Wandelstok Arpenaz kinderen blauw

Ref :
8356023
Pluspunt van het artikel
Dé wandelstok voor kinderen, dankzij de aangepaste lengte van de stok en diameter van de greep.
vanaf
7,99 €*

Productvoordelen

Ergonomische greep
Rubberen handgreep. Afmetingen op kindermaat.
Instelbaar
2-delig. Lengte opgevouwen: 59 cm, max. lengte open: 105 cm.
Lichtheid
190 gram.
Compatibiliteit
Wolfraam punt - afschroefbare zomerteller - te vervangen door winterteller.

DE KENMERKEN

Comfort
-
Aantal delen
2
Seizoen
zomer
Samenstelling
Zadelboog : 100.0% Aluminium handvat : 75.0% Aluminium, handvat : 20.0% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen, handvat : 5.0% Polyamide
Approved by
Al onze stokken worden getest in gebruik, door mensen die representatief zijn voor de doelgroep waar we onze producten voor ontwikkelen, en in omstandigheden die vergelijkbaar zijn met de situaties die ze zullen tegenkomen. Tijdens die 'testmissies' werkt de productmanager samen met een panel testers die niet gebonden zijn aan Quechua, om onze producten uit te testen, te verbeteren en goed te te keuren.
Tests
In ons lab doen we buigings- en compressietests met de uitgeschoven stok, om zijn doeltreffendheid en stevigheid te garanderen wanneer een wandelaar er sterk op duwt of steunt. Daarnaast wordt getest of de sluitsystemen goed werken en de punt en handgreep niet loskomen als er hard aan wordt getrokken, bijvoorbeeld wanneer de stok klem komt te zitten.
Ontworpen voor
kinderen tot ongeveer 12 jaar (afhankelijk van de lichaamslengte) die dezelfde wandeluitrusting willen als papa en mama.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Bewaar je wandelstokken in een droge ruimte, met het sluitsysteem los.
Gebruikslimiet
niet geschikt voor een volwassene.

Bijkomende informatie

Hoe je stokken op de juiste lengte zetten?
De onderarm van de arm waarmee je de stok vasthoudt, moet een rechte hoek vormen met het lichaam. Om de stok te verstellen: schroef het middelste deel los, onder de sluitring van het onderste deel, bepaal de gewenste lengte (in centimeter) en schroef weer stevig vast zonder te overdrijven. Doe hetzelfde voor het onderste deel. RESPECTEER DE "STOP LINE", als je die overschrijdt kan de stok breken.
Gebruikstips
Bij afdalingen of wanneer je veel kracht moet zetten, zoals tijdens een raid, worden de stokken soms iets langer ingesteld. Bij een klim gebruik je de polslus als extra steun; maar bij het dalen haal je ze er beter af, om nare gevolgen te vermijden bij een val.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

5,99 €*
4.20 / 5 148 Reacties
  9,99 €*
  2.00 / 5 1 Reactie
   9,99 €*
   4.10 / 5 19 Reacties
    NAAR BOVEN