweging schoenen
    Gemakkelijk in onderhoud, zitten onmiddellijk goed Geen

    De kinderen hebben alle 4 een paar en ze zitten als gegoten. Na een weekend met de jeugdbeweging gewoon in de wasmachine gestopt en ze zijn niet vervormd!

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt alvast met je review over de Arpenaz 50 mid junior van Quechua.,
    het doet ons deugd om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze producten. Hou er wel rekening mee dat deze producten niet ontworpen zijn voor in de wasmachine. U kan ze beter goed laten opdrogen, vervolgens afborstellen en dan eventueel afschuren in een emmer lauw water zonder producten in. Het wasmiddel gaat het ademend vermogen en de eventuele waterdichtheid van de schoen aan tasten.
    Moest je toch nog een leuke foto hebben van jezelf met je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    08 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lekker zittende wandelschoenen
    makkelijk aan en uit te trekken

    Goed inspuiten met vuilafstotende en waterdichte spray voor gebruik!

  • Vrouw
    30-39
    27 January 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Jammer, schoenen zijn met veters!
    veters ... ipv klittenband

    Ik kocht deze schoenen voor de bosklassen, maar nu blijken ze met veters te zijn! Nu heb ik er niks aan, want ze mogen alleen klittenband schoenen meenemen ...
    Betere vermelding zou leuk zijn.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    Bedankt met u review over de kinder wandelschoenen Quechua Arpenaz 50 mid.
    Wij zijn reeds op de hoogte van de gebrekkige communicatie in verband met welke maten veters en welke maten velcro hebben.
    Dit probleem hebben wij in het verleden reeds aangekaart bij onze productontwikkelaars in Frankrijk en wij hebben bij deze dit nogmaals gedaan.
    Wij hopen dat u nog tijdig een oplossing hebt gevonden en excuseren ons voor het geleden ongemak.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    04 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    topschoen voor kids
    Topschoen voor ons kind die altijd buiten speelt niet

    Tijdens ons eerste bezoek bij Decathlon tegen deze schoen opgelopen. Gepast en direct gekocht. Na 2 dagen klaagde ons kind over een pijnlijke teen, bleek toch 1 maat te klein. Terug naar de winkel en zonder problemen omruilen. Ondanks reeds gebruikt. Nu draagt ons kind de schoenen bijna elke dag bij het buiten spelen (herfst/winter) zonder klagen en enige sporen van grote slijtage. Erg goede aankoop

  • 22 July 2015
    That review has been deposited on this product version
    klittenband

    De kleinere maten (minimaal tot maat 31) zijn helaas niet met veters maar met klittenband. Dit wordt helaas niet vooraf vermeld.

    Dit komt de stevigheid (pasvorm) en het uiterlijk niet ten goede. Schoenen zitten minder passend om de voet en lijken nu wel een paar snowboots.

  • Vrouw
    30-39
    20 July 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne goedkope schoen
    Stevige schoen de normale schoenmaat paste niet

    Een goede en stevige schoen voor niet veel geld. Het jammere was dat ik dezelfde maat heb gekocht wat mijn dochter in gewone schoenen draagt. Helaas was dit te klein

  • 40-49
    15 June 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima wandelschoen
    Fijne stevige schoen, leuk kleurtje nvt

    Voor het geld wat ik voor deze schoen heb betaald een prima schoen die lekker loopt en stevig om je voet zit!

NAAR BOVEN