Warme en waterdichte 3-in-1 meisjesjas voor trekking Hike 500 blauw

Ref :
8370602
Pluspunt van het artikel
Waterdicht of warm, kiezen hoeft niet meer! Door het 3-in-1 systeem kun je de jas en het fleece vest apart dragen. Voor al je wandelingen of trektochten in elk seizoen!
Users reviews
4.5 / 5 2 Reacties
vanaf
34,99 €*

Users reviews

4.5 / 5 2 Reacties
2 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  30-39
  27 December 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Fijne jas
  Vest is ook heel leuk. Weet niet of ie ook warm genoeg is als het vriest.

  Fijne jas. Waterdicht

 • Vrouw
  30-39
  16 July 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Fijne jas voor een slechte zomer
  Goed waterdicht. Fijn vest erin. Lekker warm

  Het is een hele fijne jas. Mijn dochter droeg hem met fietsvakantie. Door weer en wind. Als het wat warmer was kon ze alleen het vest dragen. Extra trui was deze vakantie eigenlijk niet nodig. De jas is goed waterdicht. Blij met de aanschaf van deze jas.

Productvoordelen

Waterdichtheid
Waterdichte stof (2000 Schmerber) en waterdichte naden om je droog te houden.
Warmte
Uitneembaar binnenvest in geruwde fleece, dubbelzijdig, dichtheid 200 g/m².
Veelzijdig
Jas en mouwloos vest aan elkaar te bevestigen dankzij een systeem met ritsen.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: warme en waterdichte kinderjas.
Stevigheid
2 jaar garantie.
Lichtheid
Slechts 620 g in maat 10 jaar.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Hoofdvoering : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester
Approved by
Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont-Blanc en door ons lab voor Onderzoek en Ontwikkeling dat als taak heeft de beste materialen te selecteren.
Tests
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen wij mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
kinderen, om ze te beschermen tijdens lange wandelingen en trektochten, wat het weer ook doet.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
1/ Machinewas (30°): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel en keer de jas binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: gevaar voor beschadiging. 3/ Was geen verschillende soorten kleding en kleuren samen. 4/ Gebruik geen bleekwater. 5/ Overvloedig spoelen en zwieren op laag toerental. 6/ Drogen: aan de waslijn of in de droger (lage temperatuur, kort programma).
Opslag Tips
Controleer of deze regenkleding perfect droog is voordat je ze opbergt, bij voorkeur op een hanger om te vermijden dat plooien de stof beschadigen, en op een droge plaats.

Bijkomende informatie

Wat is de waterdichtheid van een jas?
Geeft aan hoe goed een stof bestand is tegen indringing van water. Wordt gemeten met een gestandaardiseerde test. De gemiddelde druk bij een regenbui varieert van 1.000 mm tot 2.000 mm, daarom wordt een stof vanaf 2.000 mm beschouwd als waterdicht. Onze artikelen zijn bestand tegen een druk van 2.000 tot 10.000 mm en dus erg goed waterdicht en aangepast aan alle weersomstandigheden, zelfs de meest extreme.
Wat zijn waterdichte naden of stroken?
Dit zijn naden die waterdicht (gemaakt) zijn door waterdichte thermogelaste stroken. Die worden achter de naden aangebracht en zijn onmisbaar om een kledingstuk waterdicht te maken, ze verhinderen dat water binnendringt via capillariteit (de vezels slorpen water op en/of water sijpelt binnen langs de gaatjes van het stiksel).
Fleece: isoleren dankzij een luchtlaagje
Fleece kan lucht vasthouden doordat deze stof een volumineuze structuur heeft; die luchtlaag is van nature isolerend en houdt zo het lichaam warm. Door de stof op te ruwen kan de lucht worden vastgehouden.
Winddichtheid:
De stof wordt waterdicht en dus ook winddicht gemaakt door op de binnenkant een coating aan te brengen. Een stof die waterdicht is, heeft immers alle technische eigenschappen om ook winddicht te zijn. Bescherming tegen de wind is erg belangrijk, zowel in activiteit als in rust, omdat wind het lichaam sterk kan afkoelen.
Wassen:
1/ Machinewas (30°): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel. Keer jassen en broeken binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: gevaar voor beschadiging. 3/ Was geen verschillende soorten kleding en kleuren samen. 4/ Gebruik geen bleekwater. 5/ Overvloedig spoelen en zwieren op laag toerental.
Drogen:
Naar keuze: aan de waslijn of in de droger (lage temperatuur, kort programma). Opgelet: Leg je kleren met Novadry® niet op een warmtebron zoals een radiator, dit zou het membraan kunnen beschadigen.
Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score ABCDE gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken, ... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

U hebt misschien ook interesse in deze producten

WELDRA UITGEPUT
Vanaf
24,99 €12,50 €*
5.00 / 5 3 Reacties
  24,99 €*
  4.00 / 5 1 Reactie
   34,99 €*
   4.30 / 5 3 Reacties
    NAAR BOVEN